Как да се храним и кога да правим диети според зодията …

2
1024

Овен, Лъв и Стрелец

Ако сте представител на един от горе посочените зодиакални знаци или някой от тях доминира във вашия хороскоп, то би било хубаво когато решите да правите какъвто и да било вид диета, да спазвате следните простички правила.

Максимални количества храна приемайте по обяд. На закуска приемайте по-малки количества храна. Апетита ви се активира и се захранвате интензивно в третата и четвъртата фаза на лунния цикъл. Диета и гладувания правете, когато луната се намира в първа четвърт, а най-добрия ден за вас е трети лунен ден.

Телец, Дева и Козирог

Представителите на тези знаци, както и преобладаващи такива в наталната карта би било хубаво да се хранят равномерно три пъти всеки ден, а през зимата по два пъти, като преди да залезе слънцето би било хубаво да не прекалявате с храната. Може да увеличите храната когато луната се намира във фаза първа четвърт, а по-време на трета да разпускате и гладувате в подходящите лунни дни.

Близнаци, Везни и Водолей

Ако сте представител на зодия Близнаци, Везни, Водолей или те са доминантни в хороскопа ви то не бива да гладувате в периода, когато луната се намира във фаза трета четвърт. В този период обърнете внимание на храненето. Закусвайте обилно, на обяд по-малко, а вечерята особено, ако е след залез слънце да бъде малка лека. Най-добрия ден за разтоварващ режим и гладуване е 27-ми лунен ден.

Рак, Скорпион и Риби

Ако сте представител на една от зодиите на горния ред или тя преобладава във вашия радикс, то за вас е подходящо да се храните повече през първата половина на деня по време на растяща Луна (от новолуние до пълнолуние), а по обилно в следобедните и вечерните часове, когато луната е намаляваща (от пълнолуние до новолуние). Най-добре би било да обърнете внимание на режима си на хранене, когато луната се намира във фаза последна четвърт, а когато е във втора около 11-ти лунен ден да се погладува до пълнолуние.

Ако във вашия хороскоп зодиакалните знаци са балансирани, то храненето би следвало да бъде обилно и питателно в първата част на деня при нарастваща луна и във втората част от деня при намаляваща.

***Внимание: Хората на които хороскопа им е с домината Луна или тя е силно акцентира НЕ бива да се подлагат на гладуване, тъй като може да се окаже твърде неблагоприятно.

предишна статияЧестит празник на жената хороскоп за 04.01.2014г.
Следваща статияЖелания за второто новолуние през месец Януари

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!