Месечен хороскоп за ноември 2023 година

Месечен хороскоп за ноември 2023 година

През месец ноември, избягвайте важни и дългосрочни решения.

Нещата не са както изглеждат. Все едно сте в царството на измамите.

Вашите емоционални решения се основават на стари страхове или скрити чувства.

Употребата на алкохол е самозаблуждаваща.

Месечен хороскоп за ноември 2023 година

mesechen-horoskop-ovenМесечен хороскоп за Овен
През този месец получавате доказателство за обич и за всеобщо одобрение и доверие. През първите две седмици на месеца се подготвяте за последната стъпка преди скока си към нещо голямо.

mesechen-horoskop-telecМесечен хороскоп за Телец
През първата половина на месеца чакате с нетърпение редовното идване на новини от далече, свързани с много близки кръвни роднини. Това, което научавате, внася спокойствие у вас.

mesechen-horoskop-bliznaciМесечен хороскоп за Близнаци
През първата половина на месеца са много ангажирани тези от вас, който работят с хора – преподаватели, треньори, лекари. Всички, който се занимават с наука, имат успех и признание.

mesechen-horoskop-rakМесечен хороскоп за Рак
За вас това е един раздвижен, наситен със събития месец, повечето от които са приятни или успешен край на поредица от действия. Особено силно това се чувства от заетите с търговска и предприемаческа дейност.

mesechen-horoskop-luvМесечен хороскоп за Лъв
През първата половина на месеца се занимавате с планове около нови идеи. Затрупани сте от информация и ако не сте твърдо убедени, че това, което планирате може да стане както искате, променете плановете си, но след задълбочено проучване и консултации.

mesechen-horoskop-devaМесечен хороскоп за Дева
Този месец е много успешен за тези от вас, които имат търговско мислене, те като че ли са рожби на Меркурий. През първата половина на месеца всички имат напрежение в личния си живот или около живота на близки приятели и роднини.

mesechen-horoskop-vezniМесечен хороскоп за Везни
Стремете се, особено през първата половина на месеца, да не допускате авантюри – дали в личния ви или в деловия ви живот, защото изискват двойно, дори тройно повече усилия, за да се справите с последствията.

mesechen-horoskop-skorpionМесечен хороскоп за Скорпион
Първата половина на месеца посвещавате изключително на деловата си дейност. Нещо насочва вниманието ви върху документаИма опасност от съдови заболявания. Обърнете внимание на кръвното си налягане.

mesechen-horoskop-strelecМесечен хороскоп за Стрелец
Първата половина на месеца е напрегната за вас. Дните ви са изпълнени със срещи, проекти, планове, корекции на стари предвиждания и борба за новите ви начинания.

mesechen-horoskop-kozirogМесечен хороскоп за Козирог
През първата половина на месеца натоварването ви е предимно в деловата област. През този месец на работните си места сте признати и уважавани водачи. Личните ви неприятности няма да излизат на повърхността или ако това се случи, то става откъм най-благоприятната и почти хумористична страна.

mesechen-horoskop-vodoleiМесечен хороскоп за Водолей
Всеки ден от този месец е важен за вас. Важно е разумното ви и търпеливо отношение към деловите и личните ви проблеми. Ако през месеца се помъчите да изпреварите събитията, може да стане така, че да хвърлите доста пари на вятъра.

mesechen-horoskop-ribiМесечен хороскоп за Риби
През първата половина на месеца повечето от вас предприемат ново начинание, независимо дали ръководят или са редови работници във фирмата. През втората половина се отдавате на делова и домашна работа.

Четете още в Horoskopa.com

предишна статияЛунен календар за всеки ден през Октомври 2023 година
Следваща статияЛунен календар за всеки ден през Септември 2023 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!