Гадател
Начало / Съвместимост / Козирог и зодиака / Любовен хороскоп за Козирог и Везни

Любовен хороскоп за Козирог и Везни

liuboven-horoskop-kozirog-i-vezniЛюбовен хороскоп за Козирог и Везни

Заедно излъчват голяма мощ!

Предизвикателствата, които ще срещнат по пътя си представителите на тези два зодиакални знака, са значителни. Но душевните изпитания на тяхната връзка, са още по-големи.

Когато Везните и Козирогът се съберат, те или успяват да финишират едновременно и водещата роля в отношенията им се разпределя по равно, или единият „водач” просто покорява другия с шеметна победа, оставяйки надвития в жалък разгром.

Един плюс на тази връзка е, че заедно излъчват голяма мощ. Създават тази мощ. И двамата са твърдо решени да получат желаното, да достигнат целта си и да склонят другите да им се подчиняват.

Щом веднъж решат да обединят силите си и да тръгнат в еднаква посока, Везните и Козирогът могат да осъществят  заедно почти всичко, което пожелаят.

Любовен хороскоп за Козирог и Везни Заедно излъчват голяма мощ! Предизвикателствата, които ще срещнат по пътя си представителите на тези два зодиакални знака, са значителни. Но душевните изпитания на тяхната връзка, са още по-големи. Когато Везните и Козирогът се съберат, те или успяват да финишират едновременно и водещата роля в отношенията им се разпределя по равно, или единият „водач” просто покорява другия с шеметна победа, оставяйки надвития в жалък разгром. Един плюс на тази връзка е, че заедно излъчват голяма мощ. Създават тази мощ. И двамата са твърдо решени да получат желаното, да достигнат целта си и да склонят другите…

Вие сте на ход ...

Вашето мнение е важно за нас! Ще се радваме да оцените този материал! Да изразите вашето мнение, чрез коментар, а ако ви харесва, да го споделите с приятели и познати в социалните мрежи чрез бутоните по-долу. Нека заедно направим horoskopa.com по-добър и по - популярен сайт! Благодарим ви предварително !!!

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*