Гадател
Начало / Съвместимост / Скорпион и зодиака / Любовен хороскоп за Скорпион и Везни

Любовен хороскоп за Скорпион и Везни

liuboven-horoskop-skorpion-i-vezniЛюбовен хороскоп за Скорпион и Везни

Малко повечко търпение си заслужава!

Има тайна, която Везните трябва да научат от Скорпиона. Независимо дали връзката е между приятели, родител и дете, бизнес-партньори, съпрузи или любовници, Скорпионът скоро открива, че Везните са очарователни, мили, слънчеви и действат успокоително в понеделник, сряда и петък.

Във вторник, четвъртък и събота са идеален пример за обратното. В неделя според случая.

Изненадващо е, но Скорпионите се справят твърде добре с Везните. Те не се поддават лесно на обаянието им.

Тези два зодиакални знака могат да постигнат хармония, стига Везните да проявяват своята деликатност, а Скорпионът да спазва честно правилата.

Любовен хороскоп за Скорпион и Везни Малко повечко търпение си заслужава! Има тайна, която Везните трябва да научат от Скорпиона. Независимо дали връзката е между приятели, родител и дете, бизнес-партньори, съпрузи или любовници, Скорпионът скоро открива, че Везните са очарователни, мили, слънчеви и действат успокоително в понеделник, сряда и петък. Във вторник, четвъртък и събота са идеален пример за обратното. В неделя според случая. Изненадващо е, но Скорпионите се справят твърде добре с Везните. Те не се поддават лесно на обаянието им. Тези два зодиакални знака могат да постигнат хармония, стига Везните да проявяват своята деликатност, а Скорпионът да спазва…

Вие сте на ход ...

Вашето мнение е важно за нас! Ще се радваме да оцените този материал! Да изразите вашето мнение, чрез коментар, а ако ви харесва, да го споделите с приятели и познати в социалните мрежи чрез бутоните по-долу. Нека заедно направим horoskopa.com по-добър и по - популярен сайт! Благодарим ви предварително !!!

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*