Гадател
Начало / Съвместимост / Козирог и зодиака / Любовен хороскоп за Козирог и Близнаци

Любовен хороскоп за Козирог и Близнаци

liuboven-horoskop-kozirog-i-bliznaciЛюбовен хороскоп за Козирог и Близнаци

Всичко е наред, докато единият не пречи на другия!

Козирогът ще привлича Близнаците с нещо загадъчно, секса, прераждането, хипнозата, или с някакво предизвикателство за ума.

Козирогът винаги ще намери на Близнаците някаква полезна работа и те често ще стигнат дотам, да служат на донякъде себичния Козирог.

Във връзката им задължително ще има някаква саможертва, независимо дали са роднини, колеги, приятели или влюбени. Когато двама души са толкова различни, някой все пак трябва да се жертва.

Любовен хороскоп за Козирог и Близнаци Всичко е наред, докато единият не пречи на другия! Козирогът ще привлича Близнаците с нещо загадъчно, секса, прераждането, хипнозата, или с някакво предизвикателство за ума. Козирогът винаги ще намери на Близнаците някаква полезна работа и те често ще стигнат дотам, да служат на донякъде себичния Козирог. Във връзката им задължително ще има някаква саможертва, независимо дали са роднини, колеги, приятели или влюбени. Когато двама души са толкова различни, някой все пак трябва да се жертва.

Вие сте на ход ...

Вашето мнение е важно за нас! Ще се радваме да оцените този материал! Да изразите вашето мнение, чрез коментар, а ако ви харесва, да го споделите с приятели и познати в социалните мрежи чрез бутоните по-долу. Нека заедно направим horoskopa.com по-добър и по - популярен сайт! Благодарим ви предварително !!!

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*