Онлайн хороскоп за отговор на вашите въпроси в 30 минути

9

Онлайн хороскоп за отговор на Вашите въпроси в 30 минути за 35 лв.

За да получите отговори на Вашите въпроси е необходимо да се свържете с мен г-н Димитров  и да си запишете час за астрологична консултация още за днес, без значение дали се намирате в София или друг град в страната.

Необходимо е да ми позвъните на GSM: 088 2649214 , за да уточним, свободен час за провеждане на консултацията. 

*** ВАЖНО: Може да запишете час за експресна астрологична консултация в рамките на деня или най-късно за следващия ден. Не чакате повече от 24ч. от вашето обаждане за да получите отговорите, които са ви важни и крайно необходими. 

Консултациите се провеждат Онлайн по телефона всеки ден от Понеделник до Събота от 10 до 20ч. на всеки кръгъл час, а в някой случай може да бъде на половинка. 

Онлайн хороскоп за отговор на Вашите въпроси

Тази услуга е подходяща за вас, ако имате нужда от отговори на ясни и точни въпроси свързани с работа, пари, любов, учение, пътуване. В този случай експресната астрологична консултация е идеалното решение за получаване на необходимите ви отговори.

Експресната консултация е подходяща за следните ситуации:

 • Предстои ви смяна на работа и се колебаете дали периода е подходящ
 • Предстои ви явяване на изпит и искате да разберете, как ще премине той
 • Предстои ви делова среща и се интересувате от крайния резултат
 • Предстои ви лична среща и желаете да научите повече за нея
 • Предстои ви важен месец и бихте желали да научите, кои са благоприятните дни
 • Интересувате се дали определен ден от месеца е подходящ за определена дейност
 • Срещнали сте човека с главно „Ч“ и желаете да научите повече за това, как биха могли да се развият нещата между вас.

Това са примери на част от въпросите, които ви вълнуват. Единствените въпроси на, които няма да получите отговор от мен са свързани със здраве. За отговор на всички останали въпроси сте добре дошли.

Отговорите на вашите въпроси, които получавате са лично изготвени за вас, а не са обща астрологична прогноза, тъй като се работи индивидуално.  

Цената за консултация до 30 минути 35лв.

Консултация за Българи живеещи в чужбина таксата е 20 EUR  цената е по-висока защото се разглеждат два хороскопа, единия е българският ви хороскоп, а другият е за страната в която се намирате.  

Консултации се провеждат онлайн по телефона или вайбър.

За целта може да използвате телефон А1: 088 2649214, и Вайбър +359 88 2649214

Онлайн хороскоп за отговор на Вашите въпроси

Начини на плащане:

За астрологична консултация по телефона е необходимо да преведете сумата 35лв. за до 30 минути консултация. 

Консултация за Българи живеещи в чужбина таксата е 20 EUR  цената е по-висока защото се разглеждат два хороскопа, единия е българския ви хороскоп, а другият е за страната в която се намирате.  

По банков път:
Данни за превода ще получите при записване на час. 

На каса на Изипей:
За астрологична консултация по телефона е необходимо да посетите каса на Изипей и да внесете таксата за до половин час консултация, която е 35лв. за до 30 минути консултации.

След като сте на касата на Изипей продиктувайте следния КИН: 4535013214 и внесете сумата от 35лв. за експресна консултация до 30 минути. За основание на плащането кажете захранване на сметка.

Консултация за Българи живеещи в чужбина таксата е 20 EUR  цената е по-висока защото се разглеждат два хороскопа, единия е българския ви хороскоп, а другият е за страната в която се намирате.  

Онлайн хороскоп за отговор на Вашите въпроси

В случай че желаете консултация с по-дълга продължителност кликнете тук >> 

onlain-horoskopi-za-otgovor-na-vashite-vuprosi***Важно:
– Независимо от това, отговор на какъв въпрос желаете да получите, препоръчително е да разполагате с точни дата, час и място на вашето раждане.

Ако не разполагате с тях може и без тях, но в този случай информацията може да бъде непълна, а в някой случай дори неточна и не се ангажирам с достоверността на информацията.

С пожелание за много успехи г-н Димитров

9 КОМЕНТАРИ

 1. Привет хора. За поред път се убеждавам в силата на Астрология благодарение на Давид. Винаги, когато имам съмнения за нещо се чуваме и трябва да ви кажа, че ми дава насока, която винаги се оказва правилна. Благодаря ти човече. Препоръчвам

 2. Здравейте и от мен. Бих желала да споделя с вас, че съм много доволна от услугите на Давид. С него се чуваме веднъж месечно и ми казва всички критични и благоприятни дни. За мен всичко, което казва е кратко, точно и ясно. Отличен навигатор за ежедневието. Благодаря ти Давид.

 3. Здравейте, хора. Преди две години се чухме с г-н Димитров. Каза ми неща, които трудно можеш да повярвам тогава, е станаха. Препоръчвам.

 4. Здравейте, г-н Димитров! Благодаря ви за всичко, което правите за мен. С вас животът ми е по-лесен. Щастливка съм да имам Човек, като вас който да ме навигира. Благодаря

 5. Здравейте, ползвала съм многократно услугите на Давид. Споделям, че в работата си той е прям без да разтяга излишни локуми разказва нещата такива, каквито са. Многократно ми е предсказавал събития. Препоръчвам го горещо. Успех на всички.

 6. Г-н Димитров! Адмирации за работата ви! Удивена съм от лекотата с която разчетохте личността ми и от точността на събитията, които предсказахте. В началото на следващия месец, ще се свържа отново с вас. Благодаря ви, че ви има.

 7. Рече и отсече, започнах работа в деня, които ми каза. Наистина се надявам това да е моето място. Благодаря за подкрепата. Поздрави

 8. Опитах веднага, като видях поста и останах доволна. Получих отговори на въпросите, които ме интересуват. Дори ни остана малко за време за допълнителни уточнения. Благодаря.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!