Хороскоп за пари: Пет знака на зодиака пълнят джобовете си с пари през Август

0
184

horoskop-pari-juniХороскоп за пари: Пет знака на зодиака пълнят джобовете си с пари през Август

Месец август е благоприятен за финансовото състояние на пет знака на зодиака.

Кой от тях има късмет през август 2018 г.?

Зодия Овен – Пари и подаръци от съвместно сътрудничество
Парична печалба очаква през август родените под знака на Овен. През този период успех очаква служителите в банковия сектор и хората занимаващи се със собствен бизнес.

Съществува и възможност за получаване на наследство или получаване на подаръци. Вложените инвестиции и финансови ресурси в съвместни сделки могат да увеличат вашите приходи значително.

Препоръчително е да подходите  рационално и дори консервативно към всички занимания с пари, материални инвестиции и нови придобивки.

Разширяването на ресурсите от партньорски сделки може да означава и увеличение на доходите на съпруга/та.

Зодия Рак – Подобряването на финансовата и материалната сфера у дома
Чувствителните и емоционални представители на зодиакалния знак Рак също имат късмет и повече успехи във финансовата сфера през този месец.

Влиянието на планетите може да донесе на Рака неочаквани приходи от дълго полагани усилия. Също така, представителите на този знак могат да получат неочаквани възможности за подобряване на финансовото им състояние.

Ако в сега попаднете във финансови затруднения, може да разчитате на вашите родители. Началото на семеен бизнес няма да бъде изненадващо.

Зодия ДЕВА – Сега печелите парите си със собствен труд 
Този знак на Зодиака не без причина се счита за един от най-целеустремените и трудолюбиви. За много Деви, работата и парите са смисъл на живота им. През лятото на 2018 г. за тях на първо място е финансовата сфера, която е улеснена от разположението на планетите и звездите. Този период им носи най-малкото подобряване на материалното положение.

Сега е възможно да се появяват нови възможности за допълнителни приходи. Може да получите бонус от основната си работа или да установите нови връзки, полезни за финансовата сфера.

Жените – Дева не могат да устоят на пазаруване, а мъжете купуват и дават подаръци на своите близки. Влиянието на планетите увеличава желанието за различни удоволствия. Бъдете внимателни с разточителството, а също така  в даването и получаването на заеми.

Хороскоп за пари: Пет знака на зодиака пълнят джобовете си с пари през Август

gadania-za-pariЗодия ВЕЗНИ – Пари и обаяние ви очаква за цяла година 
Още едни щастливци сред целия зодиакален кръг са представителите на зодиакалния знак Везни. Очаква ви добър късмет и богатство в материалната сфера за почти една година.

През този период можете да вземате важни финансови решения, да инвестирате пари в големи проекти.

Благоприятното разположение на планетите сочи лична печалба от големи сделки, както и творческо вдъхновение за тяхната реализация.

Зодия РИБИ – Възможно е да получите наследство увеличават се приодите на вашите партньори
Планетите влияят благоприятно върху инвестициите в партньорски сделки и получаване на наследство. През този период може да дарявате подаръци, да изплащате дългове и успешно да давате пари на заем. Но си струва да сте по-внимателни и да се пазите от магическото въздействие на получените суми.

Екипа на horoskopa.com ви пожелава щастлив финансов месец. 

предишна статияЛюбовен хороскоп: Кардинални промени очакват личните и любовните ни отношения през Август
Следваща статияХороскоп за модата и зодиакалните знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук