Двадесет и втори лунен ден 22 ри ден от лунния цикъл

0
363

Енергетика на деня: пасивен ден

Щастливо число на 22 ри лунен ден: 4

Елемент на деня: дърво

Щастлив цвят на 22 ри лунен ден: червен, ален и черен.

Камъни: син ахат, син сапфир, син яспис, син нефрит и кехлибар.

Щастлив ден от седмицата за 22 ри лунен ден: понеделник

Щастлива посока за 22 ри лунен ден: Югоизток

Символ на 22 ри лунен ден: Слон Ганеша, книга, ключ, карти Таро, Златен Ключ

Ключови думи: концентрация за завършване на делата, финална права, самоконтрол, преценка на усилията, разбиране на собствената уникалност, концентрация на собствения жизнен път, вникване в същността на тайните символи.

Характеристика и потенциал за развитие в 21 ви лунен ден: Период на мъдрост, знания, духовни търсения, предаване на сакрални учения, на практика благоприятен за всякакви действия, оито се изпълняват искрено и са насочени към съзидание. И обратно, всички замислени отрицателни постъпки сега са обречени на провал. Това е свързано с управляващия деня бог Ганеша, който се явява повелител на демоните.

22 ри лунен ден е подходящ също за пътешествия, поклонения, командировки, даване на обети и клетви. Това е изключително хармонично време, образно казано, това е златната среда между духовния и материалния свят. Сега, както никога може да съчетаете творчеството с хонорара по най-добрия начин.

В индийската традиция Ганеша се счита също и за покровител на поетите. Затова те могат да разчитат на прилив на вдъхновение, както се казва, да успяват само да записват. Този ден е успешен също и за хората на науката. Днес те имат възможността да намерят нестандартно решение на стоящите пред тях задачи. Главното е да насочат цялото си внимание към задачите и … „Еврика!“

Астрологичните школи приемат, че в 22 ри лунен ден е хубаво да се предават знания, да се черпи опит от наставниците, да се посещават лекции и библиотеки, да се провеждат занимания за самообразование.

Сега имате шанс да усвоите повече, отколкото през целия лунен месец. Необходимо е само да не се отпускате, да не мързелувате, а твърдо да вървите към набелязаната цел. Вашите интелектуални способности в този лунен периода са напълно активизирани жадуват за нови знания.

Ако проявите пасивност, мързел и безсмислено прекарване на времето, например за гледане на телевизия или игра на карти, то енергията на Луната се обръща срещу вас и в крайна сметка забелязвате, че с всеки изминал ден паметта ви се влошава, а способността за концентрация намалява.

Това е следствие на ненавременно трениране на умствените способности, и тъй като не са получили необходимото натоварване в дадения период, просто са започнали да атрофират, тъй като на организма ви е била дадена задачата да ограничи дейността на тази част от вашето същество.

Дори ако всеки ден не научавате по нещо ново, то днес непременно проявете геройски усилия и прочетете дори една научна книга, научете едно стихотворение, направете нещо което да повиши интелектуалното ви ниво.

Днес не е време за размисъл. Но ако все пак ви тегли към размишления, то ангажирайте мисълта си с това, за което преди сте се страхували да мислите. Мислете за своето професионално и интелектуално развитие.

Може би си струва да се задържите на работното си място и да се постараете да направите колкото може повече, друг такъв плодотворен ден не се предвижда в близкия месец. А ако работата ви е свързана с физическо и нервно напрежение, то по-добре е да направите обратното, да си починете.

Посветете почивката си на интелектуален труд, дори това да е решаване на кръстословици. Но по-добре прочетете нещо познавателно, например, историческа или научно популярна литература.

Както вече казахме, двадесет и втори лунен ден е благоприятен не само за придобиване на знания, но и за предаване на вашите знания на други хора. Посветете свободното си време на образованието на децата, поинтересувайте се как им вървят нещата в училище, срещат ли затруднения с някои предмети, имат ли нужда от помощ. В този ден всеки родител е най-добрия треньор за детето си.

Бизнес и работа в 22 ри лунен ден: Най-успешното време за бизнесмените, доколкото Ганеша се явява не само божество за отстраняване на препятствията, но и божество на богатството.

Ако Ганеша е почитан по подобаващ начин, то той дарява богатство, разкош, успех и слава. В този период е много полезно да посетите ментора си, човека, който е авторитет за вас и да го послушате по повод на настоящите си задачи.

Непременно научавате нещо ново, виждате някакъв нюанс, който не сте забелязали по-рано, но който ви спъва по пътя към успеха. Няма да е излишно да поработите с книги и други носители на информация, да разровите архивите, преписките, да проверите счетоводните книги и т.н.

Всяка дейност с текстове сега дава положителни резултати. Следва да помните също, че в този ден всички свързано с благотворителност, носи фантастични резултати. Колкото повече отдадете на нуждите на духовното общуване и общество, толкова повече ви се връща след това.

Главното е вашият принос да е искрен и лишен от користни цели. Индийската астрологична школа счита, че този ден е много благоприятен за търговия, затова най-важните търговски операции е добре да се провеждат именно в този период.

Брак и сватби в 22 ри лунен ден: Благоприятно време за сключване на брак, но сватбата задължително е необходимо да е с изобилстващи маси, с необичайни ястия и угощение.

Семейството създадено в този период е здраво, по пътя си среща по-малко препятствия, отколкото другите семейства, но е необходимо партньорите постоянно да се развиват духовно, защото ако съпрузите потънат в материалното в ущърб на духовното, то този съюз няма да трае дълго.

Затова в този ден се препоръчва да сключват брак само тези, които напълно са посветили живота си на духовни търсения и разширяване на мирогледа и разбиранията си за живота и света.

Здраве в 22 ри лунен ден: Най-уязвими в този ден са тазобедрените стави, бедрата, кръста и долната част на гръбнака. Следва да сте особено внимателни да не си причините травми на тези места.

Например, ако се занимавате с вдигане на тежести, то се постарайте да не изпълнявате сега упражнения, с които да натоварвате тези области, по-добре работете с друга група мускули.

В двадесет и втори лунен ден се препоръчва начало на лечебен цикъл, нова оздравителна програма. Така също денят е благоприятен за теоретични занимания, за изучаване на психологическата и физическата основа един или друг вид спорт или оздравителна система.

За родените в 22 ри лунен ден: Родените в този ден са хранители на знания и мъдрост. Мозъкът им работи няколко пъти по-продуктивно, отколкото на родените в другите лунни дни. Духовно богати, справедливи, но безпристрастни, дори циници. Много консервативни, но учат успешно и с желание. Лесно разбират значението на нещата, способни са за всякаква наука. Въпреки това ражданията в този ден са по-малко, отколкото в другите дни.

Екипа на horoskopa.com ви пожелава ползотворен и успешен лунен ден !

предишна статияДвадесет и трети лунен ден 23 ти ден от лунния цикъл
Следваща статияДвадесет и първи лунен ден 21ви ден от лунния цикъл

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук