Изготвяне на личен годишен хороскоп

7
362

Изготвяне на личен годишен хороскоп

Личен годишен хороскоп се изготвя за една рождена година, като обхваща периода от деня на вашия рожден ден през текущата или следващата рождена година и се съставя до следващия ви рожден ден.

Описание, цени и време за изготвяне на личен годишен хороскоп по житейски сфери за една рождената година: 

Основен годишен хороскоп до 5 машинописни страници с нормален шрифт и включва заложения за годината потенциал по житейски сфери. Възможности за реализация, затруднения и улеснения в периода. Цена: 79лв. 

Разширен годишен хороскоп до 9 машинописни страници с нормален шрифт и включва заложения за годината потенциал по житейски сфери с допълнителни разяснения за реализация, затруднения и улеснения. Цена: 149лв. 

Изготвяне на личен годишен хороскоп

*** Важно: 

 • За изготвянето на личен годишен хороскоп е необходимо да ми предоставите вашите дата, час и място на раждане.
 • Срока за изработка на всеки хороскоп е от 1 до 3 работни дни.
 • Всеки хороскоп се получава в писмен вид на е-майл адрес или в офиса на площад „Славейков“ 11.

Заплащането се извършва в лична среща, когато хороскопа включва и личен прием, а когато е онлайн по долуописаните начини.

Изготвяне на личен годишен хороскоп

На каса на Изипей:
За изготвяне на личен годишен хороскоп онлайн е необходимо да посетите каса на Изипей и да внесете таксата за избрания от вас вид хороскоп. Основен годишен хороскоп 79лв. и Разширен годишен хороскоп 149лв.

След като сте на касата на Изипей  кажете, че желаете да направите плащане по микросметка и продиктувайте следния КИН:1911537345. За основание на плащането кажете захранване на сметка. 

Плащане от чужбина:
За изготвяне на личен годишен хороскоп по телефона, скайп или вайбър за Българи живеещи в чужбина е необходимо да преведете таксата за желания от вас хороскоп по посочената банкова сметка. 

По банков път:
Име:
Петя Тодорова
IBAN: BG32 ESPY 4004 0081 7523 32

big:
CECBBGSF
Основание: захранване на сметка

За допълнителна информация, разяснения и поръчки, може да се свържете с мен Давид на телефон 088 264 92 14 всеки ден от 10.00 до 20.00ч.  

Благодаря ви за отделеното време ! Бъдете живи и здрави и нека мир, любов и светлина озарява житейската пътеката на вашата душа !

предишна статияКурс по Астрология за начинаещи онлайн групово обучение
Следваща статияТова видео няма да съществува дълго ! Вижте го …

7 КОМЕНТАРИ

 1. Благодаря ти че те срещнах, благодаря, че ми помогна ! Всичко, което ми разказа работи и съм щастлива, че се появи в най-подходящия момент от моя живот. Каквото и още да напиша ще бъде малко, за това смятам да сведа всичко до едно огромно БЛАГОДАРЯ !

 2. Поръчах си го пристигна прочетох го и бях супер инзненадана от нещата, който вече бяха започнали да се случват или се бяха случили! Не ми допаше идеята, че има някой неприятни работи в хороскопа. Свързах се с Давид притеснена, но след като разговорихме нещата разбрах, че имено това е най-доброто за мен. Въпреки, че някой работи не ми допадат сега, смятам че ще ме направят по-добра и успешна. Благодаря ти Давид и Весели празници ! Пак ще се чуем 🙂

 3. Супер много съм доволна. Наложи се да изчакам малко повече докато си получа хороскопа, но без да ме познава, човек да каже толкова верни неща не ми се беше случвало. Съветите наистина са полезни. Препоръчвам го на всички. Благодаря !

 4. Много добри съвети. Доволна съм че си го поръчах полезни съвети и сбъдване на казаното. Поздрави Марги

 5. Не съм вярвала, че един годишен хороскоп може да преобърне живота ми. Поръчах си годишен хороскоп и се оказа, че съм на много грешен път и ми е необходимо изцяло да променя посоката си, за да мога да бъда по-щастлива. Само ако знаех по-рано, че живота може да бъде по-лесен със сигурност щях да направя тези неща по-рано, но както казва Давид всичко се случва, когато му е времето. Доволна съм и щастлива, защото вече знам, какво ми е необходимо. Пожелавам на всички да бъдат щастливи.

 6. Намриам се в трудна ситуация бях обзета от депресия и апатия, реших да си поръчам хороскоп, за да видя до кога ще продължи всичко това. Хороскопа ми беше готов за по-малко от три дена и разбрах важни неща, които сега е необходимо да отработя, за да ми се наредят нещата в живота още по-добре. Пълна с амбиция и ентусиазъм продължавам напред. Хиляди благодарности и успех. Емилия

  • Благодаря ! Мисля, че може да се справите с нещата разполагате с всичко необходимо. Нека мир, любов и светлина озаряват пътя на вашата душа! Успех от мен !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук