Три таро карти за днес

2
29975

сутринта

Умереност

Сега, може да сте изправени пред опасността от провал поради постоянно несправяне във важни моменти, както в личния, така и в професионалния живот. Когато случаите на неудачи зачестят, тогава хората около вас окончателно може да загубят доверие в способността ви да постигнете нещо значително. Предстои раздвижване – много хора може да влязат или излязат от кръга на вашите приятели. Има и много, макар и краткотрайни пътувания, някои от тях може би и в чужбина. Финансите са също в благоприятен аспект, въпреки че има и опасност, която най-често се проявява под формата на природни бедствия, наводнения, земетресения и т.н., а те обикновено донасят големи щети на търговията и обществения живот. Възможни са доста сексуални преживявания.

Ново теглене
Обърни

на обед

Тройка пентакли

Разрастват се възможностите за лична изява. Сега е моментът да мислите по-мащабно и да действате със замах, да лансирате себе си и своите идеи, да изкачите няколко стъпала в йерархията на успеха. Побързайте, преди периодът да е изтекъл. Може да се наложи да работите по-усърдно, но възнаграждението, което ви очаква, компенсира пребогато тези усилия.

Ново теглене
Обърни

вечерта

Осмица пентакли

Може да ви се удаде възможност да покажете дарбите си, да ги използвате, дори да ги доразвиете, като се включите в някакъв курс или друга образователна програма, като частни ученици. Каквото и да се случи, обаче, трябва да запазите хладнокръвие. Ако се оставите на обстоятелствата да ви манипулират, възможно е да загубите приятели и дори да си създадете врагове.

Ново теглене
Обърни

Три 3 карти Таро ви разкриват всеки нов ден от сутринта – на обед – вечерта  

Изтеглете си 3 карти Таро за сутринта, на обед и вечерта, които да ви разкрият мистериите на времето.

Бъдете сериозни и не подлагайте картите на изпитание, защото могат да ви подведат.

Теглене на 3 три карти таро за деня:
За да си изтеглите карта кликнете върху картите, които виждате, за да видите тълкуването на всяка от тях кликнете още веднъж върху съответната карта.

Теглене на допълнителни 3 карти Таро за деня:
За да си изтеглите нова карта за деня е необходимо да кликнете върху текста нова карта, които се намира под всяка една от картите и отново, за да видите тълкуването на таро картата кликнете върху нея.

Услугата е безплатна и в този си вид няма да стане платена.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга, както и за нанасяне на вреди и щети в следствие използване на услугата.

Вижте още любовно таро с 3 карти таро за гадания в любовта

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

2 КОМЕНТАРИ

    • Днес 26.11.2022 при картите Таро при обръщане не се появява значението на картата? Това ми се случва за първи път, откакто ползвам сайта вече години абсолютно всеки ден?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук