Седмичен хороскоп от 22 до 28 май 2023 година

Седмичен хороскоп за седмицата от 22 до 28 май за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-ovenХороскоп за седмицата за Овен
Обстоятелствата са такива, че вашата увереност в себе си и силата на волята ви може да бъдат подложени на изпитание. Леките любовни преживявания не са попречили никому.

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп за Телец
Планетите ви съветват да не губите чувството си за такт. Вероятно е да се наложи да промените плановете си, но въпреки това вие можете да проявите максимално своя талант и да осъществите замисленото.

sedmichen-horoskop-bliznaciСедмичен хороскоп за Близнаци
Предпочитате към всичко да се отнасяте с философска разсъдителност. Може да се появи желание да промените много неща в живота си, от работата си до семейните и делови отношения.

sedmichen-horoskop-rakСедмичен хороскоп за Рак
Възможно е желано разрешаване на стари проблеми. Неочаквано посещение може да ви изненада приятно. Вие може да донесете много радост и да разнообразите семейния си живот, като изкорените в себе си желанието да командвате, нетърпеливостта и избухливостта си.

sedmichen-horoskop-luvСедмичен хороскоп за Лъв
Доверчивост и известна житейска наивност ви пречат да разпознаете хората, които искрено ви харесват от тези, които ви завиждат или просто искат да ви използват.

sedmichen-horoskop-devaСедмичен хороскоп за Дева
С разширяване сферата си на влияние и обновяване на обществените си връзки вие укрепвате авторитета си и получавате признание. Внимавайте в стремежа си да бъдете лидер да не загубите почва под краката си и да останете изолирани.

Седмичен хороскоп за седмицата от 22 до 28 май за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-vezniХороскоп за седмицата за Везни
Желанието да смените обстановката или нещо да промените в своя живот може да ви подтикне към продължаване на образованието или далечно пътуване. Намирайки се далеч от дома сдържайте желанието си да изпитате остри усещания.

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп за Скорпион
Периодът е символичен с получаването на съкровени знания и израстване в духовен аспект. Контактите ви са успешни. Вие може да блеснете с нещо оригинално, което да повиши авторитета ви.

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп за Стрелец
Седмицата носи рискове и неочаквани събития. При общуване може да ви е много трудно да постигнете съгласие с общото мнение. Разногласия по принципни въпроси спъват намеренията ви.

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп за Козирог
Отношенията с някои хора се подреждат успешно. Вие укрепвате авторитета си. Вашата активност и ентусиазъм могат да създадат благоприятни условия за бързо навлизане в светския живот.

sedmichen-horoskop-vodoleiСедмичен хороскоп за Водолей
Възможно е да пожелаете да изглеждате екстравагантни и забележими. Това може да ви създаде проблеми с околните. Единствено оптимизма ви помага да реализирате плановете си.

sedmichen-horoskop-ribiХороскоп за седмицата Риби
Съвместните излизания сред природата или на други места с някои хора укрепват вашите отношения. Живота ви предлага бързо променящи се ситуации, в които вие интуитивно се ориентирате и чувствате правилната посока.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

Четете още в horoskopa.com
– хороскоп за седмицата за всички зодиакални знаци
– хороскоп за следващата седмица за всички зодиакални знаци

предишна статияДневен хороскоп за 18 май 2023 година
Следваща статияДневен хороскоп за 19 май 2023 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук