Таро карти – гадания за любов

10

Петица жезли

Съществува притеснителен дискомфорт в отношенията, който може да варира от незначителни разногласия до големи скандали. Личните конфронтации се разпалват от време на време по всякакви причини, водени от амбицията и желанието да докажете нещо на някого.

Възможно е да проявите егоизъм, съперничество, ревност, нежелание да се предадете и тайна враждебност, както и неудовлетворени сексуални желания.

Периодът символизира освобождаването от ненужни връзки. Освобождаване на натрупания стрес, по всяка вероятност чрез конфликти, но ако отношенията са в застой, то си заслужава.

Ново теглене
Обърни

Таро карта за любовта
Изтеглете си Таро карта за любов, която да вдигне завесата на любовта във вашия живот. 

Теглене на Таро карта за любов:
За да си изтеглите карта кликнете върху карата, която виждате в ляво, за да видите тълкуването кликнете още веднъж.

Теглене на допълнителна таро карта за любовта:
Може да си намислите въпрос свързан с любовта и личните отношения.

След, като си намислите въпрос кликнте на бутончето ново теглене, а след това върху карта, за да се обърне, когато се обърне кликнете още веднъж, за да видите тълкуването на таро картата.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга и в следствие нанасяне на вреди на трети лица.

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

10 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here