Онлайн хороскоп за отговор на вашите въпроси 50лв. в 30 минути

4
714

Онлайн хороскоп за отговор на Вашите въпроси в 30 минути

За да получите отговори на Вашите въпроси е необходимо да се свържете с мен Давид  и да си запишете час за астрологична консултация още за днес, без значение дали се намирате в София или друг град в страната.

Необходимо е да ми позвъните на GSM: 088 2649214 , за да уточним, свободен час за провеждане на консултацията. 

*** ВАЖНО: Може да запишете час за експресна астрологична консултация в рамките на деня или най-късно за следващия ден. Не чакате повече от 24ч. от вашето обаждане за да получите отговорите, които са ви важни и крайно необходими. 

Консултациите се провеждат Онлайн по телефона всеки ден от Понеделник до Събота от 10 до 20ч. на всеки кръгъл час, а в някой случай може да бъде на половинка. 

Онлайн хороскоп за отговор на Вашите въпроси

Тази услуга е подходяща за вас, ако имате нужда от отговори на ясни и точни въпроси свързани с работа, пари, любов, учение, пътуване. В този случай експресната астрологична консултация е идеалното решение за получаване на необходимите ви отговори.

Експресната консултация е подходяща за следните ситуации:

 • Предстои ви смяна на работа и се колебаете дали периода е подходящ
 • Предстои ви явяване на изпит и искате да разберете, как ще премине той
 • Предстои ви делова среща и се интересувате от крайния резултат
 • Предстои ви лична среща и желаете да научите повече за нея
 • Предстои ви важен месец и бихте желали да научите, кои са благоприятните дни
 • Интересувате се дали определен ден от месеца е подходящ за определена дейност
 • Срещнали сте човека с главно „Ч“ и желаете да научите повече за това, как биха могли да се развият нещата между вас.

Това са примери на част от въпросите, които ви вълнуват. Единствените въпроси на, които няма да получите отговор от мен са свързани със здраве. За отговор на всички останали въпроси сте добре дошли.

Отговорите на вашите въпроси, които получавате са лично изготвени за вас, а не са обща астрологична прогноза, тъй като се работи индивидуално.  

Цената за консултация до 30 минути 50лв.

Консултации се провеждат онлайн по телефона или вайбър.

За целта може да използвате телефон А1: 088 2649214, и Вайбър +359882649214

Онлайн хороскоп за отговор на Вашите въпроси

Начини на плащане:

За астрологична консултация по телефона е необходимо да преведете сумата 50лв. за до 30 минути консултация. 

По банков път:
Име: 
Петя Тодорова Топалска
IBAN: BG32 ESPY 4004 0081 7523 32

big: 
CECBBGSF
Основание: захранване на сметка

На каса на Изипей:
За астрологична консултация по телефона е необходимо да посетите каса на Изипей и да внесете таксата за до половин час консултация, която е 50лв. за до 30 минути консултаци.

След като сте на касата на Изипей продиктувайте следния КИН: 1911537345 и внесете сумата от 50лв. за експресна консултация до 30 минути. За основание на плащането кажете захранване на сметка.

Онлайн хороскоп за отговор на Вашите въпроси

В случай че желаете консултация с по-дълга продължителност кликнете тук >> 

onlain-horoskopi-za-otgovor-na-vashite-vuprosi***Важно:
– Независимо от това, отговор на какъв въпрос желаете да получите, препоръчително е да разполагате с точни дата, час и място на вашето раждане.

Ако не разполагате с тях може и без тях, но в този случай информацията може да бъде непълна, а в някой случай дори неточна и не се ангажирам с достоверността на информацията.

С пожелание за много успехи Давид Димитров

4 КОМЕНТАРИ

 1. Здравейте, ползвала съм многократно услугите на Давид. Споделям, че в работата си той е прям без да разтяга излишни локуми разказва нещата такива, каквито са. Многократно ми е предсказавал събития. Препоръчвам го горещо. Успех на всички.

 2. Г-н Димитров! Адмирации за работата ви! Удивена съм от лекотата с която разчетохте личността ми и от точността на събитията, които предсказахте. В началото на следващия месец, ще се свържа отново с вас. Благодаря ви, че ви има.

 3. Рече и отсече, започнах работа в деня, които ми каза. Наистина се надявам това да е моето място. Благодаря за подкрепата. Поздрави

 4. Опитах веднага, като видях поста и останах доволна. Получих отговори на въпросите, които ме интересуват. Дори ни остана малко за време за допълнителни уточнения. Благодаря.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here