Три 3 таро карти ви разкриват минало – настояще – бъдеще

16

Минало

Дяволът

Устремили сте се към властта на всяка цена. Готови сте да използвате положението си в обществото за задоволяване на личните си амбиции. Имате много лична свобода и обикновено успявате да преодолеете ограниченията, които са ви действали сковаващо до този момент. Но също така лесно можете да се окажете в капана на собствените си ненамаляващи проблеми и обвързващи задължения. През този период трябва много да се пазите от преумора и напрежение, а ако съставяте дългосрочни планове, удължете ги с няколко дни или пък ги подплатете с повечко пари, отколкото сочат изчисленията ви, изобщо оставете си “място” за непредвидимото.

Ново теглене
Обърни

Настояще

Четворка пентакли

“Увеличаване” е ключовата дума. Сега е моментът да удвоите парите си и наистина да направите финансов удар. И това може да стане, стига внимателно да оглеждате подробностите и да не се поддавате на прекален ентусиазъм – умът ви трябва да остане хладен, за да влязат пари в джоба ви. Материален успех чрез умело боравене с наличните средства – това е категоричното послание към вас.

Ново теглене
Обърни

Бъдеще

Шестица жезли

Това трябва да бъде много благоприятен период, в който се чувствувате като победител, защото една голяма ваша мечта се сбъдва. Чака ви добра вест, която засяга личния ви живот. Когато се случи да се сблъскате с хора, възприели възгледи, противоположни на вашите, гледайте дипломатично и тактично да ги спечелите на ваша страна, вместо брутално да ги отблъсквате, особено когато сте под влиянието на точно тази вибрация.

Ново теглене
Обърни

Три 3 карти Таро ви разкриват минало – настояще – бъдеще  

Изтеглете си 3 карти Таро за миналото, настоящето и бъдещето, които да ви разкрият мистериите на времето. Бъдете сериозни и не подлагайте картите на изпитание, защото могат да ви подведат.

Теглене на 3 три карти таро:
За да си изтеглите карта кликнете върху картите, които виждате, за да видите тълкуването на всяка от тях кликнете още веднъж върху съответната карта.

Теглене на допълнителни 3 карти Таро за минало – настояще – бъдеще:
За да си изтеглите нова карта за минало, настояще и бъдеще е необходимо да кликнете върху текста нова карта, които се намира под всяка една от картите и отново, за да видите тълкуването на таро картата кликнете върху нея.

Услугата е безплатна и в този си вид няма да стане платена.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга, както и за нанасяне на вреди и щети в следствие използване на услугата.

Вижте още любовно таро с 3 карти таро за гадания в любовта

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

16 КОМЕНТАРИ

  1. Абсолютно е вярно всичко…благодаря за възможността да си отговоря на някои въпроси…и вътрешно съм знаела отговорите,а картите ги потвърдиха…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here