Подобряване на здравето вещае началото на новата 2019 година.

0

Подобряване на здравето и прилив на жизнена енергия вещае началото на новата 2019 година. 

От днес до свети Валентин жизнената ни енергия се засилва, а здравето ни започва да се подобрява. Разбира се нищо няма да се случи с магическа пръчица.

Необходимо е още през първия месец на новата година да си поставим ясни, точни и реалистични цели за постигане. Да не се пренапрягаме и да довършваме всяко започнато начинание, а не да тъчем на поне три стана.

Да се постараем да бъдем дипломатични и тактични и да избягваме всякакви поводи за провокация във всяко едно отношение. Необходимо е също в действията си да бъдем по-балансирани, като избягваме крайни действия провокирани от резки емоционални амплитуди.

Без значение представители на кой зодиакален знак сме е необходимо да се грижим повече за себе си и собствените си дела, а не за тези на комшията, колегата, началника и прочие !!!

До 14.02.2019г. ясно трябва да се разбере, че не е по силите ни да оправим кривия свят, както и това, че имаме определен потенциал, който е необходимо да развием, за да сме щастливи и доволни.

Периода като цяло се очаква да бъде най-ползотворен и успешен за Овен и Скорпион. Веднага след тях на опашката се нареждат Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей. Трудности може да се очакват при представителите на знаците Рак, Везни и Козирог. На полусъединител са Телец, Дева и Риби !

Зодия Овен: Нараства стремежа ви да изпъкнете и да бъдете забелязани, да отстоявате себе си и да общувате с хората около вас. Личното  ви присъствие и начина, по който се представяте сега се взема под внимание. Може лесно да поемете инициативата и да се чувствате комфортно в лидерските си роли. Възможно е да се наложи да смекчите ентусиазма си. Действайте по-бавно и с такт, защото неоправданата ви прибързаност или импулсивност може да ви доведе до неприятни случки и преживявания.

Зодия Телец: Вътрешния ви свят се раздвижва и имате възможност да се справите успешно с решаването на отдавна започнати проекти. Може да ви е трудно да фокусирате действията си, за да се справите с вътрешното си напрежение. Интензивните емоционални реакции, може по-често да ви потискат до средата на февруари. Важното за вас сега е да изразявате чувствата си по един по мек начин, вместо да ги държите скрити. Вътрешното негодуване трябва да бъде преодоляно. Разбирате и приемате  лесно проблемите на другите и може да ви се прииска да ги решите вместо тях. Психологията във всичките и форми е движещата сила в този период.

Зодия Близнаци: Приятелското ви обкръжение се раздвижва, може да вземете участие в повече светски мерояприятия, но бъдете внимателни и предпазливи. Имате реално дух за общност, стремеж да  работите с другите хора по проекти с  хуманитарен привкус.  Желанието ви да превърнете вашите алтруистични мечти в реалност ви държи и движи в посока на груповите цели и работа.

Зодия Рак: Амбициозни и енергични в постигането на целите си внимавайте да не предприемете действия, които могат да влошат общественото ви положение. Желанието ви за управление и контрол на всички и всичко около вас нараства. Бъдете по-организирани и практични, за да си спестите излишни главоболия. Вашата кариерна мотивация сега може да бъде по-постоянна и на моменти да бъде дори безмилостна. Обърнете внимание на семейството.

Зодия Лъв: Попадате в период на желание за независимост, ентусиазирани сте и търсите повече интелектуални преживявания. Сега нараства желанието ви да пътувате и може дори да обиколите света. Един вътрешен порив да намерите сърцевината на истината във всички неща може да ви тласне към безкрайното. Сега сте много мотивирани, когато става дума за философия, религия, както и за откриването на истината.  Вероятни са борби със закона, така че  е  добре да се пазите от това.

Зодия Дева: Възстановителните ви сили сега нарастват, здравето ви се подобрява. Приемете подкрепата, която ви се предоставя от вашите партньори и разберете най-накрая, че колкото и да сте силни и можещи, заедно можете още повече. Интереса ви към тайните и скритите неща се засилва и може да предприемете действия свързани с получаване на отговорите по въпросите, които ви вълнуват. Не се опитвайте да помагате на хора, които не са поискали вашата помощ и не се сърдете, ако ви се откаже такава. Сега е времето, в което успешно може да сложите в ред вашите финансови и кредитни задължения. Ако имате нужда от подкрепа, поискайте я. Подкрепете действията на вашите партньори.

Зодия Везни: Постарайте се да отложите решаването на сериозни житейски въпроси поне до средата на февруари. Каквито и предложения да получите сега не бързайте да ги приемете, защо може да съжалявате по-късно . Ежедневието ви сега става по-динамично, а това може да бъде причина, която да предизвика желание за свобода и независимост. Постарайте се да не прехвърляте вашите ангажименти на хората около вас, а вложете силите в съвметсни действия, за се справите с предизвикатествата на деня.

Зодия Скорпион: Сега сте мотивирани, уверени, силни и стабилни. Хубаво е да не се подавате на провокациите на колегите на работното ви място, които може чрез действията си да се опитат да подкопаят основите на постигнатите от вас позиции. Запазете спокойствие и хладнокръвие, защото това е начина по който може да спрете тяхното агресивно поведение. Продължете напред и довършете всичко, което сте започнали. Вложете силите във физически занимания и укрепване на здравословното си състояние.

Зодия Стрелец: Успешни пътувания и възможност за реализация на първи стъпки в нови проекти ви очакват до средата на Февруари. Оставете голямата кошница настрани и разберете, че всичко се постига с упорит труд и постояноство. През този период може да се засили интереса ви към физическа и творческа изява, в това число в спортни постижения, театрално изкуство и музика. Желанието да изразите себе си, да говорите и да бъдете чути, ви тласка към интересни и дори предизвикателни ситуации. Старайте се да не се превърнете в комарджии, както и да рискувате до безумие. Сега волята ви се засилва и е възможно да действате импулсивно, а на моменти дори агресивно, което няма да се хареса на хората около вас.

Зодия Козирог: Постарайте се да не обръщате внимание на нервните изблици на вашите роднини. Вместо да се включите в семейните недоразумения се опитайте да вложите силите си за подобряване на домашния и семейния уют. Засилва се желанието ви да бъдете защитени винаги и това ви кара да се заемете с изграждането на здрави основи. Кавгите и напрежението в домашната обстановка, може да бъдат по-чести. Възможни са конфликти в основата на които седи по-възрастна жена в частност вашата майка. Силните емоции и спотаения гняв може да бъдат вредни сега.

Зодия Водолей: До свети Валентин, спокойно може да се каже, че ви очаква раздвижване в близкото обкръжение. Сега е възможно да се чувствате неразбрани и неподкрепени. Твърде вероятно е да влагате силите си за решаването на трудности на ваш близък и да не ви остава време за собствените ви задачи. Намирате се в период на безмилостен стремеж  към преследване на  знания, за търсене, проучване и изследване. Сега може да бъдете много убедителни в речта си и дори да се опитате на наложите вашите собствени действия на хората около вас. Бъдете внимателни в отношенията ви с братя и сестри, защото сега могат да бъдат обтегнати и да се превърнат в конкурентни. Старайте се да избягвате бързото, или невнимателно шофиране, защото сега  може да доведе до злополуки. Ставате по-отворени и правите връзки по-лесно. В този период разполагате с изобилие от психическа енергия и може да бъдете малко по-възбудими, нервни и напрегнати.

Зодия Риби: През този период може да ви се наложи да вложите силите си в решаване на финансови въпроси. Амбициите ви за придобиване на повече пари се засилват, но това не означава, че има пряк път към натрупване на състояние, което да задържите за цял живот. Сега е времето, в което е необходимо да работите усърдно и да бъдете мотивирани, когато става въпрос за постигане на материални успехи. Печелившите ви способности  са добри, но може да бъдете импулсивни и да се превърнете в прахосници без да помислите за бъдещата си сигурност. Пазете се от излишни и рисковани разходи.

Екипът на horoskopa.com ви пожелава успешна и ползотворна Нова година !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!