Месечен хороскоп за Стрелец

Месечен хороскоп за Стрелец 06.2019

През този месец единствено вашата последователност ви помага да избегнете трудностите и интригите.

Налага се да положите усилия, за да задържите равнището на отношенията си с колеги и партньори. При тези от вас, които не са обвързани и имат дългогодишна връзка, се очаква развитие на връзката.

Възможно е предложение за съвместно съжителство или годеж. При някои са възможни и доста неприятни разговори, които да ви накарат да се позамислите дали трябва да продължите връзката или да я прекратите.

Една изневяра може да стане причина някои от вас да изживеят голямо разочарование.

Месечен хороскоп за Стрелец 06.2019

Имате планове във връзка с ново запознанство. От дълго време го желаете, но все не става. Сега субектът е свободен и е добре да опитате късмета си.

Не позволявайте флирт с обвързан човек да прераства в сериозна връзка – може да ви донесе много тъга и неприятности. Имате възможност да се измъкнете от неприятностите, но трябва да бъдете много внимателни.

При занимаващите се с финансови сделки трябва всичко да бъде много добре изпипано. През този месец съвсем неочаквано може да се свържете с човек, който пристига от път с цел да търси делови партньори.

Не бива и сляпо да му се доверявате и да давате пари. Близки хора, които са на път, може да ви създадат много проблеми.

Месечен хороскоп за Стрелец 06.2019

През втората десетдневка на месеца се очаква по-голямо напрежение и делови затруднения, предизвикани от дребни пропуски на колеги, които трябва да преодолеете. Справяте се, макар че няма да ви е лесно. Помогнете на млад човек, който още учи. Възможно е да се наложи да проведете среща с човек, който в последно време ви мами и може да стане причина да се почувствате в неприятна ситуация. Поставете нещата на местата им и този човек престава да бъде заплаха за вас. Радвате се на успехи, свързани с децата ви и ваши кръвни роднини. Бъдете внимателни в харченето на пари и нащрек по отношение на Дева.

Внимателно се отнесете към информацията, която ви е дадена от светла жена. Налага се да обмислите съдружие, което ви притеснява и то с пълно право. Получавате покана за събиране с колеги и близки, които пристигат от път. Срещата е много приятна за вас. Няма да се ограничите с разговори около стари спомени. Много е възможно да подновите контактите си и на друго равнище, което е за добро. Имате големи заслуги при решаването на важен спорен въпрос, които ви се признават от всички засегнати. Преживявате приятни дни с децата си, особено тези, които имат ученици. Има нещо, което ви носи усещане за пълнота и сигурност и то ви помага да преодолеете затрудненията не само със собствените си деца, а и с младите хора около вас, независимо каква е връзката ви с тях.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here