Гадател
Начало / Услуги / Онлайн хороскопи за отговор на вашите въпроси

Онлайн хороскопи за отговор на вашите въпроси

onlain-horoskopi-za-otgovor-na-vashite-vuprosi

За да получите отговори на вашите въпроси е необходимо да се свържете с мен Давид и да си запишете час за астрологична консултация, без значение дали се намирате в София или друг град на страната.

Необходимо е само да ми позвъните (кликнете) на GSM: 088 987 46 66 и веднага, когато имам възможност ви набирам, за да уточним, както вашите желания, така и свободен ден и час за провеждане на консултацията.

Консултациите се провеждат онлайн всеки ден от Понеделник до Събота в часовете от 13 до 14ч. от 14 до 15, от 15 до 16ч., от 16 до 17ч., от 17 до 18ч., от 19 до 20ч.

Може да задавате въпроси пряко свързани с вашите нужди за по-добър живот, за вашите взаимоотношения, цели в живота, от какво да се пазите, какво си носите с вас от минали прераждания, въпроси свързани с вашите таланти и реализация, по какви качества ви е необходимо да работите за да се подобрите, какви качества е необходимо да премахнете от вашият живот, както и всичко за което се сетите.

Цената за консултация 60 минути е 21лв. 

Консултации се провеждат онлайн чрез скайп, вайбър или телефон.

За целта може да използвате телефон М-тел: 088 987 4 666, Скайп: horoskopa.com, както и Вайбър 088 987 46 66.

*** Ако не разполагате с безплатни минути е необходимо само да ме наберете и затворите, и веднага, когато имам възможност ви набирам обратно, за да се уточним за удобен за вас и мен ден и час за провеждане на консултацията.

Начини на плащане: 

За астрологична консултация по телефона, скайп или вайбър е необходимо да преведете сумата 21лв. за 60 минути консултация.

Консултация за Българи живеещи в чужбина таксата е 21EUR 

По банков път:
Име:
Петя Тодорова
Сметка:
BG03CECB97900046193275
big:
CECBBGSF
Основание: захранване на сметка

На каса на Изипей:
За астрологична консултация по телефона, скайп или вайбър е необходимо да посетите каса на Изипей и да внесете таксата за един час консултация, която е 21лв.  за един час, в случай че желаете консултация с продължителност повече от един час, то тогава е необходимо да си внесете сума отговаряща на желаното от вас време.

След като сте на касата на Изипей продиктувайте следния КИН:1911537345 и внесете сумата от 21лв. за един час (60 минути). За основание на плащането кажете захранване на сметка

Плащане от чужбина:
За астрологична консултация по телефона, скайп или вайбър за Българи живеещи в чужбина е необходимо да посетите WesternUnion или Moneygram и да преведете таксата за един час (60 минути) консултация, която е 21 EUR, в случай че желаете консултация с продължителност повече от един час, то тогава е необходимо да си преведете сума отговаряща на желаното от вас време.

***Важно:
– Независимо от това, отговор на какъв въпрос желаете да получите, препоръчително е да разполагате с точни дата, час и място на вашето раждане.

Ако не разполагате с тях може и без тях, но в този случай информацията може да бъде непълна, а в някой случай дори неточна и не се ангажирам с достоверността на информацията.

С пожелание за много успехи Давид

6 коментара

  1. Не съм и предполагал, че подобно нещо може да ми се случи. Много верни неща ми каза и съм доволен, защото сега знам какво да правя. Определено имах нужда от този разговор. Препоръчвам го на всички. Благодаря!

  2. Миролюба

    Здравейте, свързах се с Давид, тъй като имах съмнения за някой неща, които последно време ми се случват и се оказах права, но Давид ми разясни защо се случват тези неща в живота и как да ги употрябва в моя полза. Сега съм по – спокойна и с радост си върша ежедневните неща. Благодаря.

  3. Любомира

    Много съм щастлива и доволна, че срещнах този човек, макар и по телефона за сега 🙂 Зареди ме с енергия и позитивизъм за справяне с нещата от живота БЛАГОДАРЯ ТИ ДАВИД

  4. Редовно се съветвам с Давид. Няма друг такъв човек. Винаги има отговор на въпросите ми и полезно решение за всеки проблем. Само, ако можеше да свърши и нещата заради мен щеше да бъде още по-добре 🙂 Благодаря ти Давидко знаеш, че се шегувам 🙂 Поздрави Борко

  5. Аз си записах последния час за утрe. Да видим какво ще се случи …

  6. Вчера се обадих 🙂 Бях скептично настроена, но определено сега, след като успях да преосмисля нещата, които ми се казаха определено мога да кажа доволна съм. Цената е прекалено ниска за това, което се предлага, не се подвеждайте по нея. Благодаря

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*