Три 3 таро карти ви разкриват минало – настояще – бъдеще

16

Минало

Справедливост

Сега се намирате в период, в който умът ви е до голяма степен зает с юридически дела и въпроси. Това може да означава нещо съвсем простичко, например като разчитане на завещание или пък на някакъв друг по-сложен документ за прехвърляне на имущество. Но може да означава и голямо криминално или друго дело, в което вие играете главната роля. Изобщо това е период, пълен с изпитания и всякакви предизвикателства за вас, когато със сигурност ви е нужно да мислите трезво и да действувате разумно. Бъдете готови да взимате бързи решения при неочаквани екстремни събития.

Ново теглене
Обърни

Настояще

Крал мечове

Възможни са някакви съдебни дела или контакт с властите. И именно тогава трябва да съберете цялата си смелост и боен дух, ако искате да излезете като победител от тази битка. Справедливостта възтържествува, но трябва много умело да се подсигурите. Разводите също влизат в графата съдебни дела, така че бъдете готови за спорове и разпри, които могат да избухнат в семейството.

Ново теглене
Обърни

Бъдеще

Десетка жезли

Трябва да очаквате известни неголеми проблеми, които обаче не бива да оставяте неразрешени. Възможно е да бъдете натоварени и с допълнителна отговорност, но за това получавате и допълнително възнаграждение. През този период се радвате на добро здраве. Трябва да се стремите да канализирате излишната си енергия в проект, който е едновременно и полезен, и оригинален.

Ново теглене
Обърни

Три 3 карти Таро ви разкриват минало – настояще – бъдеще  

Изтеглете си 3 карти Таро за миналото, настоящето и бъдещето, които да ви разкрият мистериите на времето. Бъдете сериозни и не подлагайте картите на изпитание, защото могат да ви подведат.

Теглене на 3 три карти таро:
За да си изтеглите карта кликнете върху картите, които виждате, за да видите тълкуването на всяка от тях кликнете още веднъж върху съответната карта.

Теглене на допълнителни 3 карти Таро за минало – настояще – бъдеще:
За да си изтеглите нова карта за минало, настояще и бъдеще е необходимо да кликнете върху текста нова карта, които се намира под всяка една от картите и отново, за да видите тълкуването на таро картата кликнете върху нея.

Услугата е безплатна и в този си вид няма да стане платена.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга, както и за нанасяне на вреди и щети в следствие използване на услугата.

Вижте още любовно таро с 3 карти таро за гадания в любовта

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

16 КОМЕНТАРИ

  1. Абсолютно е вярно всичко…благодаря за възможността да си отговоря на някои въпроси…и вътрешно съм знаела отговорите,а картите ги потвърдиха…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here