Седмичен хороскоп от 21 до 27 ноември 2022 година за всеки зодиакален знак

0
2

Седмичен хороскоп за седмицата от 21 до 27 ноември 2022г. за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-ovenХороскоп за седмицата за Овен
Задачите и ситуациите, в които попадате изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е да имате противоречия с близък човек.

още за седмицата за Овен

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп за Телец
Смяната на работата или намирането на допълнителна може да ви натовари физически, но затова пък парите са повече и самочувствието ви се променя. Обхваща ви амбиция да бъдете сред първите в сферата, в която работите.

още за седмицата за Телец

sedmichen-horoskop-bliznaciСедмичен хороскоп за Близнаци
Много се суетите докато свършите основната част от работата. Нямате план, а и особено желание да довършвате дребните детайли. Това е нужно, колкото и да ви се струва губене на време. Потърсете приятел, който да ви помогне или да ви подкрепи в действията ви.

още за седмицата за Близнаци

sedmichen-horoskop-rakСедмичен хороскоп за Рак
Не е изключено да пътувате по работа на близко разстояние. Влиятелни лица може да ви направят добра оферта за работа. Все пак помислете преди да приемете. Не вярвайте на всички обещания, някои крият уловка или са плод на развинтено въображение.

още за седмицата за Рак

sedmichen-horoskop-luvСедмичен хороскоп за Лъв
Възможно е да възникнат неочаквани задачи и да се наложи в движение да променяте плановете си. Проявявате организаторските си способности, дори обучавате други на ред и дисциплина. Философски трябва да погледнете на ставащото. Няма защо да се сърдите на хората или на себе си.

още за седмицата за Лъв

sedmichen-horoskop-devaСедмичен хороскоп за Дева
Душевната мъка може да ви накара да се затворите в себе си и да потърсите още веднъж отговор на наболели въпроси. Защо, кога и как? „Умереност във всичко“ е ключовият израз. Заради никой и нищо не си заслужава да пожертвате свободата си.

още за седмицата за Дева

sedmichen-horoskop-vezniХороскоп за седмицата за Везни
Излизате от омагьосания кръг и виждате себе си отстрани. Така разбирате какво правите и какво трябва да предприемете, за да не тъпчете на едно място. Напоследък трупате много негативна енергия. Време е да престанете да мислите в мрачни цветове.

още за седмицата за Везни

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп за Скорпион
Звездите ви предупреждават от какво да се пазите. Има опасности по пътя, не се разсейвайте нито за миг и в буквалния, и в преносния смисъл. Ако пътувате, се съобразявайте с обстановката и закона. Дребните проблеми отшумяват. Това трябва да ви направи по-спокойни, а не обратното.

още за седмицата за Скорпион

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп за Стрелец
Нараства вашата способност да влияете на околните. Но не злоупотребявайте с това влияние, ако искате не само да ви уважават, но и обичат. Внимавайте с употребата на режещи предмети, има опасност от нараняване. Любовните срещи могат да се окажат незабравими.

още за седмицата за Стрелец

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп за Козирог
Обогатявате се интелектуално и получавате признание за логичното си мислене. Смело се хвърляте в дълбоки води, защото вярвате в себе си и знаете, че сега е моментът да покажете на какво сте способни. Обстоятелствата ви помагат да откриете това, което търсите.

още за седмицата за Козирог

sedmichen-horoskop-vodoleiСедмичен хороскоп за Водолей
Имате усещането, че не знаете какво правите и че хората около вас не ви разбират. Откажете се от спиртни напитки и тежки храни. Намерете си занимание, което да ви разтовари и успокои. Спирате на едно място, за да анализирате обстановката и да набележите мерки за излизане от мини кризата.

още за седмицата за Водолей

sedmichen-horoskop-ribiХороскоп за седмицата Риби
Късметът съпътства активните, решителни хора. Колективните усилия водят до много добри резултати, а вашият принос е значителен. Периодът е добър за обучение, за интелектуални занимания. Всичко, което вършите обогатява познанията и опита ви, а след време може да се окаже полезно за постигане на една цел.

още за седмицата за Риби

Четете още в horoskopa.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук