Таро карти – гадания за любов

4

Осмица жезли

Очаква ви приток на романтични възможности. „Любовта случайно се издига, когато изобщо не очаквате“. И дори да чакате, все още не можете да изключите чувството, че тя ви е „нападнала“ някъде зад ъгъла. Чувствата не са дълбоки, но вълнението, еуфорията, възбудата и тенденцията за форсиране на събитията са очевидни. Неустоимо се стремите към човека, когото харесвате, изпитвате страстно желание да сте заедно и всичко да се случва бързо.

Ако сте сами, тогава има възможност да създадете връзка просто във въздуха, мечтата е готова да стане реалност. Става така, че очаквате събитията, но все пак всичко се случва като „гръм от ясно небе“.

А ако не сте очаквали, то перспективата е да се влюбите до уши. Възможни са наистина невероятни прояви на синхронност, неочаквани щастливи срещи, които са резултат от „случайности“, в основата на които няма нищо случайно.

Ново теглене
Обърни

Таро карта за любовта
Изтеглете си Таро карта за любов, която да вдигне завесата на любовта във вашия живот. 

Теглене на Таро карта за любов:
За да си изтеглите карта кликнете върху карата, която виждате в ляво, за да видите тълкуването кликнете още веднъж.

Теглене на допълнителна таро карта за любовта:
Може да си намислите въпрос свързан с любовта и личните отношения.

След, като си намислите въпрос кликнте на бутончето ново теглене, а след това върху карта, за да се обърне, когато се обърне кликнете още веднъж, за да видите тълкуването на таро картата.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга и в следствие нанасяне на вреди на трети лица.

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

loading...

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here