Годишен хороскоп Риби за 2021г.

РибиДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Годишен хороскоп за зодия Риби за 2021 година

Почивка и грижа за себе си са най-важните неща, върху които е необходимо да се концентрирате през този период. Нещата са във вашите ръце. Хроничните заболявания могат да напомнят за себе си. Истината лъсва, сега е времето, в което е необходимо да се отървете от всичко, което не ви е нужно ! Манипулациите и машинациите трудно ще ви се получават.

Годишен хороскоп за зодия Риби за 2021 година

Сега ви очаква повишаване на авторитета и дори изкачване малко по-нагоре по професионалната стълбица. Това е времето, в което е необходимо да си направите разчет на финансите. Вие сте мотивирани от парите, социалния ви статус. Подобряване на отношенията с вашите началници, може да спомогне за повишаване на вашата заплата или получаване на бонуси за добре свършена работа. Развивайте отношенията започнати сега и се старайте да разширите социалното си обкръжение. Бъдете внимателни, за да не вземете участие в любовна връзка, която може да ви навреди.

Годишен хороскоп за зодия Риби за 2021 година

През този период може да ви се наложи да вложите силите си в решаване на финансови въпроси. Амбициите ви за придобиване на повече пари се засилват, но това не означава, че има пряк път към натрупване на състояние, което да задържите за цял живот. Сега е времето, в което е необходимо да работите усърдно и да бъдете мотивирани, когато става въпрос за постигане на материални успехи. Печелившите ви способности са добри, но може да бъдете импулсивни и да се превърнете в прахосници без да помислите за бъдещата си сигурност. Пазете се от излишни и рисковани разходи.

Годишен хороскоп за зодия Риби за 2021 година

През този период получавате възможности да постигнете дълбок вътрешен и душевен комфорт, но само ако се научите на първо място да обичате себе си и да се грижите доволно за общото си физическо състояние. Възможно е през този период да получите проблясъци, които да ви подсетят, че Вселената се грижи за вас, независимо от това какво правите и мислите.

Сложете в ред цялата документация и опитайте да оправите проблемите с братя, сестри и колегите на работното място, а ако някой тях не желае да приеме примирието оставете го, това означава, че не е дошло време за решаването на този въпрос. Най-добре би било да се отпуснете и да следвате ритъма на живота с възможно най-малко съпротивление.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година. 

Виж още:
Годишен хороскоп за пари Риби 2017г.
Годишен хороскоп за 2019 година

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Съгласна съм с Аманда и аз съм разочарована, тъй като хороскопа е много кратък, а хороскопите ви са доста точни!

  2. Изпуснати са важни аспекти от годишния хороскоп за зодия Риби, любов и взаимоотношения. Като цяло е доста кратък и безвкусно написан, леко съм разочарована, защото по прнцип вашите хороскопи са много добри.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here