Три 3 таро карти ви разкриват минало – настояще – бъдеще

13

Минало

Рицар жезли

През този период можете значително да напреднете, но на определена цена. Трябва да преодолеете много угнетяващи тревоги и проблеми, преди да достигнете целта си. Опитайте се да пооблекчите нелекия си път, като използвате мъдростта си, придобита от житейските неволи.

Ново теглене
Обърни

Настояще

Рицар чаши

Любовта отново се превръща в основно занимание и интерес. През този период обикновено настроението ви е празнично, а не е изключено и пътуване в чужбина. Общо взето, това е щастлив период, който би трябвало да прекарате в компанията на семейството, приятелите и обичаните от вас хора и животни.

Ново теглене
Обърни

Бъдеще

Отшелникът

Трябва да се опитате да разрешите всички висящи въпроси, да прекратите вече непродуктивните връзки и да сложите в ред всичките си отношения. Би било хубаво, ако успеете да смените и работата си, особено ако тя не ви предлага много възможности в перспектива. След това изчакайте колелото на съдбата да се превърти, с което ще дойде и следващият по-висш етап във вашето развитие

Значение: Мъдрост, но и предателство, притворство, измама, подкуп.

Ново теглене
Обърни

Три 3 карти Таро ви разкриват минало – настояще – бъдеще  

Изтеглете си 3 карти Таро за миналото, настоящето и бъдещето, които да ви разкрият мистериите на времето. Бъдете сериозни и не подлагайте картите на изпитание, защото могат да ви подведат.

Теглене на 3 три карти таро:
За да си изтеглите карта кликнете върху картите, които виждате, за да видите тълкуването на всяка от тях кликнете още веднъж върху съответната карта.

Теглене на допълнителни 3 карти Таро за минало – настояще – бъдеще:
За да си изтеглите нова карта за минало, настояще и бъдеще е необходимо да кликнете върху текста нова карта, които се намира под всяка една от картите и отново, за да видите тълкуването на таро картата кликнете върху нея.

Услугата е безплатна и в този си вид няма да стане платена.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговрност за взети решения въз ознова на тази услуга, както и за нанасяне на вреди и щети в следствие използване на услугата.

Вижте още любовно таро с 3 карти таро за гадания в любовта

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

loading...

13 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here