15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Онлайн хороскопи за отговор на Вашите въпроси

onlain-horoskopi-za-otgovor-na-vashite-vuprosi

За да получите отговори на Вашите въпроси е необходимо да се свържете с мен Давид и да си запишете час за астрологична консултация, без значение дали се намирате в София или друг град в страната.

Необходимо е да ми позвъните на GSM: 088 266 35 72 , за да уточним, свободен ден и час за провеждане на консултацията.

Консултациите се провеждат онлайн всеки ден от Понеделник до Събота в от 13 до 14ч. от 14 до 15, от 15 до 16ч., от 16 до 17ч., от 17 до 18ч., от 19 до 20ч.

Може да задавате въпроси пряко свързани с Вашите нужди за по-добър живот, за Вашите взаимоотношения, цели в живота, от какво да се пазите, какво си носите с вас от минали прераждания, въпроси свързани с Вашите таланти и реализация, по какви качества ви е необходимо да работите за да се подобрите, какви качества е необходимо да премахнете от вашият живот, както и всичко за което се сетите.

Цената за консултация 60 минути е 21лв. 

Консултации се провеждат онлайн чрез скайп, вайбър или телефон.

За целта може да използвате телефон М-тел: 088 266 35 72, Скайп: horoskopa.com, както и Вайбър 088 266 35 72.

Начини на плащане: 

За астрологична консултация по телефона, скайп или вайбър е необходимо да преведете сумата 21лв. за 60 минути консултация.

Консултация за Българи живеещи в чужбина таксата е 21EUR 

По банков път:
Име:
Петя Тодорова
Сметка:
BG03CECB97900046193275
big:
CECBBGSF
Основание: захранване на сметка

На каса на Изипей:
За астрологична консултация по телефона, скайп или вайбър е необходимо да посетите каса на Изипей и да внесете таксата за един час консултация, която е 21лв.  за един час, в случай че желаете консултация с продължителност повече от един час, то тогава е необходимо да си внесете сума отговаряща на желаното от вас време.

След като сте на касата на Изипей продиктувайте следния КИН:1911537345 и внесете сумата от 21лв. за един час (60 минути). За основание на плащането кажете захранване на сметка

Плащане от чужбина:
За астрологична консултация по телефона, скайп или вайбър за Българи живеещи в чужбина е необходимо да посетите WesternUnion или Moneygram и да преведете таксата за един час (60 минути) консултация, която е 21 EUR, в случай че желаете консултация с продължителност повече от един час, то тогава е необходимо да си преведете сума отговаряща на желаното от вас време.

***Важно:
– Независимо от това, отговор на какъв въпрос желаете да получите, препоръчително е да разполагате с точни дата, час и място на вашето раждане.

Ако не разполагате с тях може и без тях, но в този случай информацията може да бъде непълна, а в някой случай дори неточна и не се ангажирам с достоверността на информацията.

С пожелание за много успехи Давид

Още по темата
8 коментара
 1. Penka коментира

  Imam vapros? Parite ot chyjbina na kogo na imeto trqbva da se izpratqt po manigram?

  1. david коментира

   Моля, свържете се с нас на посочения телефон ! Поздрави Давид !

 2. Mi6o коментира

  Не съм и предполагал, че подобно нещо може да ми се случи. Много верни неща ми каза и съм доволен, защото сега знам какво да правя. Определено имах нужда от този разговор. Препоръчвам го на всички. Благодаря!

 3. Миролюба коментира

  Здравейте, свързах се с Давид, тъй като имах съмнения за някой неща, които последно време ми се случват и се оказах права, но Давид ми разясни защо се случват тези неща в живота и как да ги употрябва в моя полза. Сега съм по – спокойна и с радост си върша ежедневните неща. Благодаря.

 4. Любомира коментира

  Много съм щастлива и доволна, че срещнах този човек, макар и по телефона за сега 🙂 Зареди ме с енергия и позитивизъм за справяне с нещата от живота БЛАГОДАРЯ ТИ ДАВИД

 5. Borislav коментира

  Редовно се съветвам с Давид. Няма друг такъв човек. Винаги има отговор на въпросите ми и полезно решение за всеки проблем. Само, ако можеше да свърши и нещата заради мен щеше да бъде още по-добре 🙂 Благодаря ти Давидко знаеш, че се шегувам 🙂 Поздрави Борко

 6. Mihail коментира

  Аз си записах последния час за утрe. Да видим какво ще се случи …

 7. Джесика коментира

  Вчера се обадих 🙂 Бях скептично настроена, но определено сега, след като успях да преосмисля нещата, които ми се казаха определено мога да кажа доволна съм. Цената е прекалено ниска за това, което се предлага, не се подвеждайте по нея. Благодаря

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува