Дневен хороскоп за деня

Дневен хороскоп за днес Четвъртък 26 ти септември 2019 година

Слънцето днес се намира на 3 градуса в зодиакален знак Везни и днес изгрява в 07:22ч. и залязва в 19:13ч.

В зодиакален знак Скорпион Слънцето преминава в 20:19ч. на 23.10.2019г.

Днес е възможно да сте прекалено съсредоточени във вашите житейски и философски разбирания, а това може да накара хората около вас да се противопоставят на вашите мисли, желания и решения.

Бъдете по-отстъпчиви и се опитайте да приемете, че и другите имат право на мнение, което може да се окаже полезно и за вас.

Планета управител: Юпитер

Освен да се занимавате с работата си и ежедневните задължения, днес би било хубаво да отделите време за себе си да разберете, какво може още да направите, за да бъдете по-добри от преди. Разхождайте се и се срещайте с приятелите си това деня за тях.

Качествата днес вяра, надежда, добротворство, знание, щедрост, изобилие,

Храна, билки: ягода, дюля, нар, банан, черница, праскова, маслина, жито, сусам, анасон, орехи, бадеми, лешници, фъстъци, олио, зехтин, еквалипт

Подходящ ден за учение, пътуване, контакти с чужденци, срещи с приятели, благотворителност, разрешаване на спорове, духовни занимания

Цвят, тон, метал: син, ла, калий, зреене

Слънцето се намира на 18 градуса в зодиакален знак Рак и днес изгрява в 05:42ч. и залязва в 20:29ч. В зодиакален знак Лъв Слънцето преминава в 05:47ч. на 23.07.2019г.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here