Хороскоп за пари през октомври 2018 година

0
186

Хороскоп за пари през октомври 2018 година

През октомври погледа ни се насочва към моралните и материални притежания на другите.

И така дами и господа, отново се намираме в началото на данъчния месец, този път Октомври, и отново правим разбор на финансовите въпроси за всеки знак на зодиака.

За съжаление или радост този месец трудно може да ни предложи стабилни доходи, които да водят до крайно стабилно финансово и материално положение.

До средата на месеца и малко след нея, някъде до около 23 – 24 ти октомври всички финансови операции се развиват в стил, аха да се почувстваш стабилен и се появи нещо ново, което да ти каже, че е почти така.

Вторият план, в който може да разгледаме финансовата тема са последните седем дена от месеца, в които копнежите ни за материално и финансово удовлетворение трудно може да бъдат задоволени.

В тези дни е необходимо да бъдем особено внимателни и да подлагаме на съмнение всяко предложение, което ни обещава бърз финансов напредък и дълготрайна стабилност.

И все пак, хубаво би било да не се вманиачаваме, ако не искаме да попаднем в кофти ситуация.

Хороскоп за пари през октомври 2018 година

Пари назаем не взимайте и не давайте, тъй като вероятността да има дребен шрифт с големи уточнения, може да се окаже подводния камък, който да ви попречи да се справите с поетите ангажименти.

Ако сте дали пари назаем, може да ви се наложи да почакате, сериозен период от време, преди да си получите дадените пари.

Разбира се всичко това си има и позитивните тенденции. Ако например преди много време сте услужили на някой с определена сума и сте забравили даже, че това се е случило, то точно сега е възможно да бъдете приятно изненадани, като си получите парите  обратно.

Трудности с финансите през октомври, може да срещнат представителите на зодиакалните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Това не означава, че остават без пари.

Напротив точно обратното, може да не им стигат парите най-вече заради преразход за удоволствия и скъпоценности в живота, като Iphone 10 XS, който точно в този период излиза на пазара.

Дали харчовете са за тях самите или за техните половинки, за пътувания и забавление или други пера от личния и семеен бюджет е без значение. Паричния поток от тях и към тях няма да им е достатъчен, дори и цял океан от пари да се изсипе върху джобовете им.

Хороскоп за пари през октомври 2018 година

С добри финансови резултати могат да се похвалят представителите на зодиакалните знаци Дева и Козирог, Везни и Стрелец, както и зодиите Рак и Риби.

Подобряване на приходите от сделки очаква Девите, както и приятни и изгодни пътувания на близки разстояния.

Везните успяват да се справят добре с финансовите въпроси благодарение на техния собствен труд. По-добре решават въпросите си чрез работа в екип, както обикновено. Това може да бъде повишение на заплатата и бонуси от и на партньорите.

Ако имат дълга връзка повишението може да е от личния партньор, а ако нямат – от началството под формата на бонус за добре свършената работа или повишаване на трудовото възнаграждение. Все пак говорим за Везни, което е предпоставка за приход и от двата източника.

За Стрелците, може да кажем спокойно, че по незнаен начин, както обикновено, парите идват при тях. Сякаш с висше някой им пуска от небето, но по същия този начин потъват неясно къде. Това може да не им се хареса много, защото те обичат да си правят сметката и да са практични в прихода и разхода.

Хороскоп за пари през октомври 2018 година

Раците да бъдат особено внимателни най-вече след 05 октомври, тъй като разходите за нови начинания може да надхвърлят предварително заложения бюджет. Въпреки това, дори и големите харчове за угаждане и забавления, им се получават през този месец. Ремонтните дейности по дома, в частност детската стая, може също да глътнат повече отколкото са очаквали.

При представителите на зодия Риби се решават стари разходи свързани с данъци и разни дребни задължения. Също така може да решат да отплават на далечно пътешествие, което да източи закътаните им средства за черни дни.  Проблем няма бързо могат да възстановят реализираните разходи.

Кризис по паричните въпроси, могат да изпитат Овен и Близнаци, тъй като при тях съмненията в новите, а дори и в старите начинания, може да им изиграят лоша шега.

Ако не са отделяли достатъчно време за почивка и са се претоварвали, сега може да излезе някой разход за лечение на стари болежки, които напомнят, че е необходимо да се погрижат за себе си.

При всички положения, ако имате нужда от финансова и морална подкрепа поискайте я, няма да ви се отрази негативно нито на самочувствието нито на джоба.

И сега, за да не стане, като лафа „Имам пари само по-хороскоп“ да допълним, че до 06.11.2018г. може да се очакват забавяния в получаване на парите.

Могат да се очакват също всякаки завъртания и превъртания. Така, че въоръжете се с търпение, толерантност и разбиране към себе си и другите, за да сте по-успешни сега.

Екипът на horoskopa.com ви пожелава успешен финансов месец ! 

предишна статияШест опасни дни през Октомври 2018г.
Следваща статияПодобряване на здравето вещае началото на новата 2019 година.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук