Хороскоп за пари: Три зодиакални знака привличат парите, като магнит през Юли

0

Хороскоп за пари: Три зодиакални знака привличат парите, като магнит през Юли

Юли 2018 е наситен с астрологични събития: две затъмнения (13.07 – слънчево, 27.07 – лунно), промяна на движението на двете планети: Юпитер изправя движение, Меркурий – ??“сингъл“ луна??. Освен това Марс продължава своето ретроградно шествие, диктувайки рутинното продължение на делата и липсата на големи сделки.

Съветватваме ви сега да неправите големи покупки, както и да сключвате сериозни сделки, тъй като те няма да отговарят на очакванията ви. Само за някои знаци от зодиака разположението на планетите през юли може да донесе сериозна печалба – това са Рак, Лъв и Водолей.

Зодия Рак (21 юни – 22 юли) 

Всички знаем, че основното движение на рака е да се движи назад. От 4-9 юли 2018 г. синхронното движение с цикъла на планетите може да помогне за получаване на невероятни печалби. Парите при тях се изсипват от небето. За кратко време може да увеличат капитал си, при това дори не е нужно да се променят, необходимо е само да бъдете такива, каквито сте – внимателни, способни да направите компетентен анализ и да оцените риска.

Подкрепата на звездите също има значително въздействие върху събитията. Обикновено лошата активност на Раците внезапно става твърда и уверена, може да привлечете партньори, склонни към печеливши и обещаващи договори. Юли 2018 г. може да бъде отправна точка в кариерата ви, докато други знаци може да загубят почвата под краката си. Благосклонността на звездите ви дава шанс  да излети до върха на финансовия Олимп!

Зодиакален знак Лъв (23 юли – 22 Август)
Сделките, договорите, бизнес пътуванията, които имат възможността да сключат, в началото на месец юли 2018 г. води до успех и просперитет за представителите на зодиакалния знак Лъв. 

Финансовите потоци текат като река и носят взаимноизгодни от партньорства с инвеститори. От втората декада на месеца управленческия потенциал на Лъвовете се увеличава, получавате невероятно мощната подкрепа на звездите.

Желанието да доминирате е придружено от правилните решения, получавате одобрение в екипа и в крайна сметка, всичко това води до развитието на бизнеса. Дори представителите на знака, които нямат специални бизнес качества, могат да се реализират в други сфери. Образованието, медицината, журналистиката, театралната дейност може да ви донесат добър доход и да задоволят амбициите ви.

Движението на планетите предизвиква необичайната прозорливост на Лъвовете по отношение на избора на бизнес партньори. Звездите помагат на лекомислените огнени Лъвове най-накрая да въведат порядък във финансовата документация, да подходят към сделките разумно, без да се влияят от сърдечните си привързаности.

Зодия Водолей (януари 21 – 18 февруари) 

Лекият, обичан от всички знак – Водолей, интуитивно привлича финансовия поток, койо изтича от другите знаци на зодиака. Щастливата карма преследва въздушния знак през юли 2018 г., давайки всички нови възможности да успее и да получи заслужена печалба.

13 юли 2018 г. за вас е отправна точка за голям скок към материални ресурси. Решимостта и вярата в себе си спомагат за активирането на паричната енергия, за да преминете към нов, успешен и проспериращ живот.

Най-добре е главният асистент в постигането на целите ви да е представител на зодиакалния знак Близнаци, за да ви помогне да изкарвате пари много красиво там, където никой не е помислил да ги намери. Необходимо е да се вземе предвид само един нюанс – недоверчивият знак не трябва да се страхува от нови отношения, партньорства. Всяка връзка допринася за създаването на бъдещо финансово благосъстояние, чиято основа е поставена през юли 2018 г.!

Екипа на horoskopa.com ви пожелава успех ! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!