Три таро карти за днес

0

сутринта

Осмица жезли

“Действеност” е ключовата дума в този период. Около вас гъмжи от идеи, проекти и хора, които идват и си отиват. Нещо, което в миналото ви е спъвало и забавяло, сега само действа като ускорител за постигането на задоволителни резултати. Под влиянието на тези вибрации очаквайте засилени връзки, нови контакти и важни познанства, но най-вече пътувания.

Ново теглене
Обърни

на обед

Рицар жезли

През този период можете значително да напреднете, но на определена цена. Трябва да преодолеете много угнетяващи тревоги и проблеми, преди да достигнете целта си. Опитайте се да пооблекчите нелекия си път, като използвате мъдростта си, придобита от житейските неволи.

Ново теглене
Обърни

вечерта

Императрицата

Намирате се в период на растеж и конкретно планиране на бъдещето, който може да се окаже доста приятен, защото старите проблеми и трудности могат да се разрешат, изгладят и най-накрая да бъдат забравени. Късметът ви се усмихва благосклонно и нищо чудно да станете обект на неочаквано щастие, на неочаквано наследство или просто “да ударите кьоравото”, може да е от лотария или завещание.

Раждането и растежът, могат да се сбъднат в буквалния смисъл и това би означавало брак и деца през въпросния период или пък в по-фигуративен план – развитие на способностите или раждането на нови идеи и творчески инициативи. Пътуването е също една възможност, въпреки че може да е работно, то все пак може да ви донесе онова физическо удоволствие, което вие умеете да изпитвате от самото странстване.

Ново теглене
Обърни

Три 3 карти Таро ви разкриват всеки нов ден от сутринта – на обед – вечерта  

Изтеглете си 3 карти Таро за сутринта, на обед и вечерта, които да ви разкрият мистериите на времето.

Бъдете сериозни и не подлагайте картите на изпитание, защото могат да ви подведат.

Теглене на 3 три карти таро за деня:
За да си изтеглите карта кликнете върху картите, които виждате, за да видите тълкуването на всяка от тях кликнете още веднъж върху съответната карта.

Теглене на допълнителни 3 карти Таро за деня:
За да си изтеглите нова карта за деня е необходимо да кликнете върху текста нова карта, които се намира под всяка една от картите и отново, за да видите тълкуването на таро картата кликнете върху нея.

Услугата е безплатна и в този си вид няма да стане платена.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга, както и за нанасяне на вреди и щети в следствие използване на услугата.

Вижте още любовно таро с 3 карти таро за гадания в любовта

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here