Гадател
Начало / Съвместимост / Скорпион и зодиака / Любовен хороскоп за Скорпион и Скорпион

Любовен хороскоп за Скорпион и Скорпион

liuboven-horoskop-skorpion-i-skorpionЛюбовен хороскоп за Скорпион и Скорпион

Няма невъзможни неща в тази връзка!

Като изключим опасностите от сблъсъка на характерите, двама Скорпиони могат да извършат куп чудеса с огромна сила, получена от сливането на енергията им.

Отначало ще трябва да превъзмогнат тенденцията да преувеличават общите си отрицателни черти. Това изисква постоянни съгласувани усилия, но ако успеят да овладеят тази склонност, съвместните им постижения ще бъдат внушителни.

В резултат може да се получи едно вдъхновено и възвишено приятелство или делово партньорство – да се осъществи могъща и забележителна любов или брак – или те да изпълнят някоя велика духовна мисия на Земята.

Любовен хороскоп за Скорпион и Скорпион Няма невъзможни неща в тази връзка! Като изключим опасностите от сблъсъка на характерите, двама Скорпиони могат да извършат куп чудеса с огромна сила, получена от сливането на енергията им. Отначало ще трябва да превъзмогнат тенденцията да преувеличават общите си отрицателни черти. Това изисква постоянни съгласувани усилия, но ако успеят да овладеят тази склонност, съвместните им постижения ще бъдат внушителни. В резултат може да се получи едно вдъхновено и възвишено приятелство или делово партньорство – да се осъществи могъща и забележителна любов или брак – или те да изпълнят някоя велика духовна мисия на Земята.

Вие сте на ход ...

Вашето мнение е важно за нас! Ще се радваме да оцените този материал! Да изразите вашето мнение, чрез коментар, а ако ви харесва, да го споделите с приятели и познати в социалните мрежи чрез бутоните по-долу. Нека заедно направим horoskopa.com по-добър и по - популярен сайт! Благодарим ви предварително !!!

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*