Шест опасни дни през Октомври 2018г.

0
16

Шест опасни дни през Октомври 2018г.

Темата с опасностите, които ни дебнат в ежедневието не от най-приятните за обсъждане и проява на знания и творчески заложби. В крайна сметка те съществуват и ни е по-лесно да преминем през трудните периоди, когато сме наясно, кои са дните, когато има повишена опасност.

Календарът на неблагоприятните, опасни и критични дни през Октомври 2018г. може да ви помогне да си спестите неприятни ситуации и събития, в които е необходимо съзнателно да действате предпазливо. Той ви представя дните, в които е необходимо да понижите активността си и да действате внимателно, а инициативата да оставите за по-благоприятни дни.

Шест опасни дни през Октомври 2018г.

Първият критичен ден е в самото начало на новия месец 03.10.2018г. В този ден е възможно да бъдете по-подозрителни, да проявите недоверие и раздразнителност. Вниманието ви се насочва към материалната сфера, а също така се активира желание за мошеничество, измама или клевети. Това разбира се не означава, че вие ще сте тези, които да мамите или клеветите, но може да попаднете на такива събития.

В този период започвате да цените повече постиженията си в живота, отколкото чувствата, които имате. Денят е неблагоприятен за деловите, личните и семейните отношения, както и за всякакъв вид разговори, преговори и уточнения. Възможно е да попаднете в ситуация на вербален натиск, под който е крайно непрепоръчително да взимате каквито и да било решения. Интелектуалната работа, може да не ви спори.

Сега са възможни всякакви недоразумения с близките до вас хора. Трудно бихте могли да решите правилно възникващите трудности, ако това се случва насила. Приключване на определени отношения в този ден няма да бъдат изненадващи, а може да се окаже, че са необходими за вашата свобода, която ви кара да се чувствате живи и щастливи.

В професионалната сфера бъдете внимателни, защото е възможно да се включите в рискови начинания или да има риск в професионалните занимания. Може да попаднете в пътнотранспортни инциденти и произшествия, а така също е възможно обстановката около вас да стане взривоопасна. Денят не е подходящ за медицински изследвания, освен ако това не е животоспасяващо.

Шест опасни дни през Октомври 2018г.

Новолуние във Везни 09.10.2018г. – Новолунието по принцип не е благоприятен период за започване на нови начинания и активни действия за каквито и да било занимания. Сега е по-добре да обърнете внимание на рутинните дейности, които не изискват влагането на много енергия и вземането на важни решения.

Традиционно този е ден е подходящ за планиране на неща, които бихте искали да направите в новия лунен месец. Не е препоръчително да се занимавате с каквито и да било финансови операции.

Новите запознанства в този ден няма да ви донесат полза, но срещите с хора, които познавате отдавна, а също така и работата с доверени партньори, може да донесат успех и да бъдат задоволително продуктивни.

Третият опасен ден през месец октомври е 10.10.2018г. – Продължават да се развиват трудностите в отношенията между хората, а също така може да се очакват и всякакви усложнения в тях. Взимането на крайни и важни решения оставете за друг ден. Денят е напрегнат, предразполага към конфликти, както и към емоционално и психическо претоварване.

Раздразнителност и нервно напрежение, може да ви доведат до провал в заниманията и душевно опустошение. Техниката може да прояви своя характер и да откаже да работи, което може да доведе до нужда от ремонт или подмяна. Невниманието в този ден повишава риска от нещастни случаи и злополуки на работното място, не се препоръчват полети със самолет.

Заниманията свързани с решаване на финансови въпроси е по-добре да бъде отложено, тъй като е възможно да се случат всякакви обрати в развитието на възникващите събития. Не взимайте прибързани решения в този ден.

12.10.2018г. – В ден, като този хората стават невъздържани, нетолерантни, а също така може да проявят диктаторско поведение. Възможни са наранявания на работното място, възникват бедствия и екстремни ситуации. Не се препоръчва посещението на масови мероприятия, тъй като са възможни всякакви атаки, които могат да доведат до неприятни ситуации.

Хроничните заболявания могат да се активират, а в някой случаи дори да се влошат. В семейните отношения често това е момент на изблици на ревност и подозрения, които могат да доведат до принудителна и разбира се необходима раздяла.

Шест опасни дни през Октомври 2018г.

19.10.2018г. – Бъдете особено внимателни, когато се отправяте на път, най-вече с лек автомобил, ако е възможно отложете пътуването. Този е деня, в който може да се очаква засилване на напрежението и междуличностните конфликти в следствие на бързи решения с емоционален оттенък.

Сега нараства вътрешното безпокойство, което води до увеличаване на раздразнителността. Силата и волята намаляват. Всяко нещо, което бъде започнато днес е малко вероятно да бъде доведено до своя финал. Подписаните договори трудно се изпълняват. Деловите срещи и преговорите могат да се провалят или да завършат неуспешно.

Днес се наблюдават трудности и разногласия във всички взаимоотношения, повишен е рискът да мамите или да бъдете измамени. Може да срещате трудности с транспорта и комуникациите. Повишава се риска от наранявания, попадане в пътно транспортни произшествия, а също така бедствия и аварии.

По отношение на здравето, могат да се появят всякакви видове възпаления на дихателните органи. Бъдете внимателни с храните, тъй като сега стомаха е по-чувствителен и може да има трудности.

24.10.2018г. – Днес е възможно да сте ексцентрични, своеволни и да проявявате склонност към драматизиране на случващото се. В поведението си може да сте ирационални, необичайните събития може да възпрепятстват развитието на потенциала ви и да ви дадат усещане за ограниченост. От всичко това следват конфликти и неуспехи.

Шест опасни дни през Октомври 2018г.

Финансовите операции са нерентабилни. Здравето също се разклаща, обострят се нервните реакции, възможни са нарушения на сърдечно-съдовата система. В отношенията с близките възникват конфликти, може да ви се приискат нови, необичайни усещания, което да навреди на основната ви връзка. Изключително важно е в този период да съхраните спокойствие и да не разрушавате, това което ви е ценно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here