Лечение с числа

За повечето хора е трудно да повярват, че нещо като цифрите и то само тяхното повторение например, може да направи нещо с нас било то да подобри здравето ни, да стабилизира финансите, да „отключи“ късмета, да подобри отношенията.

Вярвам, че колкото и дълъг ферман да ви напиша, на малцина той би подействал, за това прецених, че по-добре е да ви дам една техника, с която може бързо и лесно, сами от вашия личен опит да се уверите във вълшебната сила на цифрите.

Тестван метод:

Предоставям ви една цифрова редица, която да си повтаряте докато заспите

514248538

Повтаряйте тези цифри както следва: пет едно четири две четири осем пет три осем и така докато заспите. На следващата сутрин, докато се протягате ведри и отпочинали, ще се радвам да се сетите за мен и да споделите в коментарите по-долу вашият опит.

Не тестван метод:

Този метод и аз лично ще опитам още тази вечер. Напишете цифровата редица с молив на лист хартия и го поставете близо до главата, под възглавницата е най-добре, но може да опитате да го оставите на нощното шкафче, в случай че имате такова. И нека утре сутрин споделим заедно опит отново тук и отново в коментарите.

За мен бе удоволствие да напиша тази статия за вас!
Благодаря Ви, че отделихте време да я прочете!
Сега ви пожелавам лека нощ и сладки сънища!
С много любов, ваша Беатриз!

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here