Месечен хороскоп за Водолей

Месечен хороскоп за Водолей 06.2019

Зависите доста от хората, с които работите, от човека, с когото живеете, от собствените си настроения и здраве.

Чувствате се силни, макар че сте затрупани от работа. Много ви се иска да смените работното си място – не се отчайвайте, ако не стане веднага.

Успявате да го направите и е за много добро. Обмислете въпрос, свързан с нова интимна връзка и то с обвързана личност.

В личния ви живот може да има много сблъсъци, ако връзката е насочена към Телец, Скорпион или Лъв. Добре се развиват отношенията с човек от зодия Близнаци.

Трябва да се погрижите за здравето си, защото, особено за някои от вас, то може да създаде проблеми. Близнак ви досажда, но вие се справяте и се измъквате от нежеланото му присъствие.

Месечен хороскоп за Водолей 06.2019

Промените, които имате няма да са случайни. Нов бизнес или нови положения в бизнеса и деловата ви дейност могат да ви накарат да се чувствате много ангажирани. Проблеми с човек, който ви е интимен приятел, ви притесняват. Пазете се от възрастна жена, която се навърта покрай вас в офиса ви и ви използва, и то много. Получавате информация, вероятно за човек, който ви е причинил много неприятности. Всеки си плаща – един за наивността, а друг за подлостта. През този месец може да се случи така, че вашият тонус леко да спадне и да трябва да обмисляте по-дълго един проект, който ви се предпага за реализация. Трудно ви е сами да се справите. Много търпение ви е нужно. Не бива да губите самообладание.

Трябва да потърсите помощта на професионалисти, които да ви помогнат да решите въпросите, свързани със старо ваше поприще. Имате много приятни приятелски събирания. Очертават се възможности за желани от вас срещи с хора, които ви помагат. Те играят значителна роля в деловия ви живот и занапред. Ако сте влюбени само в парите, то не очаквайте нищо добро, защото месецът може да ви поднесе такава загуба, която с пари не се предотвратява. За да бъде предотвратена, не бива да мислите, че само вие сте достойни да имате. Борете се срещу хитрините и лицемерието, но самите вие не си ги позволявайте.

Към края на месеца се налага да се проведат много сериозни за вас разговори. Можете да се доберете до успехите, които ви поднасят най-красивите цветове на живота, само ако се трудите и не пренебрегвате съветите не мъдрите хора. Имате срещи с високопоставени личности. Възможно е да разберете, че е дошло подходящо време за реализация на добра печалба. Може да се наложи да проведете доста сериозен разговор с ваш съдружник, който в последно време ви притеснява с нехайството и разсеяността си. Бъдете много внимателен при шофиране. През месеца силно намалете алкохола.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here