Три 3 таро карти ви разкриват минало – настояще – бъдеще

16
15424

Минало

Асо пентакли

Сега животът ви би трябвало да е пълен с награди за минали усилия и с възможности за щастливи случайности. Дава ви се възможност да реализирате материалното и морално благополучие.

Ново теглене
Обърни

Настояще

Паж мечове

По време на този временен цикъл трябва да сте нащрек и готови да предприемете действия при най-малкия признак на неприятности, за да предотвратите проблемите, преди да са излезли от вашия контрол. Трябва да си отваряте очите за колеги и приятели, които в момента действат против вашите интереси, но в никакъв случай не се вманиачавайте и не си въобразявайте, че абсолютно всички са се превърнали във ваши врагове. Под влиянието на тази вибрация могат да се очакват важни известия с тайно съдържание. От вас зависи тайната да се запази.

Ново теглене
Обърни

Бъдеще

Светът

Това е период, в който трябва да приключите всички недовършени дела. Сложете ред в живота си и се пригответе за нова и по-вълнуваща фаза. Възможно е пътуване и то за удоволствие, а не по работа. Трябва да се отпуснете и да се ободрите, преди да пристъпите към следващото предизвикателство, което ви е приготвила съдбата.

Ново теглене
Обърни

Три 3 карти Таро ви разкриват минало – настояще – бъдеще  

Изтеглете си 3 карти Таро за миналото, настоящето и бъдещето, които да ви разкрият мистериите на времето. Бъдете сериозни и не подлагайте картите на изпитание, защото могат да ви подведат.

Теглене на 3 три карти таро:
За да си изтеглите карта кликнете върху картите, които виждате, за да видите тълкуването на всяка от тях кликнете още веднъж върху съответната карта.

Теглене на допълнителни 3 карти Таро за минало – настояще – бъдеще:
За да си изтеглите нова карта за минало, настояще и бъдеще е необходимо да кликнете върху текста нова карта, които се намира под всяка една от картите и отново, за да видите тълкуването на таро картата кликнете върху нея.

Услугата е безплатна и в този си вид няма да стане платена.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга, както и за нанасяне на вреди и щети в следствие използване на услугата.

Вижте още любовно таро с 3 карти таро за гадания в любовта

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

16 КОМЕНТАРИ

  1. Абсолютно е вярно всичко…благодаря за възможността да си отговоря на някои въпроси…и вътрешно съм знаела отговорите,а картите ги потвърдиха…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here