Три 3 таро карти ви разкриват минало – настояще – бъдеще

7

Минало

Кралица мечове

През този временен период вие трябва да се опитате да се откъснете от познатата ви обстановка, за да стимулирате ума и въображението си с нови преживявания. Това е един необходим период за лично развитие, когато няколко дни, прекарани насаме със себе си, може да окажат благотворно въздействие върху собствените ви възгледи за живота. Позволете на въображението си да се зарее накъдето пожелае и не забравяйте виденията, с които ви е дарило през тези дни, защото те трябва да ви помогнат в бъдеще.

Ново теглене
Обърни

Настояще

Луната

Предпочитате статуквото пред всякакъв риск и се боите да опитате новото, защото то е свързано с усилия и изпитания. Намирате се в период, през който, за да се постигне напредък, трябва повече да разчитате на интуицията си, отколкото на разума. Това е време на “криза на вярата”, когато можете да разчитате единствено на себе си. Във вас се заражда желанието да избягате от действителността на всяка цена – нещо, срещу което трябва упорито да се съпротивлявате. Възниква и въпросът за здравето и за да преживеете този период безпроблемно, трябва да положите допълнителни усилия в тази насока. Трябва да намалите темпото и да заживеете по-предпазливо и благоразумно. Възможни са дебнещи опасности, предателство и измама.

Ново теглене
Обърни

Бъдеще

Кралица жезли

Получавате помощ и подкрепа отгоре, от вишестоящите. През този период любовта играе важна роля в живота ви. Съществува възможност за лично облагодетелствуване чрез връзка с човек от противоположния пол. Не е нужно това непременно да е личността, с която сте се свързали сериозно, въпреки че би могло да е именно тя.

Ново теглене
Обърни

Три 3 карти Таро ви разкриват минало – настояще – бъдеще  

Изтеглете си 3 карти Таро за миналото, настоящето и бъдещето, които да ви разкрият мистериите на времето. Бъдете сериозни и не подлагайте картите на изпитание, защото могат да ви подведат.

Теглене на 3 три карти таро:
За да си изтеглите карта кликнете върху картите, които виждате, за да видите тълкуването на всяка от тях кликнете още веднъж върху съответната карта.

Теглене на допълнителни 3 карти Таро за минало – настояще – бъдеще:
За да си изтеглите нова карта за минало, настояще и бъдеще е необходимо да кликнете върху текста нова карта, които се намира под всяка една от картите и отново, за да видите тълкуването на таро картата кликнете върху нея.

Услугата е безплатна и в този си вид няма да стане платена.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга, както и за нанасяне на вреди и щети в следствие използване на услугата.

Вижте още любовно таро с 3 карти таро за гадания в любовта

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

7 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here