Три таро карти за днес

0

сутринта

Петица мечове

Сега трябва да преглътнете гордостта си. Има някои неща в живота, които всички ние трябва да приемем, колкото и неприятни да са те. Именно това трябва да направите в този момент. Не се дръжте предизвикателно. Трябва да се примирите с неизбежното. Щом си възвърнете самообладанието, може да видите, че ви чакат други неща, в които да се впуснете с присъщата ви изследователска страст.

Ново теглене
Обърни

на обед

Паж жезли

Това е време, в което трябва много внимателно и предпазливо да обмисляте всякакви решения. Близкото бъдеще не изглежда много обнадеждаващо по няколко причини – някои от вашите приятели или колеги са наистина вълци в агнешка кожа и със сигурност се възползват от вас, стига да им предоставите тази възможност. Всякакви съдружия и начинания са застрашени от провал поради второкласното им управление. Политиката на внимателно сближаване с определени хора може да се окаже решаваща за бъдещото ви благоденствие. Действайте предпазливо през този “осеян с мини” период. Все пак това е временно положение и рано или късно трябва да отмине.

Ново теглене
Обърни

вечерта

Кулата

Може да изпитате страдание, което трябва да се изтърпи, за да се постигне по-висока степен на духовно развитие. То трябва да се възприема като предупреждение, без излишно да се драматизира. Бъдете особено внимателни при пътуване или при работа с машини! Планирайте бъдещето си умно, така че да избегнете, доколкото това е възможно, разочарованията.

Ново теглене
Обърни

Три 3 карти Таро ви разкриват всеки нов ден от сутринта – на обед – вечерта  

Изтеглете си 3 карти Таро за сутринта, на обед и вечерта, които да ви разкрият мистериите на времето.

Бъдете сериозни и не подлагайте картите на изпитание, защото могат да ви подведат.

Теглене на 3 три карти таро за деня:
За да си изтеглите карта кликнете върху картите, които виждате, за да видите тълкуването на всяка от тях кликнете още веднъж върху съответната карта.

Теглене на допълнителни 3 карти Таро за деня:
За да си изтеглите нова карта за деня е необходимо да кликнете върху текста нова карта, които се намира под всяка една от картите и отново, за да видите тълкуването на таро картата кликнете върху нея.

Услугата е безплатна и в този си вид няма да стане платена.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга, както и за нанасяне на вреди и щети в следствие използване на услугата.

Вижте още любовно таро с 3 карти таро за гадания в любовта

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here