Подстригване на косата за късмет и любов според луната през Октомври

0
1034

Подстригване на косата за късмет и любов според луната през Октомври

За да привлечете трайно благата на живота е необходимо да бъдете търпеливи и постоянни.

Привличането на любов, късмет, благоденствие, дълголетие, здраве, красота, щастие, успех и хармония в живота се случва чрез определени процеси.

Подходящите дати за подстригване на косата според луната за привличане на любов, късмет, благоденствие, дълголетие, красота, здраве, щастие и хармония.

Подходящи дни за подстригване на косата за късмет и любов през месец октомври:

podstrigvane-lubov-kusmet-mai

  • На 4 октомври през целия ден 
  • На 5 октомври през целия ден 
  • На 11 октомври през целия ден 
  • На 15 октомври през целия ден 
  • На 19 октомври през целия ден

Подстригване на косата за късмет и любов според луната през октомври

Процесите на привличането на късмет и любов, може да бъдат по-дълги или по-къси, колко дълго и колко трайно ще продължи зависи само от вас.

Много мистични школи вярват, че косата е вид енергийната антена, която помага за привличането на подходяща енергия за това, което желаем в живота.

Това е така защото именно на главата е разположена седма енергийна чакра позната, като Сахасрара. За това е изключително важно да поддържаме косата си чиста и здрава и добре оформена.

podstrigvane-spored-lunata-za-kusmest-shtastie

Освен всички познати ежедневни и козметични процедури за косата е необходимо да подстригваме връхчетата и поне два пъти в месеца.

По този начин поддържаме силни енергийни връзки, които ни помагат за привличането и трайното задържане на любов, късмет, благоденствие, дълголетие, здраве, красота, успех и всичко, което си пожелаем.

Ако не направим това усилие съответно задържаме енергийните си канали замърсени, а това пречи да привлечем необходимите ни блага.

Не е нужно да вярвате в написаното по-горе. Само си спомнете, че след като измиете косата си, ако сте имали главоболие например то болката отшумява постепенно. Същото се случва и с лошото настроение. Водата отмива нечистотиите от вашата глава и ви олеква.

Подстригване на косата за късмет и любов според луната през октомври

kosa-luna-podstrigvane-kusmet-lubov-shtastieИмайте предвид, че посочените дати за подстригване косата за привличане на любов, късмет, благоденствие, дълголетие, красота, здраве, щастие и хармония са съобразени с лунните дни.

Вие може да използвате и другите дати, които са съобразени с преминава на луната през зодиакалните знаци, който може да намерите тук и тук.

Благодаря ви, че използвате horoskopa.com

Вижте още:

Записване за астрологична консултация:

Давид Димитров – астролог консултант

Предпочитан контакт предимно по телефона, Skype, Viber!

Tел. 088 264 92 14

Skype: horoskopa.com

Последните две години ни доказаха, че успешно може да се проведе астрологична консултация и онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София. Не е нужно да има лична среща, за да разчетем хороскопа и да достигнем до необходимите ви отговори.

Консултации чрез лична среща не провеждам.
Теми свързани със здравето оставям на докторите. 

предишна статияПодстригване на косата според луната през Октомври
Следваща статияЛунен календар за всеки ден през октомври 2022 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук