Месечен хороскоп за Водолей Септември 2020

Месечен хороскоп за Водолей за Септември 2020 година

Тези дни са изпълнени с много приятни за вас изненади и динамични промени.

Началото на периода преминава под знака на щастието и семейната хармония. В работата ви всичко върви нормално.

Големите успехи няма да дойдат сега, но и дребните победи са в състояние да ви зарадват.

Вие сте щастливи и летите на крилата на победата. Радва ви всяко завоевание, защото осъзнавате, че малките стъпки водят напред по големия път.

Дайте си сметка, че бързите скокове и светкавичния напредък не са толкова полезни за вас.

Месечен хороскоп за Водолей за Септември 2020 година

Вие сте се упътили към върха и смятате да се установите там за постоянно. Родени сте под щастлива звезда и небето ви закриля. Дарени сте с упоритост и усърдие, а това е най-ценното ви качество в борбата с конкуренцията. Не бива да се отчайвате. Вярвайте в собствените си сили и всичко се осъществява, според очакванията ви. Пазете се от завистници. Дори вашата щастлива усмивка е в състояние да събуди завист. Хората около вас са напрегнати и с много проблеми, затова доброто ви настроение ги тревожи. Запазете щастието си за собствена консумация. Не демонстрирайте пред останалите това, което ви се случва.

Месечен хороскоп за Водолей за Септември 2020 година

В дома си можете да се отпуснете и да споделите с всички какво мислите и чувствате. Приятно сте изненадани от подкрепата, която получавате. Всеки иска да ви даде съвет и ви предлага помощта си. Приемете, дори и да не се възползвате от тяхната помощ, не ги обиждайте. Всички се радват заедно с вас. Всеки иска да ви бъде полезен. Помислете над всяко изказване и всяка идея. Виждате колко полезни неща откривате. Сега може да се заемете с осъществяването на отдавнашна мечта на ваши близки хора. Можете да помогнете в осъществяването и.

Любовта остава малко на заден план. Вие сте завладени от работата си и се наслаждавате на успехите. Любимият човек е като задължителното допълнение към вас и вие няма да обръщате внимание на желанията и предпочитанията му. Усещате голяма нужда от него, само когато този човек се отдръпне обиден. Празнотата е осезаема и вие трябва да вземете бързи мерки за подобряване на отношенията, преди още разривът да е станал фатално голям. Не допускайте да бъдете отделени за дълго време, защото някой друг може да прояви внимание и нежност и да ви измести. Помнете, че щастието в любовта трябва да се поддържа.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here