Три 3 таро карти ви разкриват минало – настояще – бъдеще

Минало

Деветка мечове

Най-добрия съвет, който можете да получите в този период, е да кротувате, докато отмине временното влияние на вибрациите. Не се обаждайте и не действайте. Ако все пак решите да не обръщате внимание на този съвет, пригответе се за големи разочарования, неудачи, намеса в работата ви и провалени планове.

Ново теглене
Обърни

Настояще

Крал чаши

Периодът крие в себе си големи възможности, които се разгръщат само в отношения на съдружие и партньорство. Сега може да очаквате период на щастие, когато приятелствата играят сравнително голяма роля във вашите дела. Професионалните партньорства са в много благоприятно положение, както и сърдечните връзки – на излизане от този период нищо чудно да се озовете под венчило.

Ново теглене
Обърни

Бъдеще

Тройка чаши

Сега е времето да пожънете плодовете на усилията си. Усърдният ви труд най-накрая е заплатен, и то пребогато. А щом отпразнуването на успеха завърши, починете си, защото след доскорошното напрежение тялото ви има нужда от отмора. Ако е възможно, опитайте се да заминете някъде.

Ново теглене
Обърни

Три 3 карти Таро ви разкриват минало – настояще – бъдеще  

Изтеглете си 3 карти Таро за миналото, настоящето и бъдещето, които да ви разкрият мистериите на времето. Бъдете сериозни и не подлагайте картите на изпитание, защото могат да ви подведат.

Теглене на 3 три карти таро:
За да си изтеглите карта кликнете върху картите, които виждате, за да видите тълкуването на всяка от тях кликнете още веднъж върху съответната карта.

Теглене на допълнителни 3 карти Таро за минало – настояще – бъдеще:
За да си изтеглите нова карта за минало, настояще и бъдеще е необходимо да кликнете върху текста нова карта, които се намира под всяка една от картите и отново, за да видите тълкуването на таро картата кликнете върху нея.

Услугата е безплатна и в този си вид няма да стане платена.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга, както и за нанасяне на вреди и щети в следствие използване на услугата.

Вижте още любовно таро с 3 карти таро за гадания в любовта

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

предишна статияКъсмети за пари
Следваща статияДнес 1 септември е Симеоновден

24 КОМЕНТАРИ

  1. Много, много, много точно!
    Моя приятелка, веща в ТАРО, ми каза същото.
    Съвпадение? Не мисля 🙂

  2. Абсолютно е вярно всичко…благодаря за възможността да си отговоря на някои въпроси…и вътрешно съм знаела отговорите,а картите ги потвърдиха…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук