Седмичен любовен хороскоп

0
6

Седмичен любовен хороскоп от 14 до 20 ноември 2022 

През тази седмица е хубаво да се вслушвате внимателно във вътрешния си глас.

Опитайте да разберете какво наистина изпитва любимият ви човек към вас, а може да си го изясните и за вас.

Ако през тази седмица получите покана за среща, не забравяйте да кажете „да“!

Обещава да бъде пламенна и незабравима.

dneven-horoskop-za-ovenСедмичен любовен хороскоп за Овен
През тази седмица личният ви живот може да не ви радва особено, освен ако не се постараете да обърнете обстановката у дома. Подарете на избрания си човек подарък, който може да го впечатли. Звездите ви съветват в неделя, да не си стойте вкъщи, а излезте някъде заедно и да се порадвате на есенните багри.

dneven-horoskop-za-telecСедмичен любовен хороскоп за Телец
През този период, може да се почувствате като вулкан от страсти. Във всеки момент те могат, да се нажежат до екстремно високи температурни нива. По тази причина през седмицата е хубаво да избягвате сериозните скучни разговори с избраника/цата, докато бушуващите бури не отминат.

dneven-horoskop-za-bliznaciСедмичен любовен хороскоп за Близнаци
Водени от желанието да докажете и ви докажат, че сте обичани в следствие на драматични преживявания и емоционални изблици с голям разход на нервна енергия, душата ви най-накрая може да намери баланс. В крайна сметка вие се уверявате, че обичате половинката и сте обичани от нея.

dneven-horoskop-za-rakСедмичен любовен хороскоп за Рак
Дори да имате много задачи за изпълнение през тази седмица се опитайте да отделите повече време и внимание на любимия човек. Хубаво би било да не позволявате на никого да се намесва със съветите си във връзката ви. Добрите ви дни за любовта са вторник, както и почивните дни.

dneven-horoskop-za-luvСедмичен любовен хороскоп за Лъв
Ако през изминалите дни сте направили грешката да се скарате с половинката си поради недоразумение. То сега е моментът в който да предложите мир на избраника си. От вас се иска да направите първата крачка към помирение.

dneven-horoskop-za-devaСедмичен любовен хороскоп за Дева
По-малко критика – повече обич. Това е рецептата за добра връзка през тази седмица за представителите на зодиакален знак Дева. Може да обмислите поведението си към любимия човек, както и да си зададете въпроса, винаги ли сте справедливи спрямо него ?

Седмичен любовен хороскоп от 14 до 20 ноември 2022 

dneven-horoskop-za-vezniСедмичен любовен хороскоп за Везни
Тази седмица може да бъде много успешна. За обвързаните от вас се очертава да получите положителни емоции от общуването с вашия дългогодишен партньор. Необвързаните, могат да набавят любовна енергия от лек, неангажиращ флирт. Уикенда се опитайте се да изкарате в компанията някой, чието присъствие кара сърцето ви да бие по-бързо.

dneven-horoskop-za-skorpionСедмичен любовен хороскоп за Скорпион
През цялата седмица ще бъде необходимо да обръщате възможно най-много внимание на любимия човек. През тази седмица той ви учи да казвате „да“. Изпълнете желанията му. Това ще се окаже добре и за двама ви.

dneven-horoskop-za-strelecСедмичен любовен хороскоп за Стрелец
През този период се опитайте да бъдете по-внимателни, снизходителни и толерантни, към любимия си човек. Хубаво би било, да простите дребните му грешки, защото това може да стане причина за сериозни разногласия. През уикендите е по-добре да се срещате с приятели, отколкото да седите сами у дома или в кварталното кафене.

dneven-horoskop-za-kozirogСедмичен любовен хороскоп за Козирог
През тази седмица ще ви се наложи да се справите с обърканите си взаимоотношения. Може да се окаже, че е твърде трудно да сте на няколко места едновременно. Запитайте се дали имате нужда от повече от един повелител на душата си ? Помогнете си сами сърцето ще ви каже кой е единственият правилен човек.

dneven-horoskop-za-vodoleiСедмичен любовен хороскоп за Водолей
Покажете повече доверие в отношенията си с любимия човек. Звездите ви напомнят, че подозрението и ревността, може сериозно да застрашат и дори развалят вашата връзката ви. Препоръчително е да държите емоциите си под контрол, за да избегнете прекъсване на отношенията.

dneven-horoskop-za-ribiСедмичен любовен хороскоп за Риби
Приветствайте промяната и продължете напред. Хубаво би било да не се опитвате да залепите счупеното, както и да опитвате да се вкопчвате в миналото, почти невъзможно е да съживите отминали емоции, особено след като вие самите вече сте се променили през това време. Пуснете новото да влезне в личния ви живот.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен любовен хороскоп за периода от 14 до 20 ноември 2022г. на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна романтична и прекрасна седмица.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук