Начало блог

Подстригване на косата според луната през Октомври

podstrigvane-na-kosata-spored-lunata-prez-oktomvri-2022

Лунен календар подстригване на косата според луната през месец Октомври 2022г. 

Блестящата, здрава коса е не само въпрос на правилни грижи и здравословен начин на живот, но и наследствена предразположеност.

Тъкмо мъжката плешивост се дължи на генетично заложени причини и не може да бъде предотвратена по естествен начин.

Този проблем може да носи на мъжете психологични неволи. Разбира се в днешно време, благодарение на напредъка в сферата на естетическата красота, този фактор може да бъде решен чрез съвременните методи, като например присаждане и добавяне на коса.

Въпреки това обаче изследванията са показали и доказали многократно, че плешивостта не намалява тяхната атрактивност, а напротив голяма част от жените я приемат като подчертан мъжки белег, който ги прави по-привлекателни и сексапилни.

Освен здравословното хранене и начин на живот, за да имаме здрава и блестяща коса би било хубаво да се съобразим с фазите и движението на Луната, тъй като практически вече е доказано, че подстригването на косата според Луната стимулира силният и бърз растеж косата.

Лунен календар подстригване на косата според луната през месец Октомври 2022г. 

Ако желаете косата да расте по – бавно и прическата, която сте си избрали да бъде трайна подстрижете косата в следните дни: 2, 3, 11, 12, 20, 21 и 22, 29 и 30.10.2022г.

Ако желаете косата да ви да расте по-бързо и да бъде все по-жизнена и здрава, то за подстригването и може да използвате следните дати: 08, 09, 10, 18, 19, 27 и 28.10.2022г.   

За привличане на пари през месец Октомври, може да подстрижете косата на:  3, 09, 14, 21.10.2022г. 

*** Полезен съвет: За да запазите здравината и блясъка косата не миете или по-рядко измивайте косата си, когато луната се намира във водните знаци Рак, Скорпион и Риби. През Месец Октомври това са датите: 6, 7, 15, 16, 17, 25 и 26.10.2022г.   

Лунен календар подстригване на косата според луната през месец Октомври 2022г. 

Ако имате желание да направите пълна промяна на вашата прическа, то може да използвате дните 25 и 26.10.2022г., но бъдете особено внимателни и добре подготвени, тъй като работата на фризьора може да окаже трансформиращ ефект върху вашето съзнание и може да окаже неблагоприятно въздействие за следващите няколко дена от вашия живот.

лунен календар подстригване на косата според луната

За да бъде трайно къдренето на косата, то би било хубаво да посетите вашия фризьор или да направите сами процедурите в периода от 18.10.2022г. до 24.10.2022г.

Не боядисвайте косата в следните дни през Октомври – 6, 7, 15, 16, 17, 25 и 26.10.2022г.   

Ако боядисвате  косата си, ви препоръчвам да го направите в следните дни 2, 3, 11, 12, 10, 21, 22, 29 и 30.10.2022г. 

Лунен календар подстригване на косата според луната през месец Октомври 2022г. 

Маска за коса с кромид лук
maska-za-kosa-s-lukПредставяме на вашето внимание биологична маска за коса с кромид лук, позната на народа ни от години наред.

Всичко, което е необходимо да направите е да изстискате сока на една средно голяма глава лук, като този на снимката в дясно. Веднъж седмично изцедения сок се втрива в корените на косата и стоите така в рамките на не повече от 30 минути. След това измивате косата с подходящия за вашата коса шампоан.

Може да си направите и маска за косата с отвара от лучени люспи.

За целта вместо да изхвърляте люспите на лука, може да ги използвате, като целебно средство. Съберете обелките от две или три средно големи глави лук. Поставете ги в подходящ съд за варене, сипете около литър вода или след като тя заври сложете люспите вътре.

Варете максимум 5 минути, след което свалете съда от котлона и изчакайте да се охлади. Прецедете получената отвара, измийте косата си с нея и втрийте от сместа в корените. Отново е необходимо да престоите 30 минути, а след това измийте косата си с подходящия за нея шампоан.

Успешен лунен месец с лунен календар подстригване на косата според луната през месец Октомври !

И още за влиянието на луната върху нашето ежедневие, може да намерите в съвети от луната, лунен календар за 2022г., както и в Лунен календар красота и стил , а също така и в Лунен календар за здравето !

Ретрограден Меркурий потенциал и препоръки

Ретрограден Меркурий снимка

Ретрограден Меркурий 2015 годинаРетрограден Меркурий основен потенциал и тенденции – Когато Меркурий е ретрограден това е период, в който общуването между хората се обърква заради неправилно изказани или разбрани думи или действия.

Писмата и електронната поща не се получават, колетите и пратките тръгват на където си поискат, а мобилните телефони и компютрите имат свое собствено мнение.

Електроуреди и офис техниката сякаш полудяват, колите се развалят и настъпва период на объркване и хаос.

И така, какво може да очакваме когато Меркурий е ретрограден ? Какво е препоръчително да правим по време на ретрограден Меркурий ? Какво не се препоръчва да правим, когато дойде периода на ретрограден Меркурий ?

Хороскоп за Ретрограден Меркурий и бизнесБизнес и ретрограден Меркурий  – За бизнеса, когато Меркурий е ретрограден е подходящ период за внасяне на ред в администрацията и документацията на фирмата или организацията.

Добре е да помислите за оптимизиране на работните процеси, както в производството, така и в администрацията. Благоприятно време за довършване на започнати проекти, които са изостанали и по една или друга причина не сте успели да ги доведе до финал.

Когато Меркурий е ретрограден за бизнеса е подходящ период също за планиране и обсъждане на проекти и идеи свързани с обновяването на офис техниката, автопарка и колите. В този период може също да направите анализ на работната ръка и в случай че установите липса на работна сила може да направите списък, да обсъдите с колеги и началници какви са нужните ви служители, а седем дни след фазата да обявите и започнете набирането на необходимите ви кадри.

Ретрограден Меркурий за бизнеса е времето, в което не се препоръчва да се водят преговори, да се сключват нови договори и да се подписват документи, тъй като може да се окажат неизгодни, а може и да не се разберете правилно и очакванията между страните да се окажат коренно различни от първоначалните.

Ретрограден Меркурий не е подходящ период за закупуване и ремонт на офис техника, както и за обновяване на колите и автопарка. Ретрограден Меркурий е времето, в което не се препоръчва да се наемат нови служители, тъй като е възможно да се заблудите, в следствие на което може да се наложи много скоро отново да обявите вакантни работни места.

За всички представители на медиите и рекламните агенции, както и хората на които работа им е свързана с писане, говорене, реклама и популяризация, това е периода, в който може да се върнете към стари, започнати и нереализирани проекти, идеи, статии и материали да ги прегледате, редактирате и дори публикувате. Новите теми, проекти и идеи оставете за по-благоприятно време.

За служителите на фирми и организации – Когато Меркурий е ретрограден, това не е подходящ период за смяна на работното място, защото предложените договори, може да се окажат неизгодни, а работата да не удовлетворява вашите цели и желания и много скоро след това, може да ви се наложи да повторите тази стъпка в живота.

Периодът е подходящ да направите анализ на работното си място, текущата работа и сключените договори и ако установите нежелани за вас неща, да се опитате да ги коригирате поне седем дни след ретроградната фаза.

Универсално правило – Когато сме в период на ретрограден Меркурий би било хубаво да не подавате документи независимо за какво става въпрос, да не се издава пълномощно, да не се подписват нови договори, да не се взимат важни решения, особено свързани с оферти и предложения за съвместна работа и сътрудничество.

retrograden-merkurii-socialno-bitov-planРетрограден Меркурий социално битово влияние върху човека – Това е времето, в което ако имате деца, които в момента получават начално образование, то е твърде вероятно да се изправите пред решаване на различни проблеми свързани с тази тема.

Домакинската техника може да започне да се разваля, което е своеобразен намек, че вече е време да я смените, особено ако ви е била вярна дълги години.

Може да има неразбирателство между вас и вашите комшии, периода не е благоприятен за общо събрание на домсъвета и взимане на важни решения, както и за подписване на договори с фирми и организации, които се занимават с управление на етажната собственост.

Бъдете внимателни в общуването със съседите, тъй като може да попаднете в дребни комшийски сплетни и интриги. Би било хубаво да не отговаряйте на провокации, а да запазите самообладание и да се опитате да отложите темата, влагайки дипломатичност и такт, за друг по-благоприятен период.

Ако общуването със съкооператорите ви е влошено, сега е момента да се опитате да си простите и да заживеете задружно по комшийски.

retrograden-merkurii-brakove-i-svatbiБракове и сватби по време на ретрограден Меркурий – Това е период, който е крайно неблагоприятен за сключване на бракове, тъй като реално подписвате развод. Ако това вече ви се е случило, не бива да изпадате в крайности и никога повече да не пристъпите към подобна крачка, необходимо е просто да се съобразите с благоприятно време за сключване на брак и да повторите стъпката дори и с настоящия си партньор. Ако е с настоящия партньор обаче ще ви е необходим ретрограден Меркурий.

Има много редки случаи, в които ретрограден Меркурий е подходящ за бракосъчетание, но това е необходимо да бъде посочено в индивидуалния хороскоп или подчертано от ситуацията.

За сватбените тържества в периода на ретрограден Меркурий можем спокойно да заявим, че биха протекли с много дребни обърквания и недоразумения, които са започнали още по-време на организацията на този важен ден. Вие искате едно, организаторите разбират друго, а самото сватбено тържество е съвсем различно.

Сещам се за още нещо, което е твърде вероятно да случи и това е, че може булката да стане беглец или колата, с която тръгвате да се жените се развали, това са знаци да забавите темпото и ако има възможност да отложите момента, поне на полагане на подписите.

Ретрограден Меркурий и семейния живот: В семейството може да се появят леки недоразумения от чисто битов характер, които да подействат като спусък за решаване на отложени важни въпроси свързани със семейния живот. В подобна ситуация може да опитате да решите въпросите на момента, но ако това е невъзможно се постарайте да отложите решаването им с поне седем дни след ретрограден Меркурий.

Ретрограден Меркурий хороскоп любовЛюбовни авантюри, срещи и запознанства когато Меркурий е ретрограден – Бъдете готови за този период, без значение дали сте обвързани, необвързани или имате брак и семейство, тъй като това е времето, в което ако сте оставили неизяснена някоя любов по житейския си път, тя може точно сега да се върне в живота ви и да се наложи изясняване на отношенията. Целта не е да развалите настоящите взаимоотношения, а само да бъдат приключени старите такива.

Започнатите любовни авантюри в този период са краткотрайни и дори хората, с които се срещате и запознавате, може повече никога да не ги видите.

Единственото благоприятно нещо, което може да се направи по темата с любовта, любовните авантюри, срещите и запознанствата, когато Меркурий е ретрограден, е да опитате да възстановите стари романтични връзки, ако са били развалени и има условия и смисъл за втори шанс.

retrograden-merkurii-zdraveЗдравето и ретрограден Меркурий – За здравето си в този период можем да се погрижим много добре и то без да полагаме бог знае какви усилия. Когато настъпи период на ретрограден Меркурий е много важно да намалим до максимум мисловната дейност и да осигурим достатъчно време за почивка на ума.

В противен случай, може да стигнем до пренапрягане на мозъчната дейност, което от своя страна може да доведе до объркване на различни, чисто биологични, процеси в човешкия организъм и това да активира развитие на различни потенциални болести, заложени в индивидуалния хороскоп на всеки един от нас.

За това в този период си почивайте повече, стремете се да вършите рутинни дейности, които не изискват много умствени усилия и най-вече мозъчна дейност.

Времето, когато Меркурий е  ретрограден не е подходящо за планови операции, както и всякаква медицинска намеса поради факта, че е възможно да се наложи повторение на извършените манипулации. Ако се налага медицинска интервенция и/или лекарска намеса, особено в случай когато е застрашен човешки живот, то тогава задължително се пристъпва към действие.

Ретрограден Меркурий ДиетиПо отношение на диетите и оздравителните програми, то бихте могли когато Меркурий е ретрограден отново да се върнете към тях, но само към тези, които сте започнали и не сте довършили. Всички останали оставете за период, когато Меркурий се върне към нормално си движение.

Има още много житейски ситуации от житейските сфери, които могат да напомнят за себе си в периода на ретрограден Меркурий. За това бъдете готови и очаквайте неочакваното, като събития и ситуации. Би било хубаво да се опитате да решите темите, които има възможност да бъдат решени, а всичко останало да оставите за времето когато Меркурий не е ретрограден.

Помнете, че това е времето, в което ако има нещо, което да се обърка и ако има сфера, която да бъде в хаос, то сега ще се проявят и спирка няма да има, докато всичко не бъде изяснено, за да може да продължите обновени и освободени напред, да постигнете поставените цели и да изпълнете поставените си задачи.

Кога е ретрограден Меркурий може да видите тук >>

Към хороскоп за ретроградни планети от тук >>

Екипът на horoskopa.com и аз Давид ви пожелаваме успех!

Дневен хороскоп за 22 март 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-22-03-2023

Дневен хороскоп за днес за 22 март

Днес е възможно увеличаване на финансовите постъпления, а също така и на разходите.

Може да получите подарък или да придобиете други материални ценности.

Дневен хороскоп за днес за 22 март

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Ако имате талант, може да постигнете големи успехи в изкуството и музиката и едновременно възторженото признание сред поклонниците.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Постарайте се да задържите любимия си човек, скарването с който е станало по недоразумение. В контактите с партньорите си или в отношенията с близките си не проявявайте излишна категоричност.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Възможно е някои от вас да се сдобият с нови възлюбени и дори със спътници в живота. Личният живот може да бъде спокоен и мирен в резултат от установяването на вътрешно равновесие и хармония с околния свят.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Възможно е да ви е трудно да намерите златната среда и компромиса в любовните отношения. Днес може да се почувствате като господари на положението.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Не е изключено възникването на сериозни продължителни отношения. Възрастните от вас се подържат морално от всякакъв род общуване с далечни роднини.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Не всичко зависи от вас в любовните отношения. Не се опитвайте да прехвърлите тежестта на житейските проблеми на чужд гръб. Във всеки случай днес не е желателно да оставате пасивни – рискувате да се превърнете в мишена.

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Не забравяйте за чувството за мярка и в любовните си отношения се придържайте в рамките на приличието. Постарайте се да се избавите от предубедеността във възгледите и мненията.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Днес ви се налага да се изявите в ролята на миротворци и да помагате за решаването на чужди конфликти. В края на деня самите вие може да сте застигнати от неприятности в личния живот.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Жените могат да блеснат в обществото и да продемонстрират всичките си таланти и способности. По-добре е да проявите великодушие и да отстъпите.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Някои от вас са склонни да „колекционират“ своите сексуални преживявания и да сменят партньорите си. Кризи настъпват във всички семейства и към тях трябва да се отнасяте философски и търпеливо, успокоявайки се всеки път, че можете да се измъкнете от затруднената ситуация.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Днес ви е нужна скромност в желанията, тъй като в противен случай са възможни тежки изпитания и дълъг период на въздържане. Планетите съветват в най-сложните случаи да се отстъпва в дреболиите, за да се спечели в главното.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Само от вас зависи победата или поражението в любовта. Не е изключено днес да успеете да разрешите проблемите на децата или възрастните си роднини.

Четете още в horoskopa.com

Дневен хороскоп за 21 март 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-21-03-2023

Дневен хороскоп за днес за 21 март

Днес вашата лична нова Луна определя насоките за месеца и обикновено се усеща като прилив на енергия.

Тъй като логиката и емоцията са в хармония, са вероятни гладки отношения с околните.

Отпуснете се, ако се чувствате отпаднали си отделете време за почивка.

Дневен хороскоп за днес за 21 март

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Не трябва да разчитате на пълно взаимно разбиране в отношенията с любимия човек. Все още има доста подводни камъни. Вероятно е да се опитате да се измъкнете от сковаващите ви рамки на семейството.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Ако издържите проверката на вашите взаимоотношения, то в края на краищата се чувствате щастливи. Не са изключени малки семейни радости.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Възможен е неочакван отказ на предложените ръка и сърце. Не се стеснявайте да се обърнете за съвет към близките си приятели. Тези от вас, които работят на договор, имат възможността да получат постоянна работа.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Възможна е смяна на партньора, макар че за вас това няма да бъде никак леко. Действията на обкръжаващите ви хора имат непредсказуем и импулсивен характер.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Вероятно е нов познат да окаже значително влияние върху вашия мироглед. В семейния ви живот не се набелязва изход на друго ниво на развитие.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
В любовните ви отношения се появява надежда за по-добро и вяра в щастливото бъдеще. Избягвайте резките съждения и изказвания, за които след това може да съжалявате.

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Житейските ви планове може да са нереални, а действията ви – непредсказуеми. Промените, които настъпват в живота ви могат да имат, както положителна, така и отрицателна окраска.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Днес е възможен емоционален изблик. Целият букет от неочаквани събития и известия е способен да обърка дори вас.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Нарастват творческите ви способности, сексуалността и дарът ви да убеждавате. Благоприятно време за решаването на семейните проблеми в съда.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Възможен е неочакван поврат на събитията в любовните отношения, което няма да е във ваша полза. Постарайте се да се владеете и да не предприемате прибързани и необмислени решения.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Извлечете си поуки от събитията през този ден. Големият обем работа, който се налага да изпълнят представителите на този знак, няма да им позволи да отделят много време за близките си хора.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Звездите съветват окончателно да определите избора си на партньор. По този въпрос изцяло се доверете на интуицията си. Днес са благоприятни контактите с висшестоящите инстанции.

Четете още в horoskopa.com

Дневен хороскоп за 20 март 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-20-03-2023

Дневен хороскоп за днес за 20 март

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Сега не е време за флирт и за завързване на лекомислени познанства. Доколкото вашите мисли са свързани с работата, то в семейните отношения може да възникнат конфликти.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Денят е отбелязан с хармония в любовните отношения. Постарайте се да запазите в душата си вътрешен комфорт. Отстъпчивостта и незлопаметността сега за вас са важни, както никога досега.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Неповторимостта, загадъчността и сексуалната ви привлекателност могат да учудят мнозина. Препоръчва ви се да посетите позабравените приятели и роднини, които може да се нуждаят от вашата помощ.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Способни сте да обичате истински, но нуждата от любов и едновременно страхът, че няма да ви отговорят с взаимност, усложняват отношенията ви с любимия човек.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Общуването с лицата от противоположния пол обещава да бъде успешно. Всичко, каквото и да се случва днес, е благоприятно за семейните отношения.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
На много от вас са им необходими остри усещания и нови впечатления. Проявете търпение и тактичност. Това ви помага да избегнете назряващия конфликт.

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Помнете, че вашето обаяние може да направи чудеса. Призовете на помощ своята съобразителност и досетливост. Днес може да сте прибързани и загрижени за дребни неща.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Бъдете искрени в думите и постъпките си. Далеч от дома си откривате в себе си нови качества, за които дори не сте и подозирали. Новите впечатления и открития значително обогатяват вътрешния ви свят.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Бъдещето се вижда прекрасно и предвещава доста прекрасни мигове. Проанализирайте своите постъпки и се опитайте да признаете, че не сте били прави първо пред себе си, а след това и пред тези, които сте обидили.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Сексуалната ви активност се понижава забележимо. Краят на деня е изпълнен с разочарования в любовта, песимистично настроение и дори депресия.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
В края на деня чувствате умора от безсмислието на любовните срещи, недоволство от загубеното време и от своето поведение. Отделни личности могат да станат велики прорицатели, надарени с изключителна интуиция и откриващи пред човечеството неговото космическо предназначение.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
През втората половина на деня са възможни изненади, свързани с любимия човек. Смяната на настроенията или лекомислието ви пречат да се справите дори с най-обикновените задачи.

Четете още в horoskopa.com

Седмичен хороскоп от 27 март до 02 април 2023 година

sedmichen-horoskop-ot-27-03-do-02-04-2023

Седмичен хороскоп за седмицата от 27 март до 02 април за всеки зодиакален знак

През тази седмица, търсите вътрешен мир.

Наслаждавате се на семейния живот и близките си приятели и роднини.

Отношенията със семейството, могат значително да се подобрят, ако проявите постоянство.

Седмичен хороскоп за седмицата от 27 март до 02 април за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-ovenХороскоп за седмицата за Овен
Нарастват жизнените ви сили. Големият заряд от енергия ви дава възможност за проявяване на вашите дарби. Вашето влияние се чувства от всички. Отворете сърцето си за радостта и любовта.

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп за Телец
Възможно е тази седмица да бъде изпълнена със събития, свързани с известни съмнения и ревност. Внимателно се отнесете към духовните нужди на любимия човек.

sedmichen-horoskop-bliznaciСедмичен хороскоп за Близнаци
Поради заблуди и необмислени постъпки може да имате неуспешни контакти и общуване с околните. Лекомислието ви може да подложи на риск вашата репутация.

sedmichen-horoskop-rakСедмичен хороскоп за Рак
Ангажиментите ви изискват от вас доста усилия. Положителния резултат идва постепенно. Вашето нетрадиционно поведение може да бъде изтълкувано противоречиво.

sedmichen-horoskop-luvСедмичен хороскоп за Лъв
Може да почувствате потребност от изразяване на собствени мисли и гледни точки по различни въпроси. За това е по-добре да се усамотите. В противен случай може да бъдете въвлечени в конфликти.

sedmichen-horoskop-devaСедмичен хороскоп за Дева
Може би точно сега ви очаква увлекателно пътешествие. То може да остави незабравими спомени и да се помни дълго. Настанало е подходящо време за сътрудничество.

Седмичен хороскоп за седмицата от 27 март до 02 април за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-vezniХороскоп за седмицата за Везни
Не е изключено да проявите своя талант и способности на различни нива. Полезни за успеха ви са срещите с приятели и целенасочените контакти. Вашите нови идеи и мисли може сами да ви открият допълнителни възможности за повишаване на материалното ви състояние.

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп за Скорпион
Щадете нервите си, не бива да се сърдите и да плачете. Не се задълбочавайте в случващото се. Не си правете дългосрочни планове. Не давайте обещания, които няма да може да изпълните.

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп за Стрелец
Седмицата е благоприятна за пътувания и интелектуален труд. Звездите ви предричат изясняваници в личния живот породени от ревност и недоброжелателно отношение от страна на най-близките ви.

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп за Козирог
Този период символизира защита на интересите и постигане на целите. Вашият вътрешен свят може да влезе в противоречие със съществуващата реалност. Както никога до сега може да ви се наложи да проявите търпение и прозорливост.

sedmichen-horoskop-vodoleiСедмичен хороскоп за Водолей
Периодът е свързан с любовта, хармонията, изобилието и богатството. Стремежът ви да бъдете сдържани пред опасностите в значителна степен може да намали нежността ви.

sedmichen-horoskop-ribiХороскоп за седмицата Риби
Може да се случи така, че да ви очаква увлекателна среща, която да се запомни за дълго време и да ви донесе много положителни емоции и радост.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

Четете още в horoskopa.com
– хороскоп за седмицата за всички зодиакални знаци
– хороскоп за следващата седмица за всички зодиакални знаци

Честит рожден ден – Хороскоп за родените днес 21 ви март 2023 година

horoskop-za-rodenite-dnes-21-03-2023

Хороскоп за родените днес 21 ви март 2023 година:

Честит да е Рождения ви ден!

Нека през новата Рождена година се случат само най-истинските ви желания и да се сбъднат най-хубавите ви мечти!

Днес преоценете изминалите дни и си поставете цели за предстоящите.

Заложените цели вече носят силата на личното придвижване напред.

През тази рождена година, вие сте чувствителни, сърдечни и предпазливи, особено с групи хора.

Взаимоотношенията с жените, независимо от вашия пол, се развиват благоприятно.

Може да се обърнете за подкрепа към по-възрастна жена или вашата майка.

От мен Давид и екипът на horoskopa.com, получавате като подарък този астрологичен хороскоп, който силно се надяваме да ви бъде полезен по житейския ви път.

Наздраве и успех!

Дневен хороскоп за 19 март 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-19-03-2023

Дневен хороскоп за днес за 19 март

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Нежелателно е да взимате решения, които са определящи за вашето бъдеще. Изчакайте по-добър период. Не бива да искате нещо от някого или да се осланяте на чужда помощ.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Желанието да обновите гардероба си, интереса към козметиката и бижутата стимулират вашата предприемчивост и изобретателност в печеленето на пари.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Звездите предвещават успех за мъжете от знака, които имат творчески професии. Бързата ви реакция и способността ви да намирате добри решения ви помага да намерите изход от почти обречени ситуации.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Днешният ден се свързва с физическо натоварване, получаване на информация и промени в любовта. Звездите ви предвещават успех в търсенето на нови източници на печалба и други сфери за действие.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Денят е предназначен за натрупване на знания и опит. Благоприятно време за изучаване на занаят, науки и достигане на определените цели. Много от вас са осенени от дарбата да предвиждат бъдещето.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Замислите на този ден скоро могат да се претворят в живота. Но днес не се захващайте с неща, от които нямате представа. Вас ви очаква емоционален подем.

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Денят не е особено подходящ за кариера и блестене в службата. Може да обърнете внимание на приятел или роднина, като завъртите някой друг телефон. В никакъв случай не влизайте в конфликти.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
През днешния ден има опастност от пожари и отравяния. Не бива да тропате с чиниите, да ядете кокоше месо и да ходите на зъболекар. Заплашени сте от големи финансови загуби.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Денят е белязан със знака на смирението и внимателното отношение към околните. Избягвайте да влизате в пререкания с когото и да било, защото това може да ви докара непредвиден конфликт.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Днес ви очаква емоционален подем, но не бива да влизате в ролята на миротворец и не застъпвайте страна по дела, за които нямате пълна представа.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Успешен ден, в който звездите благоприятстват ситуации за вашето финансово обогатяване. Не изпускайте инициативата от собствените си ръце и не очаквайте помощ от никого. Правете всичко сами.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Днес е най-добре да заемете неутрална позиция. Не предприемайте нищо важно. Избягвайте общуването с непознати и новите увлечения. Само вашето великодушие може да запази покоя на душата и уюта в семейството.

Четете още в horoskopa.com

Дневен хороскоп за 18 март 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-18-03-2023

Дневен хороскоп за днес за 18 март

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
През този ден успехът е съвсем малко вероятен. Възникват препятствия и недоразумения. Може дори да се почувствате нещастни. Днес не е ден за каквато и да е сериозна работа.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Денят обещава някаква промяна в живота ви. Вероятно е да решите да промените работата или дейността си. Звездите не ви съветват да експериментирате и рискувате.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Звездите ви предупреждават за вероятни пропуски. Към грешките и пропуските от вашата небрежност се прибавят и пречки от недоброжелатели. Опитайте с вежливост да отстраните от себе си любопитните.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Денят е ознаменуван с преобразуване на космическата енергия. Той обещава да измени значително вашия живот. Избягвайте колективните мероприятия и действия. По независещи от вас причини може да се влоши материалното ви състояние.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Денят ви носи усещане за сигурност. Следобед домашните проблеми може да отведат мислите за бизнеса на втори план. Внимателно се отнасяйте към своята половинка. Вашето обаяние предразполага хората.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Вратите на вашия дом са открити за приятели, с които имате почти роднински връзки. Ежедневния ви живот се изпълва с дребни грижи. Възможно е нервно пренапрежение, настинка или някаква травма.

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Денят не се отличава с особени постижения. Отнасяйте се много внимателно към всички колективни действия. Илюзии и нереални планове могат да ви донесат загуби.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Този ден обещава донякъде да внесе известни промени във вашия живот. Може би вземате важно решение. Подгответе се психически за това. Не участвайте в колективни проекти.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Обичайните ви семейни задължения ви създадават чувството за сигурност и удовлетворение. В личен план не е изключено да ви се наложи решаването на проблеми, които да изтикат на заден план бизнеса.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Обстоятелствата на деня позволяват да удовлетворите собственото си его, да получите удовлетворение от себе си и да почувствате нов приток на жизнени сили.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Възможно е деня да премине под знака на лъжа и недоразумения. Опитайте се вежливо да отстраните хора, които се опитват да ви се бъркат в живота.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Денят е белязан със знака на промените и преобразованията. Но реализирането на плановете ви по независещи от вас причини може да ви донесе финансови загуби.

Четете още в horoskopa.com

Дневен хороскоп за 17 март 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-17-03-2023

Дневен хороскоп за днес за 17 март

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Денят е благоприятен за контакти, пътувания и нови впечатления. Не е изключено да ви се отдаде да възстановите отдавнашна дружба, прекъсната по ваша вина.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Звездите предвещават успех в любовта. Мъжете от знака могат успешно да разрешат възникнали спорове. Вашата сдържаност и добродетели ви помагат да намерите общ език с приятели и близки.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Неочаквано известие нарушава равновесието или усложнява отношенията в дома. Бъдете готови за сериозни проблеми. От вас се изисква прекалено много дипломация, красноречие и убедителност.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Днес съществува вероятност от травми и истинки. Вероятно е да преоцените своите сили и възможности, защото те не са безкрайни. Бъдете внимателни към любимите и съпрузите си.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Денят е белязан със снижение на жизнените сили. Могат да възникнат малки проблеми със здравето. Няма да е нещо сериозно. Отнасяйте се внимателно към храната.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Днес са възможни различни неочаквани обрати на съдбата, приключения и изненади с различен знак. Но повечето време ви носи задоволство и удовлетворение.

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Може би се чувствате уморени и се оплаквате от неразположение. Денят не е подходящ за събиране в компании. Отнасяйте се внимателно към храната.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Звездите ви предвещават успехи в любовните дела. Обаче при мъжете от знака съществува вероятност от недоразумения с приятели. Бъдете бдителни, следете какво говорите и не предприемайте необмислени решения.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Денят е подходящ за всякакъв род дейности, спорт и разходки в планината. Планирайте добре деня си и не си губете времето в безмислени спорове с близки и приятели.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Денят е благоприятен за обществени контакти, завързване на нови приятелства и романтични отношения. Не е изключено точно днес самотните мъже от знака да открият своята половинка, с която да свържат живота си.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
С идването на пролетта проявявате засилен интерес към тенденциите в модата. Имате желание да промените имиджа си и по нов начин да заявите за себе си.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Звездите ви помагат да преодолеете пречките пред вас, заложени от недоброжелатели. Вашата гъвкавост и целеустременост ви помагат да преодолеете заложените капани.

Четете още в horoskopa.com

Дневен хороскоп за 16 март 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-16-03-2023

Дневен хороскоп за днес за 16 март

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Не предприемайте никакви важни решения и по-добре изчаквайте. Някой отново се опитва да ви изкара извън нерви. Внимавайте за опити от страна на недоброжелатели, които искат да ви навредят.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Звездите предупреждават мъжете от знака за голям скандал с интимната приятелка. Кавгата и взаимните обиди могат напълно да обтегнат отношенията ви. Има опасност от травми и катастрофа.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Не особено благоприятен ден. Вероятни са спречквания свързани с близък човек. Нещата могат да приключат с грандиозен скандал. Помислете за последствията, преди да предприемете нещо.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Денят е предназначен за възстановяване на жизнените ви сили. Не ви се препоръчва да се занимавате със сериозни служебни проблеми или тежка домашна работа – ремонти, благоустрояване и земеделска работа.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Пасивен ден, неблагоприятен за нововъведения промени и служебни командировки. Нежелателно е да приемате прибързани решения. Из чакайте по-добър период.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Жизненият ви потенциал днес се намира на сравнително ниско ниво. Вероятно е да се забъркате в някакъв скандал с бизнес-партньорите си. Взаимните обиди и обвинения са на път да доведат до пълно скъсване на отношенията ви.

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Днес се проявява вашият интерес към разбулване на някакви тайни и философстване. Денят е прекрасен за творчество. Не изпускайте инициативата, защото не можете да очаквате помощ от страна на когото и да било.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Днес са вероятни неприятни конфликти, катастрофи и настинки. Ако се налага да шофирате, бъдете внимателни. Вероятни са проблеми с близък роднина или приятел.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Творчество – ето с какво е необходимо да се занимавате днес. Творческият ви порив може коренно да измени хода на съдбата ви, да внесе нови и немислими преди перспективи във вашия живот.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Днес мъжете от зодията са подтикнати от чувствата си да установят романтична връзка. Но звездите ви предупреждават, че скоро дълбоката любов може да е заменена с изгаряща ревност.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Днес са възможни неприятни ситуации, катастрофи и настинки. Ако шофирате през деня, бъдете внимателни. Вероятни са проблеми с близък човек или роднина. Само от вашето отношение зависи дали да се разделите завинаги.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Днес са възможни неприятни приключения и катастрофи. Ако вие шофирате, бъдете много внимателни. През втората половина е възможна неочаквана сполука.

Четете още в horoskopa.com

Дневен хороскоп за 15 март 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-15-03-2023

Дневен хороскоп за днес за 15 март

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Разочарованията днес понасяте с труд и растящо чувство на озлобление. Вие може да загубите част от увереността в себе си. Не е изключено да се почувствате ненужни.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Денят е предназначен за защита на жизнените принципи. Още от сутринта очаквайте недоразумения и разногласия с околните. Вашият стремеж към промени и негативното отношение към всякакъв вид принуда създават проблем при общуването.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Денят символизира трансформация на енергията. Променя се вашето желание за секс. Кавги и взаимни обиди може да ви конфронтират с партньора ви. Привечер нещата се нормализират.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Енергетически мощен ден, опасен в емоционален план. Отменете важните си срещи днес и прекарайте деня в по-спокойни занимания. Отделете внимание на семейството си.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Денят се характеризира с лъжи, илюзии и изкушения. Бъдете бдителни и се предпазвайте от заговори и сплетни. Избягвайте общуването с егоистични и агресивни хора.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Енергийните влияния оказват силно въздействие върху вас. Звездите ви препоръчват, да не участвате в колективни трудови дейности и да избягвате взимането на важни решения, които могат да се окажат в последствие неблагоприятни за развитието на бъдещите ви планове.

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Постарайте се да не планирате днес бъдещата си дейност. Периодът е неподходящ. Бъдете бдителни и внимателни. Така може да разберете какво не трябва да правите.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Денят е предназначен за защита на собствените ви позиции и идеали. В любовен план чувствате напрежение. Вероятен е сериозен конфликт с интимния ви партньор.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Един, общо взето, пасивен ден. Все още е рано за вашите грандиозни планове, колкото и да ви иска да започне реализацията им. По-добре използвайте времето си за обмисляне на детайлите.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Набелязаните планове няма да доведат до желаните резултати. Периодът е неблагоприятен за пазърлъци, водене на преговори и брак. Звездите ви съветват да не взимате участие в колективни мероприятия.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Денят символизира трансформация на половата енергия. Сексуалната ви активност се снижава. Вероятен е сериозен скандал или разрив с отдавнашен партньор.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Напрегнат ден. Той символизира защита на жизнените идеали и принципи, трансформация на енергията. Не са изключени травми. Вероятни са скандали или разрив на отношенията с партньора.

Четете още в horoskopa.com

Дневен хороскоп за 14 март 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-14-03-2023

Дневен хороскоп за днес за 14 март

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Днес пред вас се явява прекрасна възможност да действате, оставайки в сянка. Може да ви осени дарбата да разгадавате тайни замисли и интриги против вас.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Денят е с двойнствена характеристика. През първата половина се повишава жизнения ви потенциал. Времето е благоприятно за сключване на брак, големи придобивки и пътешествия.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Днес избягвайте колективната работа. Не приемайте да участвате в съвместни мероприятия. Не обещавайте пари никому, финансовото ви положение е в нестабилно състояние. Вероятни са загуби.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Днес се сблъсквате с неразбиране, невярна информация и тайни намерения на недоброжелатели. Днес трябва да бъдете внимателни във всички сфери на дейност. Не се опитвайте да правите нови планове.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Този ден е благоприятен за реорганизация на бита и по-едри покупки. Вероятна е помощта от близки, които да поемат част от разходите ви.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Днешният ден има двойнствена характеристика. През първата половина е най-добре да не правите никакви сериозни покупки. Неблагоприятното положение на планетите предвещава финансови загуби.

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Звездите ви предсказват бъдещи успехи, ако в семейството ви цари спокойна обстановка, топлота и уют. Възможни са малки недоразумения свързани с бита.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Денят е с двойнствени тенденции. Бъдете много внимателни и не предприемайте важни действия, свързани с едри покупки, защото в това отношение сте съвсем нестабилни.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Днес ви заплашват недоразумения от различно естество. Бъдете изключително внимателни и не предприемайте необмислени решения, защото недоброжелателите следят действията ви внимателно.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Всичките проблеми на днешния ден са от личен характер. Вие почти винаги или пламенно се влюбвате, или трагично се разделяте със своята любов. Но в дадения случай днес всичко завършва добре.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Денят носи двойнствена характеристика. През първата половина е нужно да бъдете внимателни, да избягвате колективната работа и да не приемате важни решения, защото финансите ви не са стабилни.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Денят е с двойнствена характеристика. Вие се чувствате преизпълнени със сили, но това е илюзия и необоснован оптимизъм. Може да се захванете с много неща наведнъж, но резултатът е по-скоро отрицателен, защото въпросът опира до финанси.

Четете още в horoskopa.com

Дневен хороскоп за 13 март 2023 година

dneven-horoskop-za-dnes-13-03-2023

Дневен хороскоп за днес за 13 март

dneven-horoskop-za-oven

Хороскоп за днес за зодия Овен
Бъдете внимателни с новите контакти и деловите преговори. Възможно е да решите важни въпроси с партньорите. Благодарение на вашата порядъчност, честност и мъдрост, вие можете убедително да отстоявате каквото желаете.

dneven-horoskop-za-telecХороскоп за днес за зодия Телец
Денят е благоприятен за бизнеса. Около вас има много хора, притеглени от оптимизма, оригиналното мислене, добрите обноски и нестандартни възгледи.

dneven-horoskop-za-bliznaciХороскоп за днес за зодия Близнаци
Звездите съветват жените от зодията да бъдат по-активни в търсенето на нова работа. Допълнителните източници на доходи или нов вид дейност са достижими, стига да проявите своята активност.

dneven-horoskop-za-rakХороскоп за днес за зодия Рак
Въпреки, че денят е белязан със знака на лъжата, илюзиите и тъмните страсти той е подходящ за кариера. Вашето финансово положение може да се влоши, ако сте невнимателни и лекомислени.

dneven-horoskop-za-luvХороскоп за днес за зодия Лъв
Основните задачи през този ден са икономията и предпазливостта. Ако успеете правилно да разпределите средствата си, можете днес да подобрите значително своето положение.

Хороскоп за днес за зодия Деваdneven-horoskop-za-deva
Днес можете невероятно лесно да постигнете това, което дълго време ви се е струвало недостъпно. Не е изключено да получите финансова поддръжка от приятели или роднини, без да сте ги молили изрично за това.

dneven-horoskop-za-vezniХороскоп за днес за зодия Везни
Денят е успешен за мъжете от знака, които се занимават с бизнес. Бързата ви реакция и верни решения създават условия за подобряване на финансовото ви положение.

dneven-horoskop-za-skorpionХороскоп за днес за зодия Скорпион
Днес съществува тенденция за снижение на жизнения ви потенциал. Постарайте се да спите повече, по-малко да преживявате и яжте повече плодове. Това, за което се притеснявате, въобще не си заслужава.

sedmichen-horoskop-za-strelec

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Внимавайте в отношенията си околните. Днес пак се опитват да ви въвлекат в ситуации, свързани с изясняване на отношения. Не се унижавайте да влизате в обяснения.

dneven-horoskop-za-kozirogХороскоп за днес за зодия Козирог
Благоприятен ден, който ви обещава да обърне в реалност дори невероятната ви мечта. Ако успеете да съсредоточите вътрешната си енергия в конкретна цел, успехът ви е сигурен.

dneven-horoskop-za-vodoleiХороскоп за днес за зодия Водолей
Денят е свързан с физически натоварвания, получаване на важна информация и неочаквани романтични запознанства. Звездите ви покровителстват в търсенето на нова работа и допълнителни финансови приходи.

dneven-horoskop-za-ribiХороскоп за днес за зодия Риби
Днес се усилва тенденцията към депресивни състояния и снижаване на жизнения ви потенциал. Неочаквани известия могат да ви изведат от равновесие, да понижат настроението и самочувствието ви.

Четете още в horoskopa.com

Седмичен хороскоп от 20 до 26 март 2023 година

sedmichen-horoskop-ot-20-03-do-26-03-2023

Седмичен хороскоп за седмицата от 20 до 26 март за всеки зодиакален знак

През тази седмица, разбирате как забавянето на удовлетворението в крайна сметка води до успех.

Направете тези трудни, но отдавна просрочени промени в живота си.

Реорганизирайте дома или офиса си, така промените се появяват лесно.

Седмичен хороскоп за седмицата от 20 до 26 март за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-ovenХороскоп за седмицата за Овен
Вашите жизнени сили нарастват и оценявате леко истинското положение на нещата. Но присъщото ви самодоволство може да усложни отношенията с околните. Подтиснете гордостта си и действайте в съгласие с общите цели.

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп за Телец
Има вероятност да се превърнете в мишена на зависоекти с колегите си. Отстранете грешки в стари документи. Краят на седмицата е добре да прекарате в тесен семеен кръг. Устройте си дори малък семеен празник, който да повиши настроението на всички и да се запомни.

sedmichen-horoskop-bliznaciСедмичен хороскоп за Близнаци
Изпълва ви радост и чувство на удовлетворение. В отношенията си с другите вие сте благородни, с щедра душа и желание да помогнете. Но това може и да не ви предпази от някои недоразумения на почва ревност.

sedmichen-horoskop-rakСедмичен хороскоп за Рак
Времето е подходящо да се заемете с някаква увлекателна и развиваща вашите умения дейност. В себе си може да откриете необикновени способности, вътрешни видения и особени сензорни качества.

sedmichen-horoskop-luvСедмичен хороскоп за Лъв
Сериозно се замисляте за своето жизнено предназначение и ролята си в обществото. Вълнува ви не само собственото щастие, но и недостатъците на приятелите ви. Това може да ви подтикне към търсене на нови приятелства.

sedmichen-horoskop-devaСедмичен хороскоп за Дева
Периодът е забележителен с хармонията, която предизвиква във вас. Вие чувствате душевно равновесие и усещане за справедливост. Звездите са готови да ви помогнат да постигнете най-желаните си мечти и цели.

Седмичен хороскоп за седмицата от 20 до 26 март за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-vezniХороскоп за седмицата за Везни
Събитията ви поглъщат изцяло. Вие се оказвате нужни навсякъде. Постарайте се обаче да определите главното. Вероятни са усложнения, поради невярна оценка на събитията или лъжливи обещания.

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп за Скорпион
Периодът е забележителен с хармонията, която предизвиква във вас. Вие чувствате душевно равновесие и усещане за справедливост. Звездите са готови да ви помогнат да постигнете най-желаните си мечти и цели.

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп за Стрелец
Разногласията и излишния инат може да помогнат на недоброжелатели да скроят планове си срещу вас. Тези от вас, които са свикнали да се учат от собствените си грешки имат доста учебен материал.

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп за Козирог
Периодът е белязан с хармония и покой. Вероятно чувствате равновесие в мислите, чувствата и действията си. В спокойната обстановка може да се справите с повечето от набелязаната работа и да поразчистите хаоса около вас.

sedmichen-horoskop-vodoleiСедмичен хороскоп за Водолей
В началото на седмицата е вероятно да научите новина или да се случи събитие, които да повлияят положително на вашите работи. Не е изключено нови перспективи да изменят плановете ви, стила и нивото на работата ви.

sedmichen-horoskop-ribiХороскоп за седмицата Риби
Мислите, постъпките и чувствата ви са силни и хармонични. Вие може да се окажете в нова ситуация. Но се ориентирате твърде бързо. Благодарение на съчетанието от интуиция и трезв разчет са възможни успехи в творческата дейност, личния и обществен живот.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

Четете още в horoskopa.com
– хороскоп за седмицата за всички зодиакални знаци
– хороскоп за следващата седмица за всички зодиакални знаци

Най-четени

Любовен хороскоп