Дневен хороскоп за деня

Дневен хороскоп за днес Понеделник, 15 юли 

Сега е времето в което е необходимо да се научите да се освобождавате от нещата, които имат сантиментална стойност за вас. Опитайте да се освободите от ненужното.

Разбирате, че остарелите модели на поведение вече не работят, както преди и необходимо да се променят.

Излизането от зоната ви на комфорт, може да ви да се окаже по-благоприятно отколкото сте предполагали. Чувството за свобода и независимост ви носи удоволствие.

Планета управител на деня: Луна

Освен да се занимавате с работата си, днес би било хубаво да се погрижите за дома. Почистете и подредете дома си и се освободете от всичко, което не ви е необходимо, дайте място и възможност на новото и по – добро за вас да влезне в живота ви и да си заеме мястото.

Качествата днес загриженост, сантименталност, въображение, мистицизъм

Храна, билки: краставици, моркови, картофи, домати, бакла, зеле, маруля, салати, печурка, зеленика, цикория, метличина, върба

Подходящ ден за промяна, чистене на дома/тялото, връзки с обществеността, поезия, общуване със семейството, диета, почивка, лечение

Цвят, тон, метал: зелен, фа, сребро, растеж

Слънцето се намира на 15 градуса в зодиакален знак Рак и днес изгрява в 05:42ч. и залязва в 20:29ч. В зодиакален знак Лъв Слънцето преминава в 05:47ч. на 23.07.2019г.

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here