Онлайн хороскопи за отговор на Вашите въпроси

15

Онлайн хороскопи за отговор на Вашите въпроси

За да получите отговори на Вашите въпроси е необходимо да се свържете с мен Давид Димитров и да си запишете час за астрологична консултация, без значение дали се намирате в София или друг град в страната.

Необходимо е да ми позвъните на GSM: 088 2649214 , за да уточним, свободен ден и час за провеждане на консултацията.

Консултациите се провеждат онлайн всеки ден от Понеделник до Петък  от 10 до 20ч. на всеки кръгъл час

Онлайн хороскопи за отговор на Вашите въпроси

Може да задавате въпроси пряко свързани с Вашите нужди за по-добър живот, за Вашите взаимоотношения, цели в живота, от какво да се пазите, какво си носите с вас от минали прераждания.

Също така бихте могли да задавате въпроси свързани с вашите таланти и реализация, по какви качества ви е необходимо да работите за да се подобрите, какви качества е необходимо да премахнете от вашият живот, както и всичко за което се сетите.

 • Кои са критичните ви дни през седмицата, месеца и годината?
 • Кои са благоприятните ви дни през седмицата, месеца и годината?
 • Избор на дата за различни видове дейности.
 • Съвместимост между двама партньори.

Цената за консултация 60 минути е 20лв.

Консултации се провеждат онлайн чрез вайбър или телефон.

За целта може да използвате телефон М-тел: 088 2649214, и Вайбър 088 2649214

Онлайн хороскопи за отговор на Вашите въпроси

Начини на плащане: 

За астрологична консултация по телефона, скайп или вайбър е необходимо да преведете сумата 20лв. за 60 минути консултация.

Консултация за Българи живеещи в чужбина таксата е 15 EUR  цената е по-висока защото се разглеждат два хороскопа, едния е българския ви хороскоп, а другият е за страната в която се намирате.  

По банков път:
Име:
Петя Тодорова Топалска
IBAN: BG32 ESPY 4004 0081 7523 32

big:
CECBBGSF
Основание: захранване на сметка

На каса на Изипей:
За астрологична консултация по телефона, скайп или вайбър е необходимо да посетите каса на Изипей и да внесете таксата за един час консултация, която е 20лв. за един час.

В случай че желаете консултация с продължителност повече от един час, то тогава е необходимо да си внесете сума отговаряща на желаното от вас време.

След като сте на касата на Изипей продиктувайте следния КИН:1911537345 и внесете сумата от 20лв. за един час (60 минути). За основание на плащането кажете захранване на сметка

Онлайн хороскопи за отговор на Вашите въпроси

Плащане от чужбина:
За астрологична консултация по телефона, скайп или вайбър за Българи живеещи в чужбина е необходимо да посетите WesternUnion и да преведете таксата за един час (60 минути) консултация, която е 15 EUR.

В случай че желаете консултация с продължителност повече от един час, то тогава е необходимо да си преведете сума отговаряща на желаното от вас време.

onlain-horoskopi-za-otgovor-na-vashite-vuprosi***Важно:
– Независимо от това, отговор на какъв въпрос желаете да получите, препоръчително е да разполагате с точни дата, час и място на вашето раждане.

Ако не разполагате с тях може и без тях, но в този случай информацията може да бъде непълна, а в някой случай дори неточна и не се ангажирам с достоверността на информацията.

С пожелание за много успехи Давид Димитров

loading...

15 КОМЕНТАРИ

 1. След консултацията доста неща ми се проясниха, получих мъдрост, лична поука, самоосъзнаване и път към осъществяване на желанията ми. Благодаря!

 2. Здравейте, както обещах давам обратна връзка, вчера бе успешен ден, имаме взет изпит, има добър 4, голяма радост. Сърдечни благодарности за надеждата и спокойствието, което внесехте, желая здраве и благополучие!

 3. Давид “закова” с точност до дни кога дадени събития ще се случат. Направо не можах да повярвам!!! Жесток си, приятелю! Няма да се отървеш от мен за напред ❤️Благодаря!

 4. Откакто комуникарам с теб приятелю мисленето ми и погледа върху живота ми се промениха много. Благодаря ти, че в трудните ми моменти винаги си до мен и винаги имаш верния за мен отговор. Чуваме се тези дни.

 5. Здравейте и от мен, когато за първи път попаднах на тази страница и прочетох коментарите си мислих, че са доста помпозни и нереални. От чисто любопитство реших да проверя за какво става въпрос. Оказа се че всичко, което е написано е точно така. Препоръчвам го горещо с Коки живота е по-лесен. Благодаря ти приятелю.

 6. Здравейте, присъединявам се към всичко написано до сега. Удивена съм от този човек и се радвам, че го срещнах дори и онлайн. Благодаря Коки

 7. Винаги е насреща, когато имам нужда от него. Измъквал ме неведнъж от тежки ситуации. Не знам как, но винаги знае какво да ми каже и да ме вдигне на крака. С теб живота ми е по-лесен. Благодаря!

 8. Днес си разговаряхме с Коки по телефон. Позна доста неща и ми даде много добри насоки. Радвам се че те познавам. Бъди жив и здрав и весели празници

 9. Не съм и предполагал, че подобно нещо може да ми се случи. Много верни неща ми каза и съм доволен, защото сега знам какво да правя. Определено имах нужда от този разговор. Препоръчвам го на всички. Благодаря!

 10. Здравейте, свързах се с Давид, тъй като имах съмнения за някой неща, които последно време ми се случват и се оказах права, но Давид ми разясни защо се случват тези неща в живота и как да ги употрябва в моя полза. Сега съм по – спокойна и с радост си върша ежедневните неща. Благодаря.

 11. Много съм щастлива и доволна, че срещнах този човек, макар и по телефона за сега 🙂 Зареди ме с енергия и позитивизъм за справяне с нещата от живота БЛАГОДАРЯ ТИ Коки

 12. Редовно се съветвам с Калоян. Няма друг такъв човек. Винаги има отговор на въпросите ми и полезно решение за всеки проблем. Само, ако можеше да свърши и нещата заради мен щеше да бъде още по-добре 🙂 Благодаря ти Коки знаеш, че се шегувам 🙂 Поздрави Борко

 13. Вчера се обадих 🙂 Бях скептично настроена, но определено сега, след като успях да преосмисля нещата, които ми се казаха определено мога да кажа доволна съм. Цената е прекалено ниска за това, което се предлага, не се подвеждайте по нея. Благодаря

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here