Гадател
Начало / Съвместимост / Козирог и зодиака / Любовен хороскоп за Козирог и Рак

Любовен хороскоп за Козирог и Рак

liuboven-horoskop-kozirog-i-rakЛюбовен хороскоп за Козирог и Рак

Всеки има онова, за което другият мечтае!

Тези два знака имат еднакво отношение към парите. И двамата обичат да ги трупат, и двамата предпочитат пестенето пред харченето.

Едно от най-чудесните неща в комбинацията на тези несъмнено различни създания е, че външно сдържаният и суров, но вътрешно нежен и самотен Козирог може да се избави от своята сериозност чрез богатия и освежаващ хумор на Рака.

Смехът на Раците е заразителен, неудържим. В чувството за комизъм на Рака има нещо, което запалва весела искра в очите на Козирога.

Любовен хороскоп за Козирог и Рак Всеки има онова, за което другият мечтае! Тези два знака имат еднакво отношение към парите. И двамата обичат да ги трупат, и двамата предпочитат пестенето пред харченето. Едно от най-чудесните неща в комбинацията на тези несъмнено различни създания е, че външно сдържаният и суров, но вътрешно нежен и самотен Козирог може да се избави от своята сериозност чрез богатия и освежаващ хумор на Рака. Смехът на Раците е заразителен, неудържим. В чувството за комизъм на Рака има нещо, което запалва весела искра в очите на Козирога.

Вие сте на ход ...

Вашето мнение е важно за нас! Ще се радваме да оцените този материал! Да изразите вашето мнение, чрез коментар, а ако ви харесва, да го споделите с приятели и познати в социалните мрежи чрез бутоните по-долу. Нека заедно направим horoskopa.com по-добър и по - популярен сайт! Благодарим ви предварително !!!

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*