Гадател
Начало / Съвместимост / Козирог и зодиака / Любовен хороскоп за Козирог и Телец

Любовен хороскоп за Козирог и Телец

liuboven-horoskop-kozirog-i-telecЛюбовен хороскоп за Козирог и Телец

Ореол от земна сигурност!

Най-вероятно е полетата от взаимен интерес на тези два знака да са в областта на любовта, децата, религията, пътешествията, образованието и шоубизнеса.

Когато се срещнат и решат да се обединят, целите им ще съвпадат.

И Телецът, и Козирогът са наясно с външния свят. Тревогите идват от вътрешния им мир. Всеки от тях е изпълнен със сантименталност, която никога няма да покаже наяве и изпитва дълбока нужда от обич и отзивчивост, за които никога няма да помоли.

Любовен хороскоп за Козирог и Телец Ореол от земна сигурност! Най-вероятно е полетата от взаимен интерес на тези два знака да са в областта на любовта, децата, религията, пътешествията, образованието и шоубизнеса. Когато се срещнат и решат да се обединят, целите им ще съвпадат. И Телецът, и Козирогът са наясно с външния свят. Тревогите идват от вътрешния им мир. Всеки от тях е изпълнен със сантименталност, която никога няма да покаже наяве и изпитва дълбока нужда от обич и отзивчивост, за които никога няма да помоли.

Вие сте на ход ...

Вашето мнение е важно за нас! Ще се радваме да оцените този материал! Да изразите вашето мнение, чрез коментар, а ако ви харесва, да го споделите с приятели и познати в социалните мрежи чрез бутоните по-долу. Нека заедно направим horoskopa.com по-добър и по - популярен сайт! Благодарим ви предварително !!!

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*