Любовен хороскоп: Кардинални промени очакват личните и любовните ни отношения през Август

0

luboven-horoskop-avgustЛюбовен хороскоп: Кардинални промени очакват личните и любовните ни отношения през Август

Основните теми през август 2018 г. са любовта и взаимоотношенията. Промени в личния живот очакват всички през този месец. Тези, които са все още сами, имат всички шансове да се срещнат с половинката си.

За тези, които вече имат връзка, е възможно да обновите и значително да подобрите отношенията си.

Периодът се характеризира с хармония и чувство за щастие в отношенията.

Темата за любовта излиза на преден план, както при семейните, така и при необвързаните. Влиянието на планетите помага да обърнете внимание на външния си вид и да изглеждате по-красиви, развива се умението да се държите изящно, носи естетика и баланс в отношенията. Всичко това увеличава нуждата да дарявате и получавате любов.

Предлагам да разгледаме най-добрите дни за любов и кардинални промени в личния живот.

Благоприятен ден за нови запознаства 7 август 2018 г.

Този ден е специален за романтични взаимоотношения и запознанства. Разположението на планетите оживява качества, като чувствителност, дипломация и такт. В личните отношенията те се проявяват, като склонност към мир, способност за компромис, с цел да се поддържат и развиват добри отношения.

Планетите стимулират романтичните отношения и любовните срещи. Сексуалното желание също се увеличава. Този ден е благоприятен за зачеване, нови запознанства, брак или обвързване. Денят също така е благоприятен за всякакви отношения, както с лични така и с делови партньори.

luboven-horoskop-avgustЛюбовен хороскоп: Кардинални промени очакват личните и любовните ни отношения през Август

Слагаме розовите очила на 8 август 2018г.

Този ден е свързан главно с трансформацията на живота на човека и нормите на неговото поведение. При това влияние на планетите, в личния живот, така наречената в астрологията „Врата на Пепеляшка“ може да се отвори. Това е един от най-романтичните периоди в човешкия живот.

Благоприятното влияние засяга не само сферата на отношенията и личния живот, но и кариерата. В тези области много хора започват да се радват на късмет и любов. Сега има всички шансове успешно да встъпите в брак.

Проверката на личните ни и деловите отношения е на 9 август 2018г.

Значителни промени в личния живот може да настъпят и на 9 август. Разположението на планетите се свързва основно с глобалната проверка на отношението към ценностите.

Планетите насърчават хората да преосмислят отношението си към любовта и партньорството. Но при това е възможно и да създават трудности в любовта, домакинските задължения и неприятности в финансовата сфера.

Въпреки това, денят се счита за благоприятен за брак с по-възрастен и улегнал партньор. Съюзите, които започват по това време, по правило, са особено дълги.

Хората, които все още не са намерили своя партньор, могат да бъдат привлечени от по-възрастни и по-зрели партньори. Увеличава се желанието да се запазят и укрепят отношенията с продължителен характер.

Края на стари любовния отношения води до началото на нови на 26 август 2018 година
Сериозни промени в сферата на любовта настъпват в периода от 26 август. В това време необходимостта от разкъсване на старите остарели отношения и създаването на нови, е съзряла. Планетите изискват обновление и определени жертви в семейството.

Съществува вероятност за принудителна раздяла, повишена раздразнителност и неукротима сексуалност. В този ден, вече осъществените отношения преминават към нов етап, по-дълбок и по-смислен.

За тези, които са срещнали партньора си, този период носи дълбока привързаност и любов.

Екипа на horoskopa.com вви пожелава успешено подобряване на личните и деловите отношения.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!