Как да си върнем страстта в отношенията

0
25

Ако сексуалният ви живот се е превърнал в скучен, всекидневен ангажимент в съпружеските отношения, а интимната близост  не ви дарява със силни усещания и нови емоции, то би било хубаво сериозно да се замислите и да започнете работа над тези въпроси.

Не чакайте той да поеме инициативата

Много жени се оплакват, че обичайния секс преди сън е престанал да им доставя удоволствие, както морално, така и физическо. Процесът е станал толкова рутинен, че на практика може да се нареди заедно с миенето на зъбите и вземането на душ. Има си определено място в дневната ви програма и е предсказуем в детайли.

В резултат на това жените обикновено обвиняват своите възлюбени. Още в началото на връзката, когато всичко е започвало, той е проявявал фантазия, предлагал е да правят секс на различни (понякога съвсем неподходящи за това) места и е бил готов да свали дрехите на партньорката си във всеки един момент. С течение на времето той се е успокоил, отпуснал се е и сега се ограничава със стандартния секс преди сън.

Такъв подход е голяма грешка.

Първо, именно на вас не ви достига нещо необичайно и нестандартно, а ако всичко което правите задоволява вашият мъж, то тогава промяната е необходимо да направите вие.

Второ, сексуалната рутина, в която са се превърнали някога страстните отношения, също е по ваша вина. Навярно на първите срещи след вашето запознанство вие много старателно сте следила за външния си вид, често сте го гледали с влюбени очи изпращайки му вихри от възбуждащи флуиди.

Трето, да чакате прозрение и активни действия от страна на обекта на вашите чувства, може да отнеме много дълго време. В съшото време по-добре е да вземете инициативата в свои ръце и да започнете да променяте нещата към по-добро.

Бъдете жена

Жените са удивителни, тайнствени, красиви, променящи се, вълнуващи и вълшебни същества. Именно към такива представителки на нежния пол мъжете са привлечени като към магнит. Ако чувствате, че не всички от тези определения ви подхождат, не се отчайвайте, а започнете да действате.

Полезно е първо да се вдъхновите от някой чужд образ. Чувствените и загадъчни, грациозни и игриви героини от рекламите за парфюми или от касов мелодраматичен филм, не са повод за завист, а чудесен пример за това, каква може и е длъжна да е (с някой малки изключения) всяка жена.

След като сте се вдъхновили пристъпете към действие. Ако е необходимо освободете се от работа и се заемете със себе си. Купете си красиво бельо, вземете вана, направете си маникюр и педикюр, отделете няколко часа за грим и стайлинг. Главното е целият процес да ви доставя удоволствие, за това помага и музиката, която харесвате. Повярвайте, даже поставянето на спирала върху миглите може да бъде много приятно и даже възбуждащо занимание.

След това може да приготвите някаква лека вечеря, да подредите масата, да запалите свещи и да посрещнете любимия, който се връща от работа, с пълно въоражение. След като нахраните своя мъж, продължете да се грижите за него. Заведете го в банята, където може нежно да му натъркате гърба, а след това в спалнята, която предварително сте подготвили, като място за съединение на две любящи души (свещи, листенца от роза на леглото, ароматни масла и т.н.)

В никакъв случай не пристъпвайте направо към действие, бъдете недосегаеми. Чувствен масаж, възбуждащи докосвания, необикновен танц с елементи на стриптийз помагат съществено да удължите прелюдията и да се настроите на нужната вълна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here