Гадател
Начало / Съвместимост / Козирог и зодиака / Любовен хороскоп за Козирог и Лъв

Любовен хороскоп за Козирог и Лъв

liuboven-horoskop-kozirog-i-luvЛюбовен хороскоп за Козирог и Лъв

Здрава и силна връзка!

Връзката между Лъва и Козирога е твърде интересна. Козирогът може да е по-мъдър, по-упорит, по-практичен и по-властен, но в една по-близка връзка той ще олицетворява за Лъва „служене”.

Планетите повеляват, че по някакъв начин,пък било и съвсем деликатно, Козирогът трябва да се грижи за Лъва, с който е тясно свързан.

Лъвът и Козирогът проявяват любопитство един към друг. Те имат толкова различия, от прическите до дрехите, от способността им да бъдат търпеливи, от отношението им към парите до начина им да се изразяват. Понякога изглежда, че са от различни Вселени.

Надпреварата между тях може да ги превърне в скрити или открити врагове.

А едно сътрудничество би създало здрава и силна връзка. Те ще зачитат чувствата си и ще бъдат толерантни към наглед толкова различните им възгледи.

Любовен хороскоп за Козирог и Лъв Здрава и силна връзка! Връзката между Лъва и Козирога е твърде интересна. Козирогът може да е по-мъдър, по-упорит, по-практичен и по-властен, но в една по-близка връзка той ще олицетворява за Лъва „служене”. Планетите повеляват, че по някакъв начин,пък било и съвсем деликатно, Козирогът трябва да се грижи за Лъва, с който е тясно свързан. Лъвът и Козирогът проявяват любопитство един към друг. Те имат толкова различия, от прическите до дрехите, от способността им да бъдат търпеливи, от отношението им към парите до начина им да се изразяват. Понякога изглежда, че са от различни Вселени.…

Вие сте на ход ...

Вашето мнение е важно за нас! Ще се радваме да оцените този материал! Да изразите вашето мнение, чрез коментар, а ако ви харесва, да го споделите с приятели и познати в социалните мрежи чрез бутоните по-долу. Нека заедно направим horoskopa.com по-добър и по - популярен сайт! Благодарим ви предварително !!!

Няма коментари

  1. Супер!Отдавна не съм чела нещо толкова вярно.

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*