Три таро карти за днес

0

сутринта

Слънцето

Намирате се в изключително благоприятен и щастлив период. Време за нови начинания както в личния, така и в професионалния живот – и любовта, и бракът имат големи изгледи за успех. Щастието е ненакърнимо, както и успехът и честта. Всякакви планове за бъдещето със сигурност успяват. В края на краищата периодът е несъмнено щастлив и плодотворен.

Ново теглене
Обърни

на обед

Рицар жезли

През този период можете значително да напреднете, но на определена цена. Трябва да преодолеете много угнетяващи тревоги и проблеми, преди да достигнете целта си. Опитайте се да пооблекчите нелекия си път, като използвате мъдростта си, придобита от житейските неволи.

Ново теглене
Обърни

вечерта

Страшният Съд

Сега сте в период на “пробуждане” и новите планове и амбиции трябва да бъдат задействани. Вероятно е обаче не всичко да тръгне по мед и масло, така както ви се иска, затова бъдете готови на временни спънки и протакания. Можете да постигнете много през този отрязък от време, но истинската ви награда е удоволствието ви от духовното, а не от материалното. Ако здравето ви е създавало някакви неприятности до този момент, сега те изчезват и вие се чувствувате в отлична форма.

Ново теглене
Обърни

Три 3 карти Таро ви разкриват всеки нов ден от сутринта – на обед – вечерта  

Изтеглете си 3 карти Таро за сутринта, на обед и вечерта, които да ви разкрият мистериите на времето.

Бъдете сериозни и не подлагайте картите на изпитание, защото могат да ви подведат.

Теглене на 3 три карти таро за деня:
За да си изтеглите карта кликнете върху картите, които виждате, за да видите тълкуването на всяка от тях кликнете още веднъж върху съответната карта.

Теглене на допълнителни 3 карти Таро за деня:
За да си изтеглите нова карта за деня е необходимо да кликнете върху текста нова карта, които се намира под всяка една от картите и отново, за да видите тълкуването на таро картата кликнете върху нея.

Услугата е безплатна и в този си вид няма да стане платена.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга, както и за нанасяне на вреди и щети в следствие използване на услугата.

Вижте още любовно таро с 3 карти таро за гадания в любовта

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here