Гадател
Начало / Лунен календар / Здравен календар / Хороскоп луна в Телец здраве
luna-telec-zdrave

Хороскоп луна в Телец здраве

Хороскоп за луна в Телец  здраве – Във времето, когато луната преминава през зодиакален знак Телец би било хубаво да не седите изложени на течение, под вентилационни и климатични инсталации, на отворен прозорец.

Сега има голяма вероятност да се сдобиете с миозит, тоест да простудите шийните нерви, а тяхното възпаление може да ви принуди да ходите няколко дни на страната, в която усещате болката в продължение на минимум два, три дена. Не стига че ви боли, но и изглеждате неестетично и странно дори.

Други потенциални заболявания, които могат да се проявят в тези дни са ангина, възпаление на тонзилит и ларингит, ако в тези дни имате възпаление на гласните струни, като следствие от възпалението гласът ви може да бъде по-дрезгав, вместо познатия ви ангелски глас.

За да предпазите гърлото си, в тези дни не се препоръчва приема на хладни и особено, ледени напитки и вода, а по възможност би било хубаво дори лед да не се добавя към напитките. Пазете ушите ! Ако времето е по-хладно и дори студено в тези дни, сложете шапка и шал, който да покрие и пази врата и гърлото ?!?

В тези дни се повишава чувствителността към храна и напитки, затова би било хубаво да си набавите качествена питателна храна от свежи продукти, които да приготвите добре и подредите красиво.

Днес не е препоръчително да посещавате заведения за бързо хранене, особено улични будки и павилиони, в които се предлага мазна и тестена храна, като пържоли, кебапчета, пици, баници, пирожки. Диета и днес е полезна, но не се подлагайте на лечебен глад, тъй като може да не постигнете желаните резултати.

Премахването на бенки и папиломи по шията, днес може да доведе до усложнения. Благоприятен ефект върху здравето днес оказват процедури свързани с половите органи, а при необходимост може да се извърши дори и операция. Това е един от най-добрите дни за посещение на гинеколог.

Екипът на horoskopa.com ви пожелава здраве и дълголетие. 

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*