Онлайн хороскопи за отговор на Вашите въпроси

32
3083

Онлайн хороскопи за отговор на Вашите въпроси

За да получите отговори на Вашите въпроси е необходимо да се свържете с мен Давид Димитров и да си запишете час за астрологична консултация, без значение дали се намирате в София или друг град в страната.

Необходимо е да ми позвъните на
GSM: 088 2649214 , за да уточним, свободен ден и час за провеждане на консултацията.   

Консултациите се провеждат онлайн всеки ден от Понеделник до Петък от 10 до 20ч. на всеки кръгъл час

Цената за консултация до 60 минути 75лв.

Онлайн хороскопи за отговор на Вашите въпроси

Може да задавате въпроси пряко свързани с Вашите нужди за по-добър живот, за Вашите взаимоотношения, цели в живота, от какво да се пазите, какво си носите с вас от минали прераждания.

Също така бихте могли да задавате въпроси свързани с вашите таланти и реализация, по какви качества ви е необходимо да работите за да се подобрите, какви качества е необходимо да премахнете от вашият живот, както и всичко за което се сетите.

 • Кои са критичните ви дни през седмицата, месеца и годината?
 • Кои са благоприятните ви дни през седмицата, месеца и годината?
 • Избор на дата за различни видове дейности.
 • Съвместимост между двама партньори.

Цената за консултация до 60 минути 75лв.

Консултации се провеждат онлайн чрез вайбър или телефон.

За целта може да използвате телефон А1: 088 2649214, и Вайбър +359882649214

Онлайн хороскопи за отговор на Вашите въпроси

Начини на плащане: 

За астрологична консултация по телефона, скайп или вайбър е необходимо да преведете сумата 75лв. за 60 минути консултация.

На каса на Изипей:
За астрологична консултация по телефона или вайбър е необходимо да посетите каса на Изипей и да внесете таксата за един час консултация, която е 75лв. за един час.

В случай че желаете консултация с продължителност повече от един час, то тогава е необходимо да си внесете сума отговаряща на желаното от вас време.

След като сте на касата на Изипей продиктувайте следния КИН: 1911537345 и внесете сумата от 75лв. за един час (60 минути). За основание на плащането кажете захранване на сметка

Консултация за Българи живеещи в чужбина таксата е 50 EUR  цената е по-висока защото се разглеждат два хороскопа, единия е българския ви хороскоп, а другият е за страната в която се намирате.  

По банков път:
Име:
Петя Тодорова Топалска
IBAN: BG32 ESPY 4004 0081 7523 32

big:
CECBBGSF
Основание: захранване на сметка

Онлайн хороскопи за отговор на Вашите въпроси

Плащане от чужбина:
За астрологична консултация по телефона, скайп или вайбър за Българи живеещи в чужбина е необходимо да посетите WesternUnion и да преведете таксата за един час (60 минути) консултация, която е 50ЕUR.

В случай че желаете консултация с продължителност повече от един час, то тогава е необходимо да си преведете сума отговаряща на желаното от вас време.

onlain-horoskopi-za-otgovor-na-vashite-vuprosi***Важно:
– Независимо от това, отговор на какъв въпрос желаете да получите, препоръчително е да разполагате с точни дата, час и място на вашето раждане.

Ако не разполагате с тях може и без тях, но в този случай информацията може да бъде непълна, а в някой случай дори неточна и не се ангажирам с достоверността на информацията.

С пожелание за много успехи Давид Димитров

предишна статияЛунен календар 2016 година
Следваща статияПланети в знак през 2016

32 КОМЕНТАРИ

 1. В началото на всяка година се чуваме с Давид и съм много доволна от насоките, който ми дава. Определено нещата ми се получават по-добре. Препоръчвам

 2. За пореден път съм удивена от способността на този човек да намира правилните решения за трудните ситуации. Благодаря ти Слънце, че те имам.

 3. Доволен съм от услугите на Давид и го препоръчвам, изключително много ми помага да взема правилните решения във важните за мен моменти. Успява да уцели ритъма на събитията и по този начин вървя по пътя на най-малкото съпротивление. Благодаря ти приятелю.

 4. Здравейте, многократно съм си говорила с Давид и е необходимо да ви споделя, че съм изключително доволна. Малко има разминаване в датите на събитията, но вече свикнах с това ден или два повече или по-малко не е толкова фатално. Благодаря ти, че те има, както и за точните месечни прогнози. Поздрави Тони

 5. Здравейте, бих искал да споделя и аз своя опит от консултациите с г-н Димитров. Преди около седмица си прегледах записките и установих, че е добре те да се преглеждат по-често, за да си спестим излишно изхабени нерви. Изключително доволна съм от това, което ми е казал миналата година, когато се чухме. Можех и по-добре да се справя със задачи, но за това тази година, ще действам по-друг начи. Благодаря ви г-н Димитров. Бъдете живи и здрави.

 6. За пореден пък се оказа прав, няколко дена след разговора ни се появи приятелка, която ми сподели за работа, която ме устройва. Благодаря ти :*

 7. Много си добър. Отново позна скъпи, мой приятелю, не само събитието, но и датата на която се случи. Весели празници ти пожелавам, скоро се чуваме отново. Благословен да си. Поздрави Мария

 8. Абсолютно точен и прецизен в прогнозите си. Винаги се оказва прав и това много ми помага в решаването на всички ежедневни и месечни задачи . Благодаря ти Приятелю! Препоръчвам!!!

 9. Уникален пич. За един час ме разгада без да ме познава. Определено нещата му се получават. Удивен съм от срещата ни. Чуваме се пак следващия месец. Бъди все така, успешен и точен.

 10. Здравей, Давид! За пореден път да ти потвърдя, че когато говориш ти и Боговете мълчат. Благодаря ти за съдействието с теб животът е по-лесен. Препоръчвам горещо.

 11. Благодаря ти за датите за, който ми казваш да си мълча 🙂 Така ми е по-лесно да се справя с острия си характер. Целиш ги един път, БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ ТЕ ИМАМ. Препоръчвам.

 12. Здравей Давид. Имам нова работа и ще успея да закърпя положението докато подпиша договора по новия проект. Както винаги се оказа прав. Благодаря ти. Поздрави, чуваме се.

 13. И в тези трудни времена отново сме заедно и съм благодарна, че си до мен. Сигурна съм, че висичко което ми каза и сега предстои да се случи. Благодаря ти!

 14. Здравейте, доволна съм много от Давид! Винаги, когато имам нужда от утеха той и работата му ми помагат много. Идея нямам как става, но винаги успява да ми даде моя план Б и да ми покаже, как да се измъкна по-леко от всяко житейско препятствие. Благодаря ти ПРИЯТЕЛЮ за това, че те ИМАМ. Препоръчвам !!!

 15. Преди около месец бях при Давид и съм много доволна от това, че нещата които ми разказа месеца се оказаха верни. Сега пак си записах час. Препоръчвам

 16. Консултацията с Давид приятно ме разведри, отпусна ме, обнадежди ме. Надявам се да се сбъднат прогнозите. Благодаря за хубавите съвети и доброто отношение.

 17. След консултацията доста неща ми се проясниха, получих мъдрост, лична поука, самоосъзнаване и път към осъществяване на желанията ми. Благодаря!

 18. Здравейте, както обещах давам обратна връзка, вчера бе успешен ден, имаме взет изпит, има добър 4, голяма радост. Сърдечни благодарности за надеждата и спокойствието, което внесехте, желая здраве и благополучие!

 19. Давид “закова” с точност до дни кога дадени събития ще се случат. Направо не можах да повярвам!!! Жесток си, приятелю! Няма да се отървеш от мен за напред ❤️Благодаря!

 20. Откакто комуникарам с теб приятелю мисленето ми и погледа върху живота ми се промениха много. Благодаря ти, че в трудните ми моменти винаги си до мен и винаги имаш верния за мен отговор. Чуваме се тези дни.

 21. Здравейте и от мен, когато за първи път попаднах на тази страница и прочетох коментарите си мислих, че са доста помпозни и нереални. От чисто любопитство реших да проверя за какво става въпрос. Оказа се че всичко, което е написано е точно така. Препоръчвам го горещо с Давид живота е по-лесен. Благодаря ти приятелю.

 22. Здравейте, присъединявам се към всичко написано до сега. Удивена съм от този човек и се радвам, че го срещнах дори и онлайн. Благодаря Давид

 23. Винаги е насреща, когато имам нужда от него. Измъквал ме неведнъж от тежки ситуации. Не знам как, но винаги знае какво да ми каже и да ме вдигне на крака. С теб живота ми е по-лесен. Благодаря!

 24. Днес си разговаряхме с Давид по телефон. Позна доста неща и ми даде много добри насоки. Радвам се че те познавам. Бъди жив и здрав и весели празници

 25. Не съм и предполагал, че подобно нещо може да ми се случи. Много верни неща ми каза и съм доволен, защото сега знам какво да правя. Определено имах нужда от този разговор. Препоръчвам го на всички. Благодаря!

 26. Здравейте, свързах се с Давид, тъй като имах съмнения за някой неща, които последно време ми се случват и се оказах права, но Давид ми разясни защо се случват тези неща в живота и как да ги употрябва в моя полза. Сега съм по – спокойна и с радост си върша ежедневните неща. Благодаря.

 27. Много съм щастлива и доволна, че срещнах този човек, макар и по телефона за сега 🙂 Зареди ме с енергия и позитивизъм за справяне с нещата от живота БЛАГОДАРЯ ТИ Давид

 28. Редовно се съветвам с Давид. Няма друг такъв човек. Винаги има отговор на въпросите ми и полезно решение за всеки проблем. Само, ако можеше да свърши и нещата заради мен щеше да бъде още по-добре 🙂 Благодаря ти Давид знаеш, че се шегувам 🙂 Поздрави Борко

 29. Вчера се обадих 🙂 Бях скептично настроена, но определено сега, след като успях да преосмисля нещата, които ми се казаха определено мога да кажа доволна съм. Цената е прекалено ниска за това, което се предлага, не се подвеждайте по нея. Благодаря

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук