Магьосниците на зодика – виж каква магьосница си според зодията

0
281

Магьосниците на зодика – виж каква магьосница си според зодията

Оказва се, че всички жени са малко магьосници, които притежават магически и дори мистични таланти. Какви магьосници бихте могли да сте, според зодиакалния знак?

Магьосницата Овен

Опасна и смела Магьосница е тази, която е родена под знака на Овен. Тя не пренебрегва нищо – нито заговори, нито обреди, нито ужасни ритуали. За нея няма забрани в това отношение, защото Магьосницата Овен е отчаяна жена. Около нея винаги е бъркотия, така че не е изненадващо, ако случайно обърка отварата за гадаене с трапчиво вино.

Магьосницата Телец

Тази жена няма да пропусне нищо. Вечната Магьосница е спокойна и предпазлива, така че предпочита да обмисля плановете си сама и в пълна тишина. Тя обожава прилепи, черни котки и паяци, а заклинанията чете стриктно според инструкциите на древните писания. Тя не може да бъде видяна на сбирка на Магьосници, а извинението за отсъствието си в събота измисля предварително. Например, загубила е метлата.

Магьосницата Близнаци

Тя обича обществото от себеподобни и с удоволствие разказва рецепти за нови магически отвари. Енергична Магьосница, която може да провежда курсове за обучение в ритуали. Тя никога не спира на това, което е постигнала, а продължава да учи магически заклинания. Магьосниците Близнаци могат лесно да се превърнат в магистър на магьосническата наука.

Магьосницата Рак

Тази жена и Магьосница е малко различна, защото никога няма да рекламира своите магически способности. Тя е доста сдържана и загадъчна. Дори и нейните приятелки са в недоумение да научат, че тя провежда класически ритуални заговори. Но в родния си дом Ракът дава вдъхновение на магьосничеството! Тя може да покани Магьосницата Дева, за да направят заедно ритуал или заклинание на мъжа от съседния апартамент.

Магьосницата Лъв

Великолепна жена, както и Магьосница! Тя няма да замълчи за изключителните си таланти в областта на магьосничеството. На всеки разказва, каква неземна сила е скрита в нея. Магьосницата Лъв има същите приятели, като нея, Магьосници с голям опит. Тя обича да споделя тайни за нови любовни отвари и магически заклинания. Самата тя живее с надеждата, че все пак може да срещне отредения за нея мъж – богат и страстен.

Магьосницата Дева

Дева, дори и под най-голяма тайна, няма да каже на никого, че е Магьосница. Въпреки че никой не си и помисля, че тя умее да омагьосва и да прави магически заклинания. Дори нейните роднини не знаят за възможностите на тази жена. Магьосницата Дева не губи енергията си за дребни неща. Но ако остане сама вкъщи, с радост може да пуши чаени листа или да полети на метлата.

Магьосницата на Везни

Тази Магьосница обожава класическите начини за магьосничество. Не й е чуждо всичко красиво, затова с радост и в пълна тъмнина организира спиритичен сеанс. Тази жена може да извика духа на Вазов или Левски и да разговаря с тях цяла нощ. На сутринта може малко да поспи, а в следобедните часове да покани на гости вездесъщата Магьосница Близнаци, за да научи актуални новини и свежи рецепти от света на магьосничество.

Магьосницата Скорпион

С тази жена в магьосничеството, никой не сравнява. Скорпионът е Магьосница, която се отличава с властолюбив и уверен нрав. Любовните ритуали тя прави толкова умело, че никой дори не подозира, че това е дело на Магьосницата Скорпион. Тя не толерира конкурентите, така че веднага се отървава не само от врагове, но и от коварни приятелки. Отмъщението й е ужасно и самата тя е опасна. Въпреки че, ако някой е достоен и добронамерен, тогава тя споделя щедро.

Магьосницата Стрелец

Магьосницата Стрелец е изпълнена с радост и щастие. Въпреки магията на магьосничеството, тя излъчва море от оптимизъм. Има много приятели, приятелки и просто интересни личности. Тази чиста и култивирана жена обича да пътуват из целия свят, както и да посещава ежегодни събития. Между другото, дори няма да видите дори малко мръсно място върху метлата й.

Магьосницата Козирог

Жената Козирог не показва магьосническите си таланти, защото наистина завижда на онези, които живеят в реалността и сами постигат всичко. Тя е скромна и уважавана Магьосница, която в училището на магьосничеството е абсолютно почетен ученик. Да, този Козирог може да направи всичко, но не иска да достига да целта по магически начини.

Магьосницата Водолей

Творческа и импулсивна Магьосницата Водолей сама не си представя как постига такива висини в магьосничеството. Тя перфектно подготвя любовна отвара, но се страхува да я опита. Домът й е пълна чаша, в която „се варят“ гаджетата, съседите и колегите. Харесва всичко, което е модерно и компютъризирано, така че метлата и котлетата за отвари са интерактивни и с автоматична скоростна кутия.

Магьосницата Риби

Жената Риби дори не е смутена от статуса на Магьосница. Самата тя с удоволствие казва на познати и приятели за очарователните си трикове. Магьосницата Риби перфектно прогнозира бъдещето, но се отличава с разсеяност и небрежността. Така че не се учудвайте, че тя вместо шапката е сложила котлето за отвари на главата си.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с магьосническите способности на зодиакалните знаци. 

предишна статияКармичен хороскоп: Пет ден през юли, които ви напомнят и помага да се справите с кармата
Следваща статияХороскоп на късмета: Щастливи дни през август 2018 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук