Изготвяне на личен годишен хороскоп

izrabotka-na-godishen-lichen-horoskopИзготвяне на личен годишен хороскоп от 79лв.

Личен годишен хороскоп се изготвя за една рождена година, като обхваща периода от деня на вашия рожден ден през текущата или следващата рождена година и се съставя до следващия ви рожден ден.

Описание, цени и време за изготвяне на личен годишен хороскоп по житейски сфери за една рождената година: 

Основен годишен хороскоп до 5 машинописни страници с нормален шрифт и включва заложения за годината потенциал по житейски сфери. Възможности за реализация, затруднения и улеснения в периода. Цена: 79лв. 

Разширен годишен хороскоп до 9 машинописни страници с нормален шрифт и включва заложения за годината потенциал по житейски сфери с допълнителни разяснения за реализация, затруднения и улеснения. Цена: 149лв. 

*** Важно: 

 • За изготвянето на личен годишен хороскоп е необходимо да ми предоставите вашите дата, час и място на раждане.
 • Срока за изработка на всеки хороскоп е от 1 до 3 работни дни.
 • Всеки хороскоп се получава в писмен вид на е-майл адрес или в офиса на площад „Славейков“ 11.

Заплащането се извършва в лична среща, когато хороскопа включва и личен прием, а когато е онлайн по долуописаните начини.

На каса на Изипей:
За изготвяне на личен годишен хороскоп онлайн е необходимо да посетите каса на Изипей и да внесете таксата за избрания от вас вид хороскоп. Основен годишен хороскоп 79лв. и Разширен годишен хороскоп 149лв.

След като сте на касата на Изипей  кажете, че желаете да направите плащане по микросметка и продиктувайте следния КИН:1911537345. За основание на плащането кажете захранване на сметка. 

Плащане от чужбина:
За изготвяне на личен годишен хороскоп по телефона, скайп или вайбър за Българи живеещи в чужбина е необходимо да посетите WesternUnion или Moneygram и да преведете таксата за желания от вас хороскоп. 

За допълнителна информация, разяснения и поръчки, може да се свържете с мен Давид на телефон 088 266 35 72 всеки ден от 10.00 до 20.00ч.  

Благодаря ви за отделеното време ! Бъдете живи и здрави и нека мир, любов и светлина озарява житейската пътеката на вашата душа !

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

7 коментара
 1. Лилия Божилова коментира

  Благодаря ти че те срещнах, благодаря, че ми помогна ! Всичко, което ми разказа работи и съм щастлива, че се появи в най-подходящия момент от моя живот. Каквото и още да напиша ще бъде малко, за това смятам да сведа всичко до едно огромно БЛАГОДАРЯ !

 2. Елена коментира

  Поръчах си го пристигна прочетох го и бях супер инзненадана от нещата, който вече бяха започнали да се случват или се бяха случили! Не ми допаше идеята, че има някой неприятни работи в хороскопа. Свързах се с Давид притеснена, но след като разговорихме нещата разбрах, че имено това е най-доброто за мен. Въпреки, че някой работи не ми допадат сега, смятам че ще ме направят по-добра и успешна. Благодаря ти Давид и Весели празници ! Пак ще се чуем 🙂

 3. Джесика коментира

  Супер много съм доволна. Наложи се да изчакам малко повече докато си получа хороскопа, но без да ме познава, човек да каже толкова верни неща не ми се беше случвало. Съветите наистина са полезни. Препоръчвам го на всички. Благодаря !

 4. Маргарита коментира

  Много добри съвети. Доволна съм че си го поръчах полезни съвети и сбъдване на казаното. Поздрави Марги

 5. Mira Lambova коментира

  Не съм вярвала, че един годишен хороскоп може да преобърне живота ми. Поръчах си годишен хороскоп и се оказа, че съм на много грешен път и ми е необходимо изцяло да променя посоката си, за да мога да бъда по-щастлива. Само ако знаех по-рано, че живота може да бъде по-лесен със сигурност щях да направя тези неща по-рано, но както казва Давид всичко се случва, когато му е времето. Доволна съм и щастлива, защото вече знам, какво ми е необходимо. Пожелавам на всички да бъдат щастливи.

 6. Емилия Иванова коментира

  Намриам се в трудна ситуация бях обзета от депресия и апатия, реших да си поръчам хороскоп, за да видя до кога ще продължи всичко това. Хороскопа ми беше готов за по-малко от три дена и разбрах важни неща, които сега е необходимо да отработя, за да ми се наредят нещата в живота още по-добре. Пълна с амбиция и ентусиазъм продължавам напред. Хиляди благодарности и успех. Емилия

  1. david коментира

   Благодаря ! Мисля, че може да се справите с нещата разполагате с всичко необходимо. Нека мир, любов и светлина озаряват пътя на вашата душа! Успех от мен !

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува