Таро карти – гадания за любов

12

Седмица чаши

В любовта е възможно да мечтаете за това, което нямате, или да ви застигне облак сладка мъгла (но само мъгла) да се влюбите в това, което има.

Възможно е да имате погрешни схващания за съществуващата връзка: виждате какво не е и не виждате какво е. Сложили сте Розови слънчеви очила, които понякога се отличават с лилаво. И макар че сте склонни повече да се самозаблуждавте, отколкото да заблуждавате, все пак виждате, че един от партньорите (и дори и двамата) не е честен до самия край. Възможно е да придавате определени качества на обекта на своята любов и позволявате на въображението си да се пренесе твърде далеч и след това сте разочаровани. Единият се занимава със самозаблуда, а другият не бърза да спазва обещанията си.

Това е период на любовта и еротичните фантазии. Отличава се с много силна чувственост, игри и изкушения. Прекомерно удоволствие, острота и дълбочина на сексуалните преживявания, пълно разтваряне в тях, удоволствието, което води до пристрастяване.

Възможно е наличието на няколко кандидати наведнъж, придружени от желание да се получи всичко и наведнъж, също така пълна двусмисленост на мотивите (сами не знаете, какво искате).

Ново теглене
Обърни

Таро карта за любовта
Изтеглете си Таро карта за любов, която да вдигне завесата на любовта във вашия живот. 

Теглене на Таро карта за любов:
За да си изтеглите карта кликнете върху карата, която виждате в ляво, за да видите тълкуването кликнете още веднъж.

Теглене на допълнителна таро карта за любовта:
Може да си намислите въпрос свързан с любовта и личните отношения.

След, като си намислите въпрос кликнте на бутончето ново теглене, а след това върху карта, за да се обърне, когато се обърне кликнете още веднъж, за да видите тълкуването на таро картата.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга и в следствие нанасяне на вреди на трети лица.

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

12 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here