3 карти таро ви разкриват вашето минало, настояще и бъдеще в любовта

МИНАЛО

Четворка чаши

Възможно е постоянно да отлагате брака си заради собственото си душевно състояние и да отказвате подаръците на съдбата.

Всичко идва от собственото ви нежелание да приемете предложеното добро или да се възползвате от него. Несъзнателно се наслаждавате на ролята си и сте толкова упорити в своята апатия, липса на инициативност и недоволство, че отказвате да изпълните желанията си.

Всъщност това е предупреждението – „Не виждате подаръка точно пред очите си“. Или не разбирате щастието си. Причината за депресията е, че седите в нея, а не че животът е лош и скучен. В живота всичко е интересно точно колкото сте интересни вие.

Възможно е да преминавате през стабилен, но нещастен период в живота, изпълнен с досада и отхвърляне, скука и стагнация, породен от собствените ви виждания, и по същество е въпрос на личен избор.

Само вашето разположение на духа ви пречи да използвате на това, което всъщност е на разположение, и задоволява желанията, за които няма пречки. Това е род фанатизъм всъщност. Но – стабилност, своеобразна вътрешна хармония и до известна степен дори растеж.

Ново теглене
Обърни

НАСТОЯЩЕ

Двойка жезли

Сега отношенията символизират по-скоро творческо сътрудничество, в което взаимно се вдъхновявате. Въпреки това, когато става дума за интимни отношения, чувствително ви липсва емоционално насищане. Във взаимоотношенията липсват топлина, „искри“, дълбочина … нещо важно. Сексуално недоволство, интимно разочарование.

В най-добрия случай това е брак, основаващ се на планиране и взаимно уважение.

На този етап е необходимо да преодолеете страха и да покажете намеренията си, като по този начин положите основите за развитие на отношенията.

Ново теглене
Обърни

БЪДЕЩЕ

Умереност

Имате възможност за решаване на проблемите в личния си живот и възстановяването на хармонията в отношенията. Причината за тези „проблеми в личния живот“, се явява определено съперничество, явна или скрита съпротива срещу някого или нещо във връзката, а това е трудно преживяване.

Ново теглене
Обърни

 

Три Таро Карти ви разкриват минало – настояще – бъдеще  

Изтеглете си 3 карти Таро за миналото, настоящето и бъдещето, които да ви разкрият мистериите на времето в любовта. Бъдете сериозни и не подлагайте картите любовно Таро на изпитание, защото могат да ви подведат.

Теглене на три карти таро – любовно таро:
За да си изтеглите карта кликнете върху картите, които виждате, за да видите тълкуването на всяка от тях кликнете още веднъж върху съответната карта.

Теглене на допълнителни 3 карти Таро за минало – настояще – бъдеще в любовта:
За да си изтеглите нова карта е необходимо да кликнете върху текста нова карта, които се намира под всяка една от картите и отново, за да видите тълкуването на любовната таро карта, като кликнете върху нея.

Услугата е безплатна и в този си вид няма да стане платена.

Бихме се радвали да ни оставите коментар с вашите впечатления от тази услуга. Малко по-надолу ще намерите и формата за коментар. Благодарим ви предварително. Вашето мнение е важно за нас !!!

Важно: Услугата е абсолютно безплатна и е с цел забавление. Не носим отговoрност за взети решения въз основа на тази услуга, както и за нанасяне на вреди и щети в следствие използване на услугата.

Виж още 3 карти Таро ви разкриват тайните на парите – гадания за пари и материално балгополучие

Екипът ни ви пожелава хубав и успешен ден. 

предишна статияТаро карти – гадания за любов
Следваща статияТаро карта за деня гадания за пари и всичките ви парични въпроси

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук