Седми лунен ден 7 ми ден от лунния цикъл

Енергетика на 7 ми лунен ден: Активен ден

Щастливо число на седми лунен ден: 7

Елемент на 7 ми лунен ден: Метал

Щастлив цвят в седми лунен ден : Виолетов, лилав, млечен и бял

Камъни за 7 ми лунен ден: Хиацинт и цитрин

Части от тялото в седми лунен ден: Бели дробове

Щастлив ден от седмицата за 7 ми лунен ден: Неделя

Щастлива посока за седми лунен ден: Северозапад

Форми за 7 ми лунен ден: Кръг и спирала

Символ на седми лунен ден: Жезъл, Роза на ветровете, Еол

Ключови думи на 7 ми лунен ден: Сила на словото, творчество, другата страна на реалността, дълбочина на знанията, креативност, съзидателност, комуникативност, контрол на изразяването

Характеристика и потенциал на 7 ми лунен ден: Седми лунен ден преминава под знака на магията на словото.Силата на думите в този лунен ден нараства многократно, при това не само свещените думи, като молитви и заклинания, но и случайно изплъзналите се от устата ви думи. Затова е необходимо в този ден особено внимание да обърнете на това което говорите и в никакъв случай да не злословите по ничии адрес.

Изречените в този ден проклятия са особено ефективни и винаги се сбъдват. Помнете, че думите са вибрации, които пораждат някаква форма в невидимия свят. С други думи, всяка произнесена дума в астралния и менталния свят се превръща в абсолютна реалност. Не случайно във всички мистични практики се отделя толкова голямо внимание на правилното използване на думите, в частност, достигане до единство на мисли, думи и действия.

Всяка мимолетно изпусната неудачна фраза може да се обърне срещу вас и да ви донесе куп неприятности. При това няма да се случи в този ден, а след известно време. Може вече да сте забравили за това, че в 7 ми лунен ден сте изрекли необмислени думи, носещи в себе си негативен заряд, а те по изключително неприятен начин да повлияят на живота ви. Говорете само нужните и най-необходимите думи и по възможност се обградете с мълчание.

В този ден е по-добре да се откажете от участие в масови мероприятия и да се въздържате от посещение на шумни компании. По-добре е да посветите 7 ми лунен ден на общуване себе си и размисли за истинската ви природа. Някои астрологични школи съветват в този ден да не се извършва никаква разрушителна дейност, дотолкова че да не се късат цветя или хартия. Цялата енергия влизаща в човека в този лунен ден е необходимо да бъде използвана само за съзидаване, например за реализация на идеи и планове.

7 ми лунен ден е благоприятен за пътешествия, както краткосрочни, така и продължителни. Но преди тръгване е необходимо да се произнесат положителни напътствени думи. Именно в 7 ми лунен ден пожеланието „Лек и спокоен път“ е много добър талисман.

Седми лунен ден е изключително подходящо време за работа със земята и с водата, а особено за занимания с грънчарство. За поетите и писателите настъпва период на творчество. Вдъхновението ги съпътства и всичко им се получава по най-добрия начин!

Това е период на поглъщане и усвояване на космическата енергия.

Социално влияние на 7 ми лунен ден: Щастлив, успешен за научни изследвания ден. Подходящи са груповите дейности. Може да се намерят откраднати или изгубени вещи.

Бизнес и пари в седми лунен ден: Тъй като 7 ми лунен ден е свързан с магията на думите, то преди всичко е най-добре да го посветите на провеждане на преговори, убеждаване на партньори и инвеститори, започване на нови лични връзки, събеседване, агитация и рекламни кампании, конференции и подобни мероприятия, където като основа се явяват изказаните на глас думи.

Например, ако ви се налага да убедите някого да стане ваш спонсор, то направете го в седми лунен ден. Само помнете, че кавгите и разправиите в този ден може да имат сериозни последствия, като разрив на деловите отношения много лоши резултати.

Също така изказването на глас на опасенията или съмненията може да доведе до много неприятни ситуации, тъй като всичко изказано, по правило се изпълнява. По-добре останете спокойни, водете финансовите си дела с достойнство и не се бойте от нищо.

На началниците се препоръчва в този ден да изказват на глас благодарности и комплименти на своите подчинени.

Това им помага да установят по-приятелски отношения в колектива, което да доведе до повишаване на производителността. Подчинените, в седми лунен ден, могат да се обърнат към началниците с различни молби. Необходимо е само добре да обмислите, това което казвате, тъй като имате възможност, както да постигнете успех, така и да претърпите поражение, заради необмислени думи.

Брак и сватби в 7 ми лунен ден: Седми лунен ден е идеално време за сключване на брак между творчески личности, в частност писатели, поети, певци, актьори и т.н.

Сключеният в седми лунен ден брак се отличава с висока степен на взаиморазбиране между съпрузите и всички членове на семейството. Пълноценното общуване е основата на този брак. Но при това е необходимо да помните, че възникнал спор, кавга или разногласия, подкрепени със силни негативни емоции, могат да доведат до развод и дълъг период на взаимна обида. Ако новото семейство е между творчески личности, то съпрузите си помагат един на друг в творчеството, живеят с еднакви идеали и стремления, което естествено прави семейството сплотено и задружно. Творческото вдъхновение в такова семейство е постоянен спътник. Седми лунен ден е подходящ също и за сключване на брак между учители и психолози.

Здраве в 7 ми лунен ден: В седми лунен ден особено уязвими са гърлото и гръдния кош, затова би било хубаво да се отнесете към тях с особено внимание. Изпълнението на различни дихателни упражнения би било добра профилактика в този ден.

Изключително опасно е пушенето в този лунен ден, то може да доведе до сериозни заболявания на гръдния кош. Затова по възможност се въздържайте от пушене или поне съкратете до минимум изпушените цигари.

В седми лунен ден всички органи свързани с дишането са изключително крехки, може да пострадат даже ноздрите. Много полезно е да прекарате известно време в мълчание, ако ви е възможно дори половин ден.

Това дава добра почивка на нервната ви система, помага да възстановите психическите си сили и дава на гласните струни дългоочакваната почивка.

Ако в 7 ми лунен ден получите тежка кашлица, хрипове или болки в гърба на нивото на белите дробове, то това е важен сигнал да се замислите, какво в живота ви не върви така, както ви е необходимо. На първо място обърнете внимание на маниера си на общуване, на речника който използвате, дали не употребявате много думи-паразити и такива, изразяващи агресия и ненавист. Помнете, че „заболяването на речта“ винаги води до заболяване на тялото и психиката. Време е да поправите нещо, иначе може да пропуснете шанса да подобрите здравето си. Много астрологични школи съветват да се въздържате от лечение на зъбите в този лунен ден.

Медицинско влияние на 7 ми лунен ден: Болните бързо се възстановяват. Препоръчва се работа с бронхите и горните дихателни пътища. Денят е добър за подмладяване. В медицински аспект следва да се обърне внимание на бронхите и горните дихателни пътища, подходящо време за лечение на заболявания на дихателните пътища.

Родените в 7 ми лунен ден: Хората родени в този лунен ден се явяват като проводници и трансформатори на космическата енергия. Често са дълголетници.

Зачеване в 7 ми лунен ден: Дълъг живот на мечтател и пътешественик очаква заченатия в този ден човек. Той търси идеала, обича свободата, разбира природата. Добре би било зачатието да се случи в природата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here