Месечен хороскоп за Водолей

Месечен хороскоп за Водолей за Октомври 2019 година

Месецът преминава доста разнообразно. През първата десетдневка се занимавате повече с проблеми от личния си живот.

Може би се налага да се намесите в живота на близки млади хора, деца или кръвни роднини.

Намесата няма да е много приятна нито за вас, нито за тях, но се налага.

През втората половина на месеца но през тези дни тя става причина да се почувствате по-сигурни в себе си и да премислите много от нещата, станали причина да се разделите с хора, които сте обичали.

Разбирате, че понякога вашата мнителност и ревност, които вие приемате като израз на любов, превишават границата на разумното и допустимото.

Почти през цялата първа половина на месеца сте заети със задачи, които не са ви свойствени. Към края на месеца имате проблем на работното място. Имате възможност да уредите проблем с финанси. Напрежението, а при някои и неизясненото положение в деловите сфери, може да ги принуди да мислят за промени, които ако се реализират през този месец, няма да приключат приятно. Така че не избързвайте. Вашият личен живот също е напрегнат. Хората около вас, най-вече родителите ви, са много притеснени. Очакват ви неприятни изненади, които ви карат да обърнете сериозно внимание на финансите си. Може да претърпите известни загуби, които няма да са фатални. Причина за тях е вашето предоверяване.

Месечен хороскоп за Водолей за Октомври 2019 година

Възможно е да се нв чужбина, и то за по-дълго време. Помагат контактите ви с чужденци. Помага ви се и от хора, които ви уважават и които са сигурни във вашия професионализъм. Трябва много добре да изясните отношенията с колегите си. Не бива да спорите за неща, в които не сте напълно убедени. Повечето от вас се радват на финансова стабилност. Можете да върнете заеми, които сте взели. Имате добра възможност да си получите заемите, които е трябвало да ви се върнат преди доста време. Имате приятни пътища в страната с хора, които са ви много интересни и много държите на тях.

Месецът се характеризира с нови делови предложения и нови контакти, които ви позволяват да премислите някои пропуски в бизнеса си. Имате възможности да направите успешен делови завой, който ви помага да увеличите капиталите си. Ако сте безработни, сега е момента да решите въпросите, свързани с работата. Възникват и нови възможности за интимни запознанства. Личност, която пристига от път, ви заинтригува и ви дава повод за размисъл. Понякога самотата ви тежи, но през тези дни тя става причина да се почувствате по-сигурни в себе си и да премислите много от нещата, станали причина да се разделите с хора, които сте обичали. Разбирате, че понякога вашата мнителност и ревност, които вие приемате като израз на любов, превишават границата на разумното и допустимото.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп за Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here