Новолуние в Стрелец

0

novolunie-strelecДнес 18.12.2017г. в 08:30ч. за град София настъпва фазата на Луната новолуние, в зодиакален знак Стрелец, в 26 градуса и 31 минути, на фона на съзвездие Стрелец.

Сега е времето, в което да направим ревизия на житейските си разбирания. С новолуние в Стрелец пред нас се разкриват възможности за изучаване на нови неща, които да ни помогнат в развитието на философските разбирания и мироглед.

В този период може да се занимаем с овладяването на професионални техники, които сме научили на теория, но по един или друг начин до сега не сме приложили на практика.

Овен  Време е за промяна и стабилизиране на личните ви философски убеждения и мироглед. Не се притеснявайте да отстоявате собствените си убеждения. Твърде вероятно е да ви се иска да направите пътуване до старо и познато място, на което някога сте се чувствали добре. Може да ви се наложи да се ангажирате с досадни занимания свързани с половинката. Пазете се от настинки и простудни заболявания.

Телец Време е да давате и да получавате. През следващия лунен месец, може спокойно да се занимаете със създаването на финансовия бюджет за следващата година. Може спокойно да отделите време за интимни срещи и занимания. Възможно е да имате притеснения свързани с отхвърляне от страна на човек, когото харесвате. Действайте според ситуацията, не правете планове. Не прекалявайте с интимните преживявания.

Близнаци – Сега е времето, в което може да опитате да подобрите личните и служебните си взаимоотношения. Твърде вероятно е по-възрастни от вас хора, брачния ви партньор и шефа да не са наясно, какво точно искат от вас и разбира се обратното. Увеличаването на работата в ежедневието и влошаването на условията на труд може да окажат, както благоприятно, така и неблагоприятно  влияние. Може да се занимаете с профилактика на бъбреците.

Рак – Сега е времето, в което спокойно може да направите профилактика на здравето. Недоразуменията и неразбирателството на работното ви място и въпросите свързани с вашето ежедневие са на път да се разрешат изненадващо във ваша полза. Трудностите на работно ви място постепенно започват да се изпаряват. Любовната половинка може да ви мъчи, а е твърде вероятно вие да сте причинители на напрежението в любовта. Внимавайте, с какво се храните, коремната област е чувствителна.

Лъв Време ви е за занимания с деца, любовни авантюри и забавление. През последните две години, бяхте доста резервирани и захладнели в любовните авантюри и отношенията с децата. А да не говорим, че времето ви за забавления и социални контакти драстично намаля. Крайно време е да осъзнаете, че само с работа нещата не се получават. Хубаво би било да започнете да мислите малко повече за забавления, отколкото за усложнения. Погрижете се за добрия ритъм на ежедневието, защото от него зависи и ритъма на сърцето ви.

Дева Отново настана време да обърнете внимание на семейството си. Ако все още не сте създали собствено семейство, спокойно може да начертаете план, по който може да реализирате тази задача. Няма да бъде изненадваща подкрепата от вашите родители, повече отколкото е необходимо. Сега не е момента, в който да уточнявате семейни задължения и кроите нови планове, изчакайте новата година.

Везни Обърнете внимание на представителите от близкото ви обкръжение. Спокойно може да се поогледате и да опитате да започнете да общувате с хората от близкото ви обкръжение. Така или иначе в тази сфера сега е времето, в което да се почувствате добре. Кратко пътуване с близък човек, далеч от ежедневието, може да ви помогне да се презаредите.

Скорпион Късметът е на ваша страна, както през тази, така и през следващата година. Дори и да имате леки финансови затруднения, те по-скоро са свързани с прекалените харчове, които правите, а не с реална липса на пари.  Вече би трябвало да ви е станало ясно, с какво е необходимо да се занимавате, само от вас зависи, дали да стигнете върха или да се откажете в неговото подножие. Характерни за този лунен месец за вас са забавяне на проекти и финанси.

Стрелец Този месец ви предлага възможност да се погрижите за себе си. Спокойно може да се занимаете с обновяване, както на външния, така и на вътрешния си гардероб. Хубаво би било да не потискате чувствата си, а да се опитате да ги изразите. За целта обаче е необходимо първо вие да разберете, от какво точно имате нужда.

Козирог Традиционно през този период на годината е времето ви за почивка. Още през следващия лунен месец може да започнете да реализирате плановете, които начертахте през последните две години. Изненадващи подаръци и бонуси може да получите в рамките на следващите 28 дни. Старайте се да не изпадате в крайности. Опитайте да обновите собствените си принципи. Позволете на живота да се случи.

Водолей Сега е времето, в което е възможно да почувствате прилив на енергия и да се занимаете с начертаване на новите ви житейски цели. Отделете време за приятелите и представителите на близкото си обкръжение. Възможно е сега да възстановите стара връзка. Късметът е на ваша страна.

Риби В течение на новия лунен месец на вас се полога да постигнете успехи в кариерата. Това може да се случи само, ако проявите качества, като упоритост и постоянство. Крайно време е да приключите стари връзки и взаимоотношения, които не са полезни за вас.

Екипа на horoskopa.com и аз Давид Димитров ви пожелаваме успешен лунен месец и весело посрещане на коледните и новогодишните празници. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here