Чистим родовата карма в коридора на затъмненията от 13 до 27 юли

0
477

chistim-rodova-karma-13-27-2018Чистим родовата карма в коридора на затъмненията от 13 до 27 юли

От 13 до 27 ми Юли 2018г. преминаваме през коридора на затъмненията. Получаваме възможност за промяна на съдбата на рода, пречистваме родовата карма.

Промеждутъка между Слънчевото и Лунно затъмнение се приема, като особен период в астрологическите среди, а някой астрологични школи го смятат за фатален.

Във времето между затъмненията всички стъпки, мисли и желания които реализираме имат своя смисъл.

Това е времето, в което може да се положи основата на различни проекти, които да се развият в следващите 18 години и половина, когато отново затъмнението ще се върне в сегашните зодиакални знаци.

Затъмненията по начало преминават едно след друго, в рамките на две седмици и създават енергийно напрежение, което се усеща по различен начин от хората. Това е труден период за човешката психика.

Това, което сега създаваме е по-стабилно, а това което разрушаваме вече не ни е необходимо, но може да бъде много драматично преживяно.

Периодът може да се характеризира с липса на жизнена енергия, по-честа умора, главоболия и различни видове депресивни състояния, както и преминаване през различни житейски препятствия, които имат за цел преминаването на качествено ново ниво на развитие.

От друга страна коридора на затъмненията предоставя шанс да направим нещо по-добро, да направим крачка напред и да преминем на ново ниво на съзнанието. Точно в този период е възможно да направим положителни кардинални промени в живота си.

Взетите решения в коридора на затъмненията могат да бъдат фатални. Би било хубаво сега да не предприемете, каквото и да било действие, освен ако не сте напълно уверени в решенията и намеренията си.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО Е ДА ИЗЧАКАТЕ ИЗЛИЗАНЕТО ОТ КОРИДОРА И ТОГАВА ДА РЕШИТЕ ОКОНЧАТЕЛНО И ДА ПРЕДПРИЕМЕТЕ ДЕЙСТВИЯ.

Периодът от 13 юли до 27 юли 2018 г. е идеален за следните дейности:

Всякакви процедури свързани с подмладяване и обновяване на тялото. В това време е много по-лесно да се откажете от лошите навици, да подобрите физическото си състояние и да подобрите здравето си.

За тази цел е необходимо да се изпрати мощен енергиен импулс към Вселената с искрено желание за промяна. Също така отделете време за здравни процедури и качествена почивка. Хармонизиране на мислите.

Периодът е подходящ  за четене на светите писания, посещение на храмове, места на власт. Важно е не очебийно благочестие, а искрено проявление на любов към хора и животни.

Тъмните сили сега не спят, те ще се опитат да поставят разрушителните програми в подсъзнанието, по време на затъмненията, за следващите 18,5 години.

Важно е сега да се избягват кавги, лоши мисли, действия, както опасни проклятия и всякакъв вид насилие. 

Сега може спокойно да планирате светлото си бъдеще. Важно е да знаете, къде и какво желаете да направите, а не как и кога. В този момент може да има всякакви прозрения, да  разберете какво е необходимо да направите, както и към какво да се стремите. Ако нямате планове, трябва да помолите Ангелите Пазители за подкрепа. Те могат да ви дадат насоки, а след това просто трябва да държите очите си отворени.

Полезни практики в периода на затъмненията:
– В деня на лунното затъмнение (27 юли) е препоръчително да отправите добри послания и пожелания, както и да се молите за собственото си спасение.

– На четвъртия ден след затъмнението е препоръчително да се правят ритуали за намаляване и освобождаване на негатива на родовата карма от 3-то поколение по линия на баби и дядовци.

– На 4 ти август е препоръчително да се отправят молитви за целия род, както и да се правят всякакви практики за почитане на рода и корена, на произхода на вашия и човешкия род, като цяло. Положително въздействие оказват молби към Земята, а също и молитвите за мир по света.

В периода от 13 до 27 юли медитацията, действа по-благоприятно и носи повече позитиви. Медитациите в този период, могат да коригират различни аспекти от различни сфери на живота, в зависимост за какво се работи.

Важно е да се обърне внимание на здравето, както на физическото, така и на психичното. В този период жените могат да отправят молби за раждане на здрави деца. Медитациите спомагат хармонизирането на ума, подобряването на съня и освобождаване от негативните мисли.

Екипът на horoskopa.com ви пожелава успех ! 

предишна статияГорещници всичко за празниците на новия огън
Следваща статияИлинден е …

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук