Три 3 таро карти ви разкриват минало – настояще – бъдеще

23
69284

Минало

Рицар пентакли

Появяват се добри възможности за стабилизиране на финансовото положение, за увеличаване на собственото благополучие, за облагодетелстване и вярно и истинско осъществяване на бизнеса. Ситуацията, която се развива бавно и дори заплашва да изпадне в задънена улица, може да бъде решена положително. Резултатите рядко се показват бързо, но отговарят на очакванията. Възможностите, срещите, задълженията се заместват взаимно и е важно да не си позволявате да се предавате и обезсърчавате, оттеглете се за известно време за да осмислите и затвърдите резултатите от целия този поток.

Ново теглене
Обърни

Настояще

Осмица жезли

“Действеност” е ключовата дума в този период. Около вас гъмжи от идеи, проекти и хора, които идват и си отиват. Нещо, което в миналото ви е спъвало и забавяло, сега само действа като ускорител за постигането на задоволителни резултати. Под влиянието на тези вибрации очаквайте засилени връзки, нови контакти и важни познанства, но най-вече пътувания.

Ново теглене
Обърни

Бъдеще

Петица чаши

Открехват се вратите за основно преосмисляне на стойностите в живота и за формулирането на нови цели, най-вероятно провокирани от едно общо чувство на неудовлетвореност. В такъв момент не забравяйте да си припомните всички уроци от миналото, които е трябвало да ви послужат като “обеца на ухото” – не повтаряйте отново старите си грешки. Това е много важно. Освен това не избързвайте с новите си идеи. Преди да се заемете с осъществяването им, помислете не съществуват ли алтернативни решения.

Ново теглене
Обърни

Три 3 карти Таро ви разкриват минало – настояще – бъдеще  

Изтеглете си 3 карти Таро за миналото, настоящето и бъдещето, които да ви разкрият мистериите на времето. Бъдете сериозни и не подлагайте картите на изпитание, защото могат да ви подведат.

Теглене на 3 три карти таро:
За да си изтеглите карта кликнете върху картите, които виждате, за да видите тълкуването на всяка от тях кликнете още веднъж върху съответната карта.

Теглене на допълнителни 3 карти Таро за минало – настояще – бъдеще:
За да си изтеглите нова карта за минало, настояще и бъдеще е необходимо да кликнете върху текста нова карта, които се намира под всяка една от картите и отново, за да видите тълкуването на таро картата кликнете върху нея.

Услугата е безплатна и в този си вид няма да стане платена.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга, както и за нанасяне на вреди и щети в следствие използване на услугата.

Вижте още любовно таро с 3 карти таро за гадания в любовта

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

23 КОМЕНТАРИ

  1. Много, много, много точно!
    Моя приятелка, веща в ТАРО, ми каза същото.
    Съвпадение? Не мисля 🙂

  2. Абсолютно е вярно всичко…благодаря за възможността да си отговоря на някои въпроси…и вътрешно съм знаела отговорите,а картите ги потвърдиха…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук