Три 3 таро карти ви разкриват минало – настояще – бъдеще

16

Минало

Паж жезли

Това е време, в което трябва много внимателно и предпазливо да обмисляте всякакви решения. Близкото бъдеще не изглежда много обнадеждаващо по няколко причини – някои от вашите приятели или колеги са наистина вълци в агнешка кожа и със сигурност се възползват от вас, стига да им предоставите тази възможност. Всякакви съдружия и начинания са застрашени от провал поради второкласното им управление. Политиката на внимателно сближаване с определени хора може да се окаже решаваща за бъдещото ви благоденствие. Действайте предпазливо през този “осеян с мини” период. Все пак това е временно положение и рано или късно трябва да отмине.

Ново теглене
Обърни

Настояще

Колелото на Съдбата

Сега сте в период, в който делата ви по всяка вероятност се подобряват и това благоприятно развитие е изцяло провокирано от независещи от вас събития. Съдбата е странен процес, на който понякога му е нужно малко време за големи дела. Късметът е на ваша страна през този период и всякакви спекулативни авантюри, в които се намесите, ви носят добри дивиденти. Един проблем, който отдавна ви тревожи, също се разрешава при доста странно стечение на обстоятелствата. Това е доходоносен период за всеки, който попадне под временното управление на тази карта. Време е да пожънете успехите, които отдавна сте заслужили с упоритост и усърдие.

Значение: съдба, състояние, успех, щастие.

Ново теглене
Обърни

Бъдеще

Осмица жезли

“Действеност” е ключовата дума в този период. Около вас гъмжи от идеи, проекти и хора, които идват и си отиват. Нещо, което в миналото ви е спъвало и забавяло, сега само действа като ускорител за постигането на задоволителни резултати. Под влиянието на тези вибрации очаквайте засилени връзки, нови контакти и важни познанства, но най-вече пътувания.

Ново теглене
Обърни

Три 3 карти Таро ви разкриват минало – настояще – бъдеще  

Изтеглете си 3 карти Таро за миналото, настоящето и бъдещето, които да ви разкрият мистериите на времето. Бъдете сериозни и не подлагайте картите на изпитание, защото могат да ви подведат.

Теглене на 3 три карти таро:
За да си изтеглите карта кликнете върху картите, които виждате, за да видите тълкуването на всяка от тях кликнете още веднъж върху съответната карта.

Теглене на допълнителни 3 карти Таро за минало – настояще – бъдеще:
За да си изтеглите нова карта за минало, настояще и бъдеще е необходимо да кликнете върху текста нова карта, които се намира под всяка една от картите и отново, за да видите тълкуването на таро картата кликнете върху нея.

Услугата е безплатна и в този си вид няма да стане платена.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга, както и за нанасяне на вреди и щети в следствие използване на услугата.

Вижте още любовно таро с 3 карти таро за гадания в любовта

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

16 КОМЕНТАРИ

  1. Абсолютно е вярно всичко…благодаря за възможността да си отговоря на някои въпроси…и вътрешно съм знаела отговорите,а картите ги потвърдиха…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here