Кармичен хороскоп: Пет ден през юли, които ви напомнят и помага да се справите с кармата

0

pet-dena-karma-luliКармичен хороскоп: Пет дена през юли, които ви напомнят и помага да се справите с кармични си задължения

5 дни през юли 2018 г., когато получаваме кармични уроци от съдбата

Кармата в езотериката често се свързва със съдбата на човек, още от самото раждане, т.е. с уроците от живота, които всеки, който е дошъл на този свят, трябва да преодолее. Вселената ни дава насоки, но уви, не всички се забелязват или разбират. Един от инструментите, които позволяват дешифрирането на кармичните знаци, е най-старата наука, астрологията.

Напрегнат кармичен ден 13 юли 2018 

Сферата на влияние на планетите се простира основно до всичко, свързано със семейството, родовите програми, дома. Разположението на планетите има огромно влияние върху живота и подсъзнанието на личността. Може да се появи нервно напрежение, различни негативни психически състояния и дори фобии. В този ден е необходимо да излезете от зоната си на комфорт и да положите максимум усилия да разширите границите си. Опитайте се да поддържате самоконтрола във всяка ситуация, да слушате по-често вътрешния си глас, да се доверите наинтуицията си.

На този ден е необходимо да избягвате претъпканите места, ако е възможно отложете важните мероприятия и пътуванията. Пълното бездействие в такова време обаче също не е оправдано.

Възползвайте се от мощната енергия на един уникален и дори магически феномен за реализирането на творчески идеи, за анализиране на текущите ви дейности и за изграждане на нови планове. Или просто медитирайте и мечтайте, защото желанията, които се пожелават в този ден, често се сбъдват.

Кармичен ден 19 юли 2018 

Разположението на планетите формира мощен поток от положителна енергия, помага на хората да откриват нови възможности, таланти и понякога дори да започнат живота си от нулата. Резултатите във всяка сфера може да са осезаеми, при условие, че вашите намерения нямат зла или користна умисъл.

Най-добре е да съсредоточите вниманието си върху семейните отношения, върху създаването на уют у дома. Можете също да помислите за преместване, закупуване на ново жилище или купуване на големи покупки за дома, а най-добре е да планирате този ден за отдих с вашите близки.

В случай, че сте необвързани, трябва да обърнете специално внимание на новите познанства на 19 юли, възможни са съдбоносни срещи.

Напрегнат кармичен ден 20 Юли 2018г.

Денят е напрегнат, но не се страхувайте, че ще се случи нещо ужасно. Ако не предприемете никакви активни действия, опитате се да избягвате претъпканите мащабни събития и бизнес срещи, то може да се предпазите от риска да си създадете врагове и други проблеми.

Конфликти може и да няма, по-скоро може да възникнат съмнения ( в най-лошия случай разочарования) в политическите и обществените възгледи.

27 юли 2018г. – лунно затъмнение във Водолей

На този ден по-добре е да не започвате нов бизнес, тъй като всичко започнато сега е обречено на пълен провал. Това е така, тъй като започнатите начинания изискват голямо количество сили и енергия, които са несъизмерими с постигнатия резултата.

И обратното, ако има нещо недовършено в миналото ви, то непременно ви напомня за себе си и необходимо да го завършите именно сега, когато силата в повече от друг път.

На 27 юли е вероятно да се срещнете с бивши партньори, любовници и други хора, които не сте виждали от много години, също така могат да напомнят за себе си стари чувства (любов, омраза, негодувание, завист).

Планетите ви дават възможност да кажете сбогом на това, което се връща веднъж завинаги. Опитайте се да не пропуснете тази уникална възможност. Дори да ви е леко неприятно поради сантиметалните спомени, които бошуват във вас, направете стъпката напред и много скоро, ще получите хубавите нови предложения, които са по-добри за вас.

Напрегнат кармичен ден 29 юли 2018г. 

Мнозина в този ден може да преживеят вълна от прилив енергия, желание да вършат подвизи, незабавно да стигнат до целта по всякакъв начин. Въпреки това, звездите ви предупреждава, че преди да предприемете каквито и да е активни действия, те трябва да бъдат внимателно преценени, защото е възможно да се заблудите в мислите и чувствата, и това да доведе до фатални или най-малко неприятни събития.

Екипа на horoskopa.com ви пожелава успех в решаването на кармичните въпроси !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!