Таро карти – гадания за любов

8

Седмица жезли

Предстои труден период на отчаяна борба за отношения, които са застрашени и е необходимо да се „спасят“. Възможно е да се чувствате в беда, но знаете, че има шанс да спечелите и да направите всичко, за да избегнете опасността от скъсване.

Бихте могли да мобилизирате всички сили, за да защитите любовта, която е изложена на явна заплаха. Възнамерявате здраво и упорито да защитавате позициите си, за да защитите своите права и интереси, и сте под голямо напрежение.

Възможно е връзката ви в една или друга форма „да е била нападната“ (това може да е завист, родители, противници и съперници, и така нататък), но имате добри шансове да съхраните отношенията си и да „неутрализирате нападенията“.

Ново теглене
Обърни

Таро карта за любовта
Изтеглете си Таро карта за любов, която да вдигне завесата на любовта във вашия живот. 

Теглене на Таро карта за любов:
За да си изтеглите карта кликнете върху карата, която виждате в ляво, за да видите тълкуването кликнете още веднъж.

Теглене на допълнителна таро карта за любовта:
Може да си намислите въпрос свързан с любовта и личните отношения.

След, като си намислите въпрос кликнте на бутончето ново теглене, а след това върху карта, за да се обърне, когато се обърне кликнете още веднъж, за да видите тълкуването на таро картата.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга и в следствие нанасяне на вреди на трети лица.

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

loading...

8 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here