Три 3 таро карти ви разкриват минало – настояще – бъдеще

7

Минало

Луната

Предпочитате статуквото пред всякакъв риск и се боите да опитате новото, защото то е свързано с усилия и изпитания. Намирате се в период, през който, за да се постигне напредък, трябва повече да разчитате на интуицията си, отколкото на разума. Това е време на “криза на вярата”, когато можете да разчитате единствено на себе си. Във вас се заражда желанието да избягате от действителността на всяка цена – нещо, срещу което трябва упорито да се съпротивлявате. Възниква и въпросът за здравето и за да преживеете този период безпроблемно, трябва да положите допълнителни усилия в тази насока. Трябва да намалите темпото и да заживеете по-предпазливо и благоразумно. Възможни са дебнещи опасности, предателство и измама.

Ново теглене
Обърни

Настояще

Колесницата

Престанете да живеете във вечен челен сблъсък с останалите. Дайте си малка ваканция или поне почивка от няколко дни и се опитайте да се отпуснете, да “развиете пружината”. Това отпускане, което другите постигат, като рисуват, слушат музика или просто мечтаят, при вас може да се осъществи чрез спорт или медитация. Колкото и да не ви се иска, една почивка през този период ще има дълготраен и благотворен ефект върху вашето здраве и общо физическо състояние.

Ново теглене
Обърни

Бъдеще

Сила

Време е да проявите повече действеност и смелост. Това е период, през който трябва да се използва всяка появила се възможност – да бъде сграбчена с две ръце и накарана да заработи във ваша полза. Това е също така време, когато трябва да уредите старите си сметки или пък окончателно да се примирите със съществуващите обстоятелства. Това означава, че сега трябва да съберете сили и смелост, за да изгладите стари дрязги, или пък, което е по-вероятно, да се уедините в един вътрешен конфликт със самия себе си. Трябва да се самодисциплинирате, да се научите да се владеете и по този начин да се освободите от променливите си настроения, които не само ви разсейват, но ви и разрушават. Време е също така да плащате за стари грехове. Ще трябва да поемете отговорност за някое старо прегрешение, за което сте смятали, че е отдавна забравено.

Ново теглене
Обърни

Три 3 карти Таро ви разкриват минало – настояще – бъдеще  

Изтеглете си 3 карти Таро за миналото, настоящето и бъдещето, които да ви разкрият мистериите на времето. Бъдете сериозни и не подлагайте картите на изпитание, защото могат да ви подведат.

Теглене на 3 три карти таро:
За да си изтеглите карта кликнете върху картите, които виждате, за да видите тълкуването на всяка от тях кликнете още веднъж върху съответната карта.

Теглене на допълнителни 3 карти Таро за минало – настояще – бъдеще:
За да си изтеглите нова карта за минало, настояще и бъдеще е необходимо да кликнете върху текста нова карта, които се намира под всяка една от картите и отново, за да видите тълкуването на таро картата кликнете върху нея.

Услугата е безплатна и в този си вид няма да стане платена.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга, както и за нанасяне на вреди и щети в следствие използване на услугата.

Вижте още любовно таро с 3 карти таро за гадания в любовта

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

loading...

7 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here