Първо слънчево затъмнение 30 ти Април 2022 година

0

Слънчево затъмнение 30 ти Април 2022 година

Първото за годината слънчево затъмнение е частично и се случва на 30.04.2022г. в зодиакален знак Телец.

Две седмици след затъмнението е препоръчително, да се избягват семейните противоречия.

Ако такива се появят е хубаво да не им се подавате, а напротив да опитате да ги парирате и потушите още в зародиш.

Големите харчове на пари за ремонтни и подобряване на дома сега е хубаво да си ги спестите. Едва след средата на месец Юни, може да ги инвестирате в подобряването на комфорта и уюта у дома.

Слънчево затъмнение 30 ти Април 2022 година

purvo-slunchevo-zatumnenie-april-2022*** Внимание: Периодът е крайно НЕ подходящ за покупка или продажба на недвижими имоти. Парите, които очаквате да получите от продажбата или няма да са толкова, колко желаете или ще ги похарчите за ненужни неща.

Ако планирате закупуване на недвижими имоти в този период, то имота може да се окаже „златен“ или да има скрити пречки за неговата употреба.

Потенциал за развитие в следствие на априлското слънчево затъмнение за зодиакалните  знаци.

– Априлското слънчево затъмнение затруднява изявата на земните знаци: Телец, Дева и Козирог, като не позволява на другите около тях да видят истински ви качества и достойнства. Може спокойно да се каже, че сега не е момента в който да доказвате правотата на собствените си разбирания и виждания. Изчакайте малко време и се насладете на победата, която няма да закъснее.

– В следствие на слънчевото затъмнение през април 2022, неприятни новини могат да достигнат до представителите на огнените знаци: Овен, Лъв и Стрелец. Пазете се всякакви словесни провокации, тъй като те могат да се превърнат в безумни скандали, които няма да доведат до адекватни промени.

Единственото, което може да случи е загуба на време и късане на малкото здрави нерви, които са ви останали. Пропуснете всички възможни състезания, сега няма да ги спечелите.

Слънчево затъмнение 30 ти Април 2022 година

– Представителите на водните знаци: Рак, Скорпион и Риби, ще се чувстват най-добре в защитена и сигурна среда, като собствения им дом или дома на родителите. В този ден по-добре не приемайте гости и по-възможност не посещавайте обществени събития. Отдайте се на полезни за вас неща, като релаксация, уединение и почивка. Колкото и да ви се иска да подобрявате дома си по-добре отложете това решение за по-късен етап от годината. Сега няма да постигнете желаните цели.

– За представителите на въздушните знаци: Близнаци, Везни и Водолей, спокойно може да се твърди, че влиянието на това слънчево затъмнение, ще засегне егото им. Желанието за надмощие и лидерство ще бъде активирано, но дали ще им се получи номера е съвсем друга тема.

Липсата на уважение и авторитет, може да стане основата на тяхното негодувание. Сещате се, че не е сега момента в който да си вирите главата. Изчакайте малко и ще получите точно това, което сте си заслужили.

Слънчево затъмнение 30 ти Април 2022 година

slunchevo-zatumnenie-v-telec-30-04-2022И накрая една хубава новина за представителите на нежния пол, които са в конфликт с мъжете си. Априлското слънчево затъмнение може да смекчи мъжкото его и да потуши враждебните искри помежду ви. Това е подходящ момент и за двете страни да проявите смирение, да заложат на компромиса и да подобрите отношенията си.

Независимо от зодиакалния знак, колкото по-малко сте навън по време на слънчевото затъмнение на 30 ти Април 2022 година, толкова по-добре ще се чувствате след това.

От мен Давид и екипа на horoskopa.com, пожелания за успешно взимане на поставените от затъмнението уроци.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!