Курс по Астрология за начинаещи онлайн групово обучение

2
406

Курс по Астрология за начинаещи е подходящ за всички, които желаят да се занимават с астрология професионално, без значение дали след това ще се превърне във Ваша професия или ще използвате получените знанията само за вас и вашите близки и приятели.

За да участвате в този курс по астрология би било хубаво да познавате астрологията до толкова, че да знаете например 12-те зодиакални знака, но не пречи да знаете и повече.

Чрез това ниво на обучение се поставя основата, на която да стъпите здраво в тази многовековна наука, а след това да боравите без проблем във всички нейни подразделения.

В курса по Астрология за начинаещи се изучава Рождена (натална) Астрология в програмата на, която са включени следните теми:

Лекция № 1– Що е то астрология ? Какво е хороскоп ? Как се построява хороскоп?Видове астрология антична, западна, класическа.
Лекция № 2 – Свободна воля и съдба, Законите на Хермес
Лекция № 3 – Практическа лекция за работа с астрологичен софтуер
Лекция № 4 – Пракачества, елементи, качества и полярности
Лекция № 5 – Зодиакалните знаци от Овен до Риби.
Лекция № 6 – Практическа лекция пракачества, елементи, качества и полярност зодиакални знаци
Лекция № 7 – Слънце и Луна – основни положения, характеристики и тълкуване
Лекция № 8 – Практическа лекция Слънце и Луна основни положения, характеристики и тълкуване
Лекция № 9 – Меркурий и Венера – основни положения, характеристики и тълкуване
Лекция № 10 – Марс – основни положения, характеристики и тълкуване
Лекция № 11 – Практическа лекция Меркурий, Венера и Марс
Лекция № 12 – Юпитер – Марс – основни положения, характеристики и тълкуване
Лекция № 13 – Сатурн – основни положения, характеристики и тълкуване
Лекция № 14 – Практическа лекция Юпитер и Сатурн
Лекция № 15 – Уран, Нептун и Плутон- основни характеристики и тълкуване
Лекция № 16 – Практическа лекция Уран, Нептун и Плутон
Лекция № 17 – Астрологични домове – преглед и анализ на рождените домове
Лекция № 18 – Аспекти – теоретична основа на аспектите в астрологията
Лекция № 19 – Практическа лекция домове и аспекти
Лекция № 20 – Преговор на наученото в курса по „Астрология за начинаещи“ и разглеждане на някой допълнителни теми, като лятно и зимно часово време, Географски координати и др.

*** В зависимост от времето, за което се усвоява материала, могат да бъдат добавени или извадени теми  от първоначалния план. Към всяка тема се преминава, след като се усвоят знанията по текущата програма.

Групово обучение по астрология – Груповото обучение по астрология се провежда в малки групи, които се състоят от минимум 3 души, но не повече от 6 човека.

Заниманията се провеждат веднъж седмично по два учебни часа, като всеки месец е необходимо да се вземат минимум 8 учебни часа, като 4 лекции и 4 практически упражнения. Всеки учебен час е с продължителност 45 минути.

Таксата за обучение е 79.00лв за един месец с четири седмици. За курсистите, на които това време се окаже недостатъчно и имат желание за повече занимания, се изготвя график за индивидуално допълнително обучение. Цената за допълнителните часове се формира на база часове и брой участници в заниманията.

Без значение дали се намирате в София, страната или чужбина, бихте могли да присъствате на лекциите виртуално, чрез скайп.

Обучението се провежда от Септември до Януари. Започва на 07.11.2020г. Неделя и завършва на 31.03.2022г., като се провежда по предварително уговорен ден и час, който да бъде удобен за всички участнници.

***Важно: Часовете за провеждане на курса, могат да се уговарят допълнително, след като се сформира групата. 

Няма възрастово ограничение за участие в курса. Може да се включите в групата не по-късно от 04.11.2021г.

Всички такси за курс по астрология се заплащат авансово, най-късно в деня на започване на курса.

Водещ курса: Давид Димитров

За повече информация и записване в курс по астрология може да се свържете с мен на телефон, скайп и вайбър: 088 264 92 14 скайп: horoskopa.com

предишна статияЧестит ден на независимостта на България
Следваща статияИзготвяне на личен годишен хороскоп

2 КОМЕНТАРИ

  1. Невероятно забавно и увелекателно е да учиш Астрология. Въпреки, че само един път съм била на лекциите на Давид, мога да твърдя, че е невероятен човек и си разбира от работата. С нетърпение очаквам следващото занимание в Събота. Поздрави Стефи

  2. Астрологията играе много важна роля в моя живот. Обучението, което получавам от Давид е много ценно за мен, тъй като благодарение на знанията, които придобивам успявам да поглена на нещата от живота по друг начин. Така разбирам смисъла на случващото се около мен и се старя да използвам събитията и ситуациите в моя полза. Препоръчвам го на всички, аз продължавам напред с Давид.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук