Седмичен хороскоп от 28.11 до 04 декември 2022 година за всеки зодиакален знак

0
8

Седмичен хороскоп за седмицата от 28.11 до 04 декември 2022г. за всеки зодиакален знак

През тази седмица намирате нови начини да изразявате любовта си.

Заниманията свързани с разкрасяване ви интересуват повече от сложните бизнес отношения.

Може да решите важни въпроси свързани с материалните и моралните ценности и задължения.

sedmichen-horoskop-ovenХороскоп за седмицата за Овен
Проблемна ситуация в службата може да ви накара доста да се потрудите. Печелите симпатиите на нови познати. Предстоят ви интересни разговори и новини, от които вие можете да извлечете опит. Гледайте да не похарчите всичките си пари. Имате много възможности, свързани с работата.

още за седмицата за Овен

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп за Телец
Периодът е пълен с вълнения, внимавайте с отношенията с близките. Може да ви попречи вашият перфекционизъм и изисквания към хората. Не трябва да се карате с хората, които са около вас. Не мислите еднакво, но това не е повод за лоши отношения. Всичко може да се оправи, независимо от бързането ви.

още за седмицата за Телец

sedmichen-horoskop-bliznaciСедмичен хороскоп за Близнаци
Възможно е да се объркате в разнообразните си дейности, защото нямате план за действие и не сте съгласували намеренията си с околните. Мотивирайте се добре, ако искате подкрепа. Няма да я получите при положение, че се държите високомерно. Хората на изкуството имат мигове на наслада и радост.

още за седмицата за Близнаци

sedmichen-horoskop-rakСедмичен хороскоп за Рак
Вие сте настроени за любов и секс, романтичните ви пориви може да ви отведат на интересно място. В любовта може да постигнете завидна хармония. През тези дни звездите ви закрилят. Навлизате в период на стабилизация. Въпреки това ви е противопоказен рискът, авантюрите, необмислените постъпки.

още за седмицата за Рак

sedmichen-horoskop-luvСедмичен хороскоп за Лъв
В началото на седмицата душевните ви търсения може да се увенчаят с резултат. Възможно е да намерите човек, който мисли като вас, или да откриете хубава книга, произведение на изкуството. Следващите няколко дни може да сте човек, който е постигнал душевна хармония. Получавате възможност да реализирате някои свои намерения.

още за седмицата за Лъв

sedmichen-horoskop-devaСедмичен хороскоп за Дева
Вложете всичко от себе си и няма да съжалявате. Работете с ум и сърце и резултатите може да са много добри. Имате закрилата на звездите. Колективната работа може да доведе до сближаване на позициите. Не трябва да се карате с хората, които са около вас. Не мислите еднакво, но това не е повод за лоши отношения. Проектите ви се нуждаят от някои корекции.

още за седмицата за Дева

sedmichen-horoskop-vezniХороскоп за седмицата за Везни
Тегли ви към високи цели, към облаците, в които летите на крилата на любовта. Материални придобивки също радват Везните. Даже и да останете съвсем без пари, не се ядосвайте. Може да ви е много трудно, но в края на краищата постигате своето и сте горди заради качествата, които сте показали на останалите.

още за седмицата за Везни

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп за Скорпион
В дома ви може да влязат пари от родителите или много близки роднини. Ако затегнете финансовата дисциплина и по отношение на близките си, наистина можете да си купите онова, което може да подобри качеството ви на живот. Може да се потопите в домашната си работа. Главният съвет е – не се увличайте по дреболии, изберете един проект и се съсредоточете върху него.

още за седмицата за Скорпион

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп за Стрелец
Вашето присъствие в средата е забележимо. Хората се допитват и консултират с вас. Възможно е да откриете в себе си източник на светлина и това да ви помогне да разрешите успешно проблемите си. Ако получите съблазнително предложение, съветът е да дадете бърз отговор, а не да чакате. Интуицията ви е много силна и ви предпазва от грешки.

още за седмицата за Стрелец

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп за Козирог
Творческа идея може да се реализира благодарение на други хора. Всички имат полза от това, а общият труд сближава усилията ви за постигане на по-добър стандарт на живота. Може да се сдобиете с нов приятел, за дълго време. Амбициите ви са големи, но нереалистични – интересувате се от заплащане и издигане, а не от приноса си.

още за седмицата за Козирог

sedmichen-horoskop-vodoleiСедмичен хороскоп за Водолей
Желанията ви са неизпълними. Нещо, което хората може да ви кажат или покажат може да ви нарани. Минали грешки застават на дневен ред. Сега можете да получите удоволствие от дейности, които преди това не сте обичали. Рисковете в този период са оправдани. Възможно е да се сдобрите с човек, с когото са се скарали преди време. Става ви по-спокойно и ведро на душата.

още за седмицата за Водолей

sedmichen-horoskop-ribiХороскоп за седмицата Риби
Възможно е да сте изненадани от действията на един човек. Не си правете прибързани заключения, може си има причина за това. Опитайте се да погледнете на нещата от друг ъгъл. Иска ви се периодът да е по-дълъг заради хубавите преживявания, които имате. Рибите жадуват да преобразят света, да го направят по-хубав, но това, разбира се е илюзия.

още за седмицата за Риби

Четете още в horoskopa.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук