Хороскоп за почивка и пътуване според луната Ноември

0

Хороскоп за почивка и пътуване според луната през месец Ноември 2020г.

Когато решим да почиваме и пътуваме, а дори и да си организираме кратка или по-дълга екскурзия, би било хубаво да обърнем внимание на естествения спътник на земя Луната и по възможност да се съобразим с нейната, позиция, фаза и знак, за да бъде почивката, пътуването или екскурзията по-приятна, благотворна и ползотворна.

Едни от най-съществените неща, на които би било хубаво да обърнем внимание е дата и час на тръгване и пристигане, за да си спестим евентуални затруднения или усложнения по време на пътуването, престоя, а след това и отпътуването обратно към дома или друго място, на което да продължим лятната ваканция.

От древни времена знаем, че пристигането и отпътуването от едно място към друго би било хубаво да НЕ започва и НЕ завършва, когато луната изгрява на източния или залязва на западния хоризонт, а също така да не се излиза от областта или града, в който се намираме, освен на близки до нас места.

Времето на изгрева и залеза на луната през месец Ноември, може да видите тук

Хороскоп за почивка и пътуване според луната през месец Ноември 2020г.

Неподходящ момент за тръгване и пристигане е също деня и часа, когато луната е в точна фаза. Това са моментите на новолуние, пълнолуние, първа и последна четвърт. Те са  по-малко или повече неблагоприятни и бихте могли да си развалите част или цялото пътуване, почивка или екскурзия.

В тези дни е необходимо да бъдете особено внимателни по време на път. Да карате със съобразена скорост и да спазвате всички правила за безопасно шофиране и пътуване.

Хороскоп за почивка и пътуване според луната през Ноември 2020г.

Неблагоприятни дни за пътуване през Ноември месец това са дните новолуние  14, 15, 16.11.2020г. първа четвърт 21, 22, 23.11.2020г. пълнолуние 29, 30 и 01.12.2020г.,  последна четвърт 07, 08 и 09.11.2020г., тъмни дни преди новолуние от 12 до 14.11.2020г.  новолуние в зодиакален знак Скорпион, съзвездие Стрелец!

Хороскоп за почивка и пътуване според луната през Ноември 2020г.

По-топлите дни през месец Ноември се очаква да бъдат 08, 09, 16, 24, 25 и 26.11.2020г. Тези дни се усещат, като особено горещи през лятото и са по-топлите дни в по-прохладните и студени сезони. В тях би било хубаво да отделим време за почивка, разходка на сянка, плаж, басейн, но не и за пътуване особено, ако сте по-чувствителни към топлината и слънчевите лъчите, тъй като температурите сериозно може да се повишат и да не ви действат благоприятно. Не бива да се действа необмислено и емоционално.

Приятно пътуване и начало на вашата почивка през месец Ноември, може да планирате за дните 02, 03, 12, 13, 19, 20, 21, 29 и 30.11.2020г., това е подходящ период също за екскурзия в планината, за начало на спортни занимания, забавления,  и организация на почивката и пътуването. Ако изберете някой от тези дни за начало на пътуване или почивка, преди да тръгнете се уверете че сте взели всичко, което ви е необходимо и сте се погрижили за всичко в дома за времето, в което се очаква да отсъствате, не бързайте за да не се объркате.

Хороскоп за почивка и пътуване според луната през Ноември 2020г.

Почивка и пътуване според луната – особено благоприятно влияние върху здравословното ни състояние през този период, може да окаже движение под всякаква форма, дори би било хубаво да отделите повече време за разходки и да се наслаждавате на красотата около вас по възможност с петте сетива в дните 01, 10, 11, 12, 17, 18, 21, 27 и 28.11.2020г. Би било хубаво да не надценяваме времето и за всеки случай с нас да си вземем и връхна дреха, в случай че реши да ни изненада с променливи по-ниски температури, а в някой случаи дори и дъжд. По възможност действайте по план, ако не то поне нека бъде бавно и полека. Заземете се.

Почивка и пътуване според луната – особено благоприятно за басейн и плаж, както и за всякакъв вид водни процедури са подходящи дните от 4, 5, 6, 13, 14, 22 и 23.11.2020г. Ако изберете тези дни за начало на вашата почивка или пътуване, то би било хубаво да се подготвите за променливо време с възможност за облаци и/или дъжд и дори сняг в по-студените месеци. Пътуванията по земя са благоприятни, но е необходимо добре да сте подготвени и да не бързате. Най-добре е да пътувате към или със семейството или половинката. Бъдете внимателни за да не скриете нещо от себе си, а на обществени места се пазете от кражби.

С пожелание за приятна почивка и успешно пътуване през месец Ноември с лунен календар за почивка и пътуване според луната ! Екипът на Horoskopa.com

И още за влиянието на луната върху нашето ежедневие, може да намерите в съвети от луната, лунен календар за 2020г., както и в Лунен календар красота и стил , а също така и в Лунен календар за здравето !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here