Хороскоп за отговор на вашите въпроси личен прием в София

Хороскоп за отговор на вашите въпроси личен прием в София 50лв.

За да получите отговори на вашите въпроси е необходимо да се свържете с мен Давид Димитров и да си запишете час за астрологична консултация.

Цената за консултация с личен прием в София 50лв. за 60 минути

Консултациите се провеждат всеки ден от Понеделник до Неделя в часовете от 12 до 13ч., от 13 до 14ч., от 14 до 15ч., от 16 до 17ч., от 17 до 18ч., от 18 до 19ч., 19 до 20ч.

Цената за онлайн консултация по телефона е 50лв. за 60 минути от 10 до 20ч. на всеки кръгъл час. 

Може да задавате въпроси пряко свързани с вашите нужди за по-добър живот, за вашите взаимоотношения, цели в живота, от какво да се пазите, какво си носите с вас от минали прераждания.

Въпроси свързани с вашите таланти и реализация, по какви качества ви е необходимо да работите за да се подобрите.

Какви качества е необходимо да премахнете от вашият живот, както и всичко за което се сетите. Благоприятни и неблагоприятни дни в текущия месец.

Не отговарям на въпроси свързани със здравето, а също така не събирам двойки и не разделям двойки. На въпроси, кога ще се обади или къде е в момента също не отговарям. 

Цената за консултация 60 минути е 50лв.

Консултации с лична среща се провеждат на адрес:
гр. София ж.к „Стрелбище“ до пицария „Ветрило“
Телефон за записване.: 088 264 92 14

Хороскоп за отговор на вашите въпроси онлайн …

Възможността за консултиране по телефона, скайп и вайбър се запазва, без значение дали сте в София или се намирате на друго място в страната или чужбина.

За целта може да използвате телефон М-тел: 088 2649214 и Вайбър 088 2649214 телефона НЕ е импулсен.

Хороскоп за отговор на вашите въпроси онлайн …

Заплащане на консултация предварително на каса на Изипей:
За астрологична консултация по телефона, скайп или вайбър е необходимо да посетите каса на Изипей и да внесете таксата за един час консултация, която е 50лв за един астрономичен час. В случай, че желаете консултация с продължителност повече от един час, то тогава е необходимо да си внесете сума отговаряща на желаното от вас време. 

След като сте на касата на Изипей продиктувайте следния КИН:1911537345 и внесете сумата от 50лв.  за един час (60 минути). За основание на плащането кажете захранване на микро сметка.  

***Важно:

Плащане от чужбина:
За астрологична консултация по телефона, скайп или вайбър за Българи живеещи в чужбина е необходимо да посетите WesternUnion и да преведете таксата за един час (60 минути) консултация, която е 25 EUR  в случай, че желаете консултация с продължителност повече от един час, то тогава е необходимо да си преведете сума отговаряща на желаното от вас време.

***Важно:
– Независимо от това, отговор на какъв въпрос желаете да получите, препоръчително е да разполагате с точни дата, час и място на вашето раждане.

Ако не разполагате с тях може и без тях, но в този случай информацията може да бъде непълна, а в някой случай дори неточна и не се ангажирам с точност на информация.

С пожелание за много успехи Давид 

39 КОМЕНТАРИ

 1. Преди година бях при Давид и всичко, което ми каза се получи. Сега пак съм при него, за да ми помогне с новата рождена година. Благодаря ти, че си до мен.

 2. НЕ човешки точен, когато започне да говори. Това са най-смислените 50лв., които съм похарчила за подобни услуги. Обичам те човече. Благодаря ти, че те има.

 3. David mn sum dovolna ot horoskopite koito pishesh cheta gi vseki den, ne znam kakuv astrolog trqbva da si za da pishesh vsichko tolkova tochno mn si dobur v tova koeto pravish bravo nqma dryg astrolog Kato teb prosto si ynikalen tova e darba ne vseki q Ima
  Skoro shte ti se obadq po telefona da razgovarqme
  Blagodarq za tochnite horoskopi

 4. Здравейте на всички !
  Имам страхотна новина за вас . Попаднали сте на възможно най-добрият сайт . Щом сте тук, значи търсите ! Това е мястото, където ще намерите всички отговори !
  Познавам Давид от съвсем скоро, но напълно достатъчно за да го определя като …Пътеводна светлина ! Не очаквайте от него да промени живота ви с магическа пръчка … , това е ваша отговорност . Но ако вие искате и търсите промяна , то Давид е вашият човек ! Очаквайте от него да ви разбере и да ви даде насоки как вие сами да се справите . На всеки зададен въпрос , отговаря по начин , по който точно ти да го разбереш . Допитвала съм се до десетки астролози и смело мога да кажа ,че той е най-добрия !
  Давид, Благодаря ти ,че те има ! Благодаря ти ,че се появи в живота ми !

  P.S. записах се на курс по астрология при него ! След някоя друга годинка ще видим дали ще ми разкрие всичките си небесни тайни…

 5. Каквото и да напиша ще бъде недостатъчно. Не бих желала да прозвуча лаконично или хвалебствено, но това е човек – приятел, учител, изследовател и най-важното Човек! Изключителна личност! Безкрайно съм благодарна за всяка една минута, в която съм разговаряла с него. Определено разбира от работата си, а именно Астрология, няма нищо общо с комерсиалните негови колеги! Повече от доволна съм, отговаря прекрасно на всеки зададен от мен въпрос, забавен е, зарежда ме с положителни емоции, напътства ме и прави всичко с удоволствие!
  Още веднъж огромно благодаря и късмет в проектите!

 6. Здравейте и от мен Присъединявам се към всичко, което е написано от останалите и благодаря, че са го написали, тъй като благодарение на това се реших да посетя Давид. Дълго отлагах и сега малко съжалявам, защото ми даде ясни отговори на въпросите, който ме вълнуват и сега мога спокойно да продължа по пътя си напред, а можеше да стане малко по-рано. Не правете моята грешка и не отлагайте нещата в живота с Давид животът е по-лесен ! Огромно БЛАГОДАРЯ

 7. Аз самата имах колебания, преди да посетя Давид…най-сърдечно го препоръчвам, за всички, които имат резерви – не отлагайте, ще бъдете и Вие благодарни след това ! Този човек ми вдъхна кураж и ми даде нужната информация и насоки, за да изляза от бъркотията, в която бях попаднала.Консултирам се с него вече година, по всякакви въпроси. Времето при него никога не ми стига – истинско удоволствие е с негова помощ, да развивам себе си и да живея днес по най-добрият начин. Позитивен, обективен, отворен да помага по пътя, който сме поели. Подходът му е уникален! Препоръките – безценни! Очарована съм и безкрайно благодарна! Благодаря ти от сърце, Давид!

 8. Здравейте! Искам да споделя позитивното си впечатление от Давид. Срещата ни започна с едно малко недоразумение, което само направи последващата ни комуникация по-пряма, отговорна и интересна. Той е истински професионалист, с признание да помага на хората. С него можеш да разговаряш с часове, дава ти различна гледна точка и провокативна насока на мислене. Избирам го за личен съветник в живота, защото това носи само позитиви. Горещо го препоръчвам на всички! Благодаря ти, Давид! Ще се чуем отново скоро. С признание: Михаила

  • Благодаря Михаила! Удоволствието е изцяло мое ! Радвам се че мога да бъда полезен ! Успех, прозрение и благоденствие за теб, семейството и любовта ти !

 9. Виждам, че тук и един недоволен човек няма. В скоро време и аз мисля да пробвам услугите Ви. Само да попитам – правите ли консултации на малолетни?

  • Задравейте и Христос Воскресе ! Може и да има, но коментар до сега пуснат няма ! По въроса с малолетните, завси какво желаете да научите. Да правят се хороскоп и дори бих казал, че даже е препоръчително да се направи по-ред причини. Всичко е въпрос на избор и желание за реализация ! С пожелание за весели празници Давид !

 10. Впечатлена, удовлетворена и много по-добре се чувствам, след като получих информация, която ми беше необходима, за да продължа напред! Едно огромно БЛАГОДАРЯ! До следващия път! Така не съм се чувствала! Уникално е това, което ми даде и сега си пускам филма!

 11. Здравейте. От известно време си говоря с Давид и смятам, че е необходимо да споделя с вас, че това е страшно интелигентен човек с който не само може да се споделя, но и да се живее наистина по-добре. Принципно рядко някой човек може да ми бъде интересен повече от 2-3 срещи. С него обаче вече половин година се чуваме редовно и съм изключително доволна.
  Препоръчвам, го на всеки който е избрал да живее !

 12. Този младеж е уникален. Така добре ме разчете, че след като бях при при него света ми стана значително по-добър. Даде ми ценни съвети. Разказа ми как да разгърна талантите си по-добре. Започнах леко по леко да правя нещата и чудесата в живота ми започнаха да се случват. Благодарна съм, че те срещнах ! Поздрави Дочка

  • Здравейте, моля свържете се с мен чрез скайп или удобен за вас начин, за да ви разясня …

 13. Този човек знае за мен повече неща за мен от колкото аз за себе си … Даде ми нов поглед върху нещата, който ме вълнуват и това ми помага много сега. Мога да го препоръчам, защото си заслужава. Дано хората, като него стават все повече.

  Ренета

  • Здравейте, по всяка вероятност сте се отклонили от житейска си пътечка и за това се е стигнало до тези обстоятелства. Единственото, което мога да направя е да ви поканя на консултация, за да разберем на какво се дължи това и в случай че желаете, да поправим заедно създалата се обстановка. Поздрави Давид

  • Здравей Мирела, удоволствието да съм полезен и за теб е изцяло мое. Вашите коментари са най-голямата радост, която мога да получа за работата си с вас. Хубав ден от мен.

 14. zdraveite David… v edin ot moite obarkani i napregnati emoionalno dni, popadam na Vashata stranitsa i komentarite za vaz.. strashno me vpe4atliha , horata.. edin ne kaza losho za Vaz…. za koetp pozdrableniq.. Izkam da se svarja s vaz. izpratih i pokana vava skype….neznam po kakav nachin no ako moje i utre bih se saglasila.. samo da mi dadete otgovor kak stava sas zapla6tane i da se razbereme 🙂

 15. Не знаех, че този метод може да бъде толкова точен и изчерпателен и да даде отговор на толкова много въпроси. Всичко до тук бе вярно. Поръчах си прогноза дано е хубава и вярна.

 16. Останах много доволна. Потвърждавам всичко написано тук от личен опит. Този човек е вече мой личен съветник по много въпроси. Благодаря на господ, че ни срещна. Благодаря и на Давид за търпението, разбирането и професионализма си в нашата работа.

 17. Здравейте,прочетох за услугите,които предлагате.Прочетох и коментарите на хората ползвали вашите услуги и от написаното разбирам,колко са доволни. Аз също имам нужда от консултация, но не зная,как да се свържа с Вас. Намирам се в Испания и бих желала разговор по скайпа и ми е нужно да зная какъв е начина за плащане от тук, може би ще ми изпратите банкова сметка. Благодаря ви предварително, ако ми доставите това удоволствие да ме свържете с Давид. Ще очаквам отговор с нетърпение!

  с уважение/Ани

 18. Прочетох коментарите тук и реших да опитам. В началото бях малко резервирана, но след срещата си с него спокойно мога да се присъединя към всичко, което е написано тук. Не съм предполагала, че може да е толкова полезно да се срещнеш с човек, като него. Препоръчвам го на всички. Пожелавам ви успех.

 19. Този младеж е изумителен! Не съм вярвалa, че някой може да ти каже толкова много неща за самия теб. Той знаеше неща, които знаят малцина в моя живот, а по-интересното е, че знаеше и защо така са се случили. Изключително полезни съвети дава. Жив и здрав да е, и да ме очаква отново, когато усетя нужда 😉

 20. Препоръчвам го ! Няма толкова усмихнат, жизнерадостен и позитивен човек, като Давид. Когато седнах срещу него все едно бях отворен книга и ми разказа всичко все едно ме познава. Вдъхна ми желание за живот, оптимизъм и сили за действие. Благодаря ти …

 21. Много съм доволна и възхитена от г-н Давид! Присъединявам се и аз към всичко написано от другите и го ПРЕПОРЪЧВАМ горещо! Трябва да го чуете !

  Успех на всички Михаела

 22. Само мога да се присъединя, към всичко написано тук. Давид е супер пич, а магията на разговорите с него ми е трудно да я опиша. Зареждаме с желание за живот и действие и винаги намира подходящо решение за проблемите. Благодаря ти Слънце.

 23. Много точно разгада характера ми и нещата, които са ми са случили през последните няколко години. Даде ми полезни съвети, който смятам да употребя. Друго е когато знаеш какво предстои. Препоръчвам го горещо. Благодаря Ви Давид.

 24. Не можех да повярвам, че наистина някой може да направи нещо безплатно, за което аз смятам, че е благородно и достойно за уважение. Давид ми даде нова гледна точка по въпросите, които ме вълнуват. Друго си е когато има някой, които да ти обясни какво се случва. Някак си нещата звучат по друг по- добър начин. Препоръчвам го горещо. Поздрави Натали.

 25. Миналата година четох хороскопите на Давид и знаейки колко са точни го търсих тая година !
  Сега ще видя кога ще се обадя и за да го чуя , изобщо не се съмнявам в това което чувам от него !

 26. Останах без думи просто. Давид е много точен говори уверено, балансирано и логично докато го слушаш усещаш как нещо в теб се пробужда и ти показва една нова страна от теб, която до сега не си виждал. Избирам Давид за мой консултант в живота, защото това се оказа липсващото парче от моя пъзел препоръчвам го горещо. Благодаря и успех!

 27. Този Давид ми скри шайбата:D Не го познавам, а ме познава по-добре от самата мен. По телефона е много отворен, ама да го видим, като се видим как ще се държи 😀

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here