Седмичен хороскоп от 20 до 26 март 2023 година

Седмичен хороскоп за седмицата от 20 до 26 март за всеки зодиакален знак

През тази седмица, разбирате как забавянето на удовлетворението в крайна сметка води до успех.

Направете тези трудни, но отдавна просрочени промени в живота си.

Реорганизирайте дома или офиса си, така промените се появяват лесно.

Седмичен хороскоп за седмицата от 20 до 26 март за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-ovenХороскоп за седмицата за Овен
Вашите жизнени сили нарастват и оценявате леко истинското положение на нещата. Но присъщото ви самодоволство може да усложни отношенията с околните. Подтиснете гордостта си и действайте в съгласие с общите цели.

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп за Телец
Има вероятност да се превърнете в мишена на зависоекти с колегите си. Отстранете грешки в стари документи. Краят на седмицата е добре да прекарате в тесен семеен кръг. Устройте си дори малък семеен празник, който да повиши настроението на всички и да се запомни.

sedmichen-horoskop-bliznaciСедмичен хороскоп за Близнаци
Изпълва ви радост и чувство на удовлетворение. В отношенията си с другите вие сте благородни, с щедра душа и желание да помогнете. Но това може и да не ви предпази от някои недоразумения на почва ревност.

sedmichen-horoskop-rakСедмичен хороскоп за Рак
Времето е подходящо да се заемете с някаква увлекателна и развиваща вашите умения дейност. В себе си може да откриете необикновени способности, вътрешни видения и особени сензорни качества.

sedmichen-horoskop-luvСедмичен хороскоп за Лъв
Сериозно се замисляте за своето жизнено предназначение и ролята си в обществото. Вълнува ви не само собственото щастие, но и недостатъците на приятелите ви. Това може да ви подтикне към търсене на нови приятелства.

sedmichen-horoskop-devaСедмичен хороскоп за Дева
Периодът е забележителен с хармонията, която предизвиква във вас. Вие чувствате душевно равновесие и усещане за справедливост. Звездите са готови да ви помогнат да постигнете най-желаните си мечти и цели.

Седмичен хороскоп за седмицата от 20 до 26 март за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-vezniХороскоп за седмицата за Везни
Събитията ви поглъщат изцяло. Вие се оказвате нужни навсякъде. Постарайте се обаче да определите главното. Вероятни са усложнения, поради невярна оценка на събитията или лъжливи обещания.

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп за Скорпион
Периодът е забележителен с хармонията, която предизвиква във вас. Вие чувствате душевно равновесие и усещане за справедливост. Звездите са готови да ви помогнат да постигнете най-желаните си мечти и цели.

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп за Стрелец
Разногласията и излишния инат може да помогнат на недоброжелатели да скроят планове си срещу вас. Тези от вас, които са свикнали да се учат от собствените си грешки имат доста учебен материал.

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп за Козирог
Периодът е белязан с хармония и покой. Вероятно чувствате равновесие в мислите, чувствата и действията си. В спокойната обстановка може да се справите с повечето от набелязаната работа и да поразчистите хаоса около вас.

sedmichen-horoskop-vodoleiСедмичен хороскоп за Водолей
В началото на седмицата е вероятно да научите новина или да се случи събитие, които да повлияят положително на вашите работи. Не е изключено нови перспективи да изменят плановете ви, стила и нивото на работата ви.

sedmichen-horoskop-ribiХороскоп за седмицата Риби
Мислите, постъпките и чувствата ви са силни и хармонични. Вие може да се окажете в нова ситуация. Но се ориентирате твърде бързо. Благодарение на съчетанието от интуиция и трезв разчет са възможни успехи в творческата дейност, личния и обществен живот.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

Четете още в horoskopa.com
– хороскоп за седмицата за всички зодиакални знаци
– хороскоп за следващата седмица за всички зодиакални знаци

предишна статияДневен хороскоп за 12 март 2023 година
Следваща статияДневен хороскоп за 13 март 2023 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук