Пълни джобове с пари очакват Раците до 21 ви Август

0
205

Пълни джобове с пари очакват Раците до 21 ви Август

Периодът е благоприятен за парите и финансовите операции за представителите на зодиакалните знаци Овен, Лъв, Везни, Стрелец,

За леки затруднения и разочарования може да се готвят представителите на Телец, Скорпион, Водолей, Козирог и Риби.

Пълни джобове с пари очакват Раците до 21 ви Август

Зодия Овен: На преден план през Август за вас може да излезе желанието за удовлетворение на чувствения живот,  тъй като сега се засилва вашата чувствителност. Бъдете внимателни да не се увлечете, тъй като това може да се отрази негативно на професионалното ви развитие. Може да има успех в спекулативни сделки, игрите. Твърде вероятно е сега да харчите повече пари за подобряване на външния си вид в това число дрехи, обувки, чанти и аксесоари. При родителите харчовете сега могат да бъдат свързани с подобряване на живота на техните деца.  Не е лошо да помислите за облеклото за предстоящата учебна година. Вероятна е печалба от лотария.

Зодия Телец: Благополучие в бащиния, а ако сте баща, то и във вашия дом, това ви обещават звездите в осмия месец на тази година . Този период е благоприятен повече за вашите родителите и за всички, свързани с дома, може да реализирате сделки с недвижими имоти при по-добри условия. Финансовата ви нагласа сега може да стане по-консервативна по отношение на харченето на пари. Харчове за подобряване на дома няма да бъдат изненадващи, а също така е възможно да помислите за придобиване на недвижими имоти, в това число земи, къщи, апартаменти. Може да получите подкрепа за решаване на финансовите си въпроси от вашите най-близки роднини или да им осигурите такава.

Зодия Близнаци: През целия месец Август проявявате засилено желание за общуване най-вече с интелигентни хора или представители на научната и/или търговската сфера. Засилване на въображението и непостоянство в ежедневните занимания, може да ви се случи сега. Следете разходите си, тъй както сега по-често може да излагате бюджета си на риск и може да ви се наложи да теглите бързи кредити. Приходите и разходите ви могат да бъдат непостоянни. Клиентелата се увеличава и може да постигнете добри парични резултати. Периода е благоприятен също и за вашите близки. Финансовото ви благосъстояние зависи от вашите близки и комуникацията ви с тях.

Пълни джобове с пари очакват Раците до 21 ви Август

Зодия Рак: В осмия месец на новата година получавате благоприятни възможности за увеличаване на вашите приходи, но заедно с тях е възможно да направите и повече разходи. Сега имате късмет за печалба в тото, лотарии и игри с хазартен характер, казино. Бъдете внимателни, тъй като са възможни и внезапни обрати в сферата на паричното и материалното благосъстояние. През този период може да направите разчет на вашия личен бюджет. Сега постигането на добро финансово положение зависи от положения от вас труд и ако не изразходвате ресурсите си прекалено бързо.

Зодия Лъв: В този период се повишава вашият оптимизъм, общителност, амбиции, както и привлекателност. Възможно е да получите адмирации за вашия външен вид. Атрактивни са вашите дрехи, обувки, чанти и аксесоари. Месецът обещава да бъде по-лек и да получите задоволство от това, с което се занимавате, а то може да бъде повече отколкото очаквате. Всичко свързано с финансовите въпроси, сега зависи от вас. Импулсивното харчене на пари, може да бъде изкушаващо за вас през този период, тъй като желанието ви да притежавате всичко хубаво на света се засилва.

Зодия Дева: Тайни чувства и желания, могат да занимаят мислите и дори действията ви през този период. Бизнес отношенията ви сега могат да бъдат заблуждаващи. Сега могат да се очакват и приятни изживявания, но е възможно да има материални загуби, тъй като финансовите теми могат да претърпят  сериозни обрат и да предизвикат обърквания. Пред вас се разкриват възможности за пътувания. Принципно сте защитени от неприятности, но не бива да се отпускате и прекалява с тази екстра.

Пълни джобове с пари очакват Раците до 21 ви Август

Зодия Везни: Спокойно може да се каже, че през този период може да очаквате подкрепа и реализация на вашите желания и надежди, а също така и улесняване в сферата на социалните контакти. Това може да ви помогне в постигането на добри финансови резултати. Възможно е да започнете приятелство с млада жена, а също така може и да прекратите взаимоотношения с такава, в двата случая е полезно за вас. Старайте се да не изпадате в изолация, защото това може да ви навреди.

Зодия Скорпион: През Август месец ви очаква повишаване на авторитета и дори изкачване малко по-нагоре по професионалната стълбица. Това е времето, в което е необходимо да си направите разчет на личните и семейните финанси. Сега сте мотивирани от парите, социалния ви статус и амбицията. Подобряване на отношенията с вашите началници, може да спомогне за повишаване на вашата заплата. Развивайте отношенията започнати сега и се старайте да разширите социалното си обкръжение. Бъдете внимателни, за да не вземете участие в любовна връзка, която може да ви навреди.

Пълни джобове с пари очакват Раците до 21 ви Август

Зодия Стрелец: Късметът ви започва да работи за вас. Ставате по-оптимистични по отношение на паричните въпроси, а пред вас се разкриват нови професионални хоризонти. Вашата независимост нараства, но е необходимо да се съобразите с условностите на паричните и сърдечните теми, тъй като е възможно те да провокират различни трудности в опитите да се придържате към което и да било. Желанията за пътуване и удоволствия, могат да станат реалност през тази период, дори може да случат по-добре отколкото очаквате.  Хубаво би било в тях да включите вашата половинка или ваши близки.

Пълни джобове с пари очакват Раците до 21 ви Август

Зодия Козирог:  През този период може да се очаква подобряване във финансовата сфера и придобивките, най-вече на вашите партньори, това е хубаво, тъй като и вие може да се облагодетелствате от това. Хубаво би било да не отказвате помощта, която ви се предлага дори и да не ви е достатъчна. Сега е времето, в което може да получавате различни подаръци, в това число и бонуси за добре свършена работа. Твърде вероятно е да броите парите на вашите партньори.

Зодия Водолей: Август ви обещава подобряване, разбирателство и дори хармония в партньорските взаимоотношения, както в личния, така и в деловия живот. Ставате по-дипломатични, тактични и харизматични, а това може да ви помогне да подобрите финансовото си състояние. Всякакъв вид сътрудничество ви носи нови възможност за печалба. По отношение на бизнеса и работата възможностите са за нови полезни партньорства, както и стабилизиране на настоящите. Временни недоразумения може да провокират вашата увереност и удоволствие, но не губете кураж продължавайте в същия дух.

Зодия Риби: През този период може да почувствате подобряване на отношенията с колегите на работното място и дори да бъдете доволни от свършената работа. Възможно е да проявите желание за подобряване на начина си на живот, чрез диети и здравословно хранене. Не е изключено да има опасност за здравословното ви състояние, за това би било хубаво да си направите общ профилактичен преглед. Вашето финансово състояние сега зависи от вашето здравословно разположение. Хубаво е да не бъдете прекалено взискателни, както към себе си така и към другите. Не забравяйте, че всички сме перфектни и съвършени такива, каквито сме към всеки един момент и за всеки един човек в живота. Позволете на другите на бъдат такива, каквито са.

Екипът на horoskopa.com ви пожелава успешен финансов месец !

предишна статияСлънце в Лъв и влиянието му върху зодиакалните знаци
Следваща статияМеркурий в Овен хороскоп за транзит на планетата през зодиакалните знаци и въздействието и върху тях

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук