Месечен хороскоп за Стрелец Юни 2020

Месечен хороскоп за Стрелец за Юни 2020 година

Повечето от силите си хвърляте, за да отстраните от себе си личности, които ви завиждат заради успехите ви.

Самият факт, че вие вървите напред без колебания и без страх – поне видимо не го показвате, ги дразни и са готови да съчиняват злобни лъжи само и само да спрат успешния ви ход напред.

Нищо няма да успее да ви спре, започва един успешен месец за вас. Очаквайте пари и нови контакти.

Очаквайте и радостни известия от високо административно място. Насочвате се към продължително пътуване, свързано с деловата ви дейност.

Имате предложения и от други места за пътуване с цел работа. Проверете фирмата, която предлага всичко това.

Месечен хороскоп за Стрелец за Юни 2020 година

Възможно е да замислите или да реализирате покупка, за която можете да изтеглите малък заем.

Нещо, което е колкото заслужено, толкова и неочаквано се случва точно през този месец и много ви радва. Неочаквано може да се разделите с хора от деловия ви кръг, с които не желаете да се разделяте, но започвате нова работа, където сте оценени като професионалисти. Там получавате това, което заслужавате. Възможни са пътища в чужбина за кратко време. В началото на месеца се веселите с приятели. В средата на месеца провеждате важни срещи с хора, които ви обичат и могат да ви бъдат истински приятели. Те са и ваши бъдещи и настоящи колеги. През тези дни можете да решите да се захванете с нова дейност.

Месечен хороскоп за Стрелец за Юни 2020 година

Към края на месеца личност, която иска да измъкне пари от вас, се опитва да ви манипулира. Вие познавате този човек, но доста бегло и повърхностно, затова внимавайте маневрите му да не успеят. Съдбата ви помага да решите окончателно един личен проблем и то много успешно. Вероятно имате разговори, свързани с годеж или брак, и то много скоро. Дамите да се пазят от задкулисна, гнусна игра на възрастен мъж, които винаги ги злепоставя. Прави го от яд, че не може да ви има сред най-интимните си приятелки. Не се ядосвайте излишно, много скоро той е наказан с неприятности в семейството си. Нищо не остава скрито. На тази земя всичко се връща. Пазете се от тъмна жена, която може да ви направи голяма беля. Бъдете внимателни. Вече сте имали неприятности с нея и не бива да поддържате дори бегли контакти.

Чувствате се раздвоени по отношение на колега, който видимо е ваш приятел, но все още не може да направи нужното и да ви помогне при предстоящите повишения. А това е в неговите възможности. Настъпва вече време и за вас, започвате полека, но стабилно да се изкачвате по административната стълбица. Много сериозно трябва да помислите за професионалното си бъдеще. Ако сте на заплата, може би вече е време да се замислите за участие в общ бизнес с приятели или с колеги, с които се познавате отдавна и сте работили заедно. Вашият професионализъм ви отваря вратите.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here