Три таро карти за днес

2
33278

сутринта

Двойка мечове

Ключовата дума е “равновесие”. Периодът е благоприятен за приятелство и ви е възможно с лекота да се измъкнете от стари препирни, които сега вече могат да бъдат погледнати в по-различна светлина. Този период от живота ви би трябвало да се окаже особено приятен и хармоничен.

Ново теглене
Обърни

на обед

Дяволът

Устремили сте се към властта на всяка цена. Готови сте да използвате положението си в обществото за задоволяване на личните си амбиции. Имате много лична свобода и обикновено успявате да преодолеете ограниченията, които са ви действали сковаващо до този момент. Но също така лесно можете да се окажете в капана на собствените си ненамаляващи проблеми и обвързващи задължения. През този период трябва много да се пазите от преумора и напрежение, а ако съставяте дългосрочни планове, удължете ги с няколко дни или пък ги подплатете с повечко пари, отколкото сочат изчисленията ви, изобщо оставете си “място” за непредвидимото.

Ново теглене
Обърни

вечерта

Рицар пентакли

Появяват се добри възможности за стабилизиране на финансовото положение, за увеличаване на собственото благополучие, за облагодетелстване и вярно и истинско осъществяване на бизнеса. Ситуацията, която се развива бавно и дори заплашва да изпадне в задънена улица, може да бъде решена положително. Резултатите рядко се показват бързо, но отговарят на очакванията. Възможностите, срещите, задълженията се заместват взаимно и е важно да не си позволявате да се предавате и обезсърчавате, оттеглете се за известно време за да осмислите и затвърдите резултатите от целия този поток.

Ново теглене
Обърни

Три 3 карти Таро ви разкриват всеки нов ден от сутринта – на обед – вечерта  

Изтеглете си 3 карти Таро за сутринта, на обед и вечерта, които да ви разкрият мистериите на времето.

Бъдете сериозни и не подлагайте картите на изпитание, защото могат да ви подведат.

Теглене на 3 три карти таро за деня:
За да си изтеглите карта кликнете върху картите, които виждате, за да видите тълкуването на всяка от тях кликнете още веднъж върху съответната карта.

Теглене на допълнителни 3 карти Таро за деня:
За да си изтеглите нова карта за деня е необходимо да кликнете върху текста нова карта, които се намира под всяка една от картите и отново, за да видите тълкуването на таро картата кликнете върху нея.

Услугата е безплатна и в този си вид няма да стане платена.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга, както и за нанасяне на вреди и щети в следствие използване на услугата.

Вижте още любовно таро с 3 карти таро за гадания в любовта

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

предишна статияКарта за деня с карти за игра
Следваща статияСлънце в Скорпион и влиянието му върху зодиакалните знаци

2 КОМЕНТАРИ

    • Днес 26.11.2022 при картите Таро при обръщане не се появява значението на картата? Това ми се случва за първи път, откакто ползвам сайта вече години абсолютно всеки ден?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук