Любовен хороскоп за месец Юли: До 7 ми август любовта е работа или работата е любов

0
272

Любовен хороскоп за месец Юли: До 7 ми август любовта е работа или работата е любов, бъдете внимателни, за да не объркате личните и професионалните отношения

От 10 юли до 7 август 2018 година. В сферата на любовта, красотата и финансите, може да се почувстваме леко ограничени, капризни и критични, към себе си и всички и всичко около нас. Ако до 10 юли, можеше да бъдем по-разточителни, ярки и екстравагантни, то от 10 юли до 07 август е необходимо да се научим да бъдем малко по- скромни, сдържани, практични и икономични.

За необвързаните хора сега е много трудно да намерят своята половинка. Причина за това е излишната критичност и строгост, тъй като към потенциалните кандидати предявявате завишени изисквания. През този период запознанствата се завързват на най-вече на интелектуално ниво. В период, като този се създават връзки, в които партньорите имат общи интереси. Възможно е все пак любовта да разцъфне на работното място, бъдете внимателни да не объркате служебните с деловите отношения.

При обвързаните всичко е тихо, спокойно, без емоционални изблици. Има голяма вероятност да се превърнете в слуга на любимия човек. Много хора се чувстват важни и незаменими, когато оказват помощ. Тази роля произтича от вътрешната неувереност в собствената привлекателност и значимост. Потребността за служене показва още съмнения относно възможността да обичате или да сте обичани.

В периода от 10 юли до 7 август не бива да очаквате от партньора ярко показване на чувства, романтични вечери, гръмки признания в любов. Истинското отношение се проявява в топлата грижа и взаимно обслужване. Ако човек не говори красиви фрази, това не означава, че той не чувства нищо. Всяка отронена думичка, която чуете от вашата половинка свързана с любовта е истинска и неподправена.

За необвързаните може, спокойно да се каже, че с последни летни дни в началото на циганската есен периода за намиране на половинка, дори и с по-дългосрочен план нараства значително, а възможността да намерите подходящия за вас партньор се увеличава многократно.

Екипа на horoskopa.com ви пожелава успех !

предишна статияХороскоп за пари: Три зодиакални знака привличат парите, като магнит през Юли
Следваща статияХороскоп за пари до 10 юли 07 август

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук