Лунен календар красота и стил 10 ти лунен ден

Лунен календар красота и стил 10 ти лунен ден

Десети лунен ден е подходящ ден за всякакви видове баня, парни процедури и всякакви разкрасителни действия свързани с вода.

В този лунен ден може да си направите програма и да се погрижите за кожата си, тъй като резултатите, които може да постигнете са оптимални.

Подстригването на косата днес, може да ви помогне да привлечете радост и щастие в живота.

Ако искате да направите косата си руса, именно днес, може да го направите успешно.

Лунен календар красота и стил 10 ти лунен ден

В Облекло днес, спокойно може да използвате по – разчупени дрехи и да бъдете различни. Дори в деловия стил, може да заложите на асиметричните кройки и съчетания в комбинацията на тениски, ризи, поли и панталони.

Шарките и окраските по облеклото днес е препоръчително да бъдат по-разчупени и раздвижени. Всички видове асиметрия, вълнообразни линии и плавни преходи между тях, могат да бъдат използвани в стила ви днес.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки са жълт, златен, кехлибарен, лимонен, шафран и охра. Може да ги комбинирате с бяло, зелени и кафеви акценти.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни кехлибар, уваровит, оливин – берил, оникс

Фитнес упражнения, гимнастика и релаксация: Десети лунен ден е благоприятен ден за групови тренировки и обучение в групи. Постарайте се да отделите време и се занимайте със спортни игри, в които може да включите цялото семейство.

В този ден чрез личен пример, може да покажете на вашите деца, колко е важно да се спортува и живее здравословно. Правете задно тренировките и упражненията си и ако разполагате с време и възможности, може да си организирате кратък поход в планината или до брега на морето.

В краен случай, най-малкото което може да направите е да се включите заедно във футболен мач или някоя групова игра. Най-важното е да покажете на вашите деца, че здравословния начин на живот е нещо хубаво.

Екипа на horoskopa.com ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на лунен календар красота и стил 10 ти лунен ден!

Обратно към лунен календар за красота от тук >>

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here